Dodaj do ulubionych

Do Szczepana

27.08.18, 23:47
Po pierwsze nie będę pisać w wątku magdaleny.1230 , po drugie wszystko uznajesz jako sprzeczki gdy tylko ktoś ma inne poglądy od ciebie . Wiara w Boga jest moją prywatną sprawą. Tres... Owszem wróżę tu ale nigdy nie wzięłam od nikogo pieniędzy Szanowny Panie. Kolejna sprawa przestań prowokować bo robisz to celowo . Jaki masz cel?
Czego właściwie chcesz gdy tak personalnie wywołujesz do odpowiedzi, gdy kończyłam rozmowę , prowokowałeś posługując się Suligą aby ciągnąć wątek. I tak za każdym razem, jak ktoś nie chce z tobą dyskutować to nie przyjmuje do wiadomości tylko celowo " rzucasz rękawice" . Napisze wprost masz problem ze sobą , jesteś rozchwiany, wszystkich tu krytykujesz, a to zły rozkład a to nie tak być powinno bo Chrzanowska tak kazała a Suliga kazał tak. A czy nie rozumiesz,że ktoś nie chce korzystać z poradników pani Chrzanowskiej czy Suligi? Później jesteś zdziwiony ,że ostro odpieram twoje ataki. Jak Ci nie wychodzi wywołujesz do odpowiedzi Misbooa bo też ma swoje zdanie. Szukasz zwady tu i kłótni , manipulujesz tu wszystkimi.
Obserwuj wątek
    • lucyferianin1930 Re: Do Szczepana 28.08.18, 06:09
      Pani asiu.33 piszesz bez sensu. Powinnaś odstawisz karty Tarota. Z moją psychiką jest dobrze i mam inne bardzo poważne problemy.
      Napisałaś-"Wiara w Boga jest moją prywatną sprawą. Tres..."
      Moim zdaniem, ta twoja wiara bierze się z wyobraźni, wszyscy się wyobrażamy sobie, że czeka twoje wspaniałe życie po śmierci.
      Nic więcej. Szkoda dyskusji z tobą. Ja mam swoją drogę, ty idziesz twoją ścieżką.
      Pozdrawiam
      • asia.33 Re: Do Szczepana 28.08.18, 09:29
        O to mi właśnie chodzi od początku abyś przestał dyskutować że na bo twoje poglądy są dla nie chore.
        W Boga wierzę,niezwykle powodu wyobraźni jak sobie sam oczywiscie to wyjaśniłeś nie czekając na to co ja odpowiem - bo jakby nie było o tym dlaczego ja wierzę iem tylko ja, ty możesz snuć tylko domniemania.
        Miałam w życiu kilka trudnych sytuacji zawsze prosiłam Boga o pomoc i zawsze ją otrzymałam.
        Moze i ty spróbuj bo na razie siejesz tu zamet i chcesz aby nawracać na " nową Chrzanowską" gdy nas to nie interesuje. Przez wieki używano kart tarota do odczytywania przyszłości ale pani Chrzanowska nagle uznała że on do tego nie służy - choć nadal się sprawdza tylko trze
        • asia.33 Re: Do Szczepana 28.08.18, 09:46
          Dokończę
          Tylko to trzeba umieć robić a nie dorabiać pod siebie filozofię. Chrzanowska i Suliga kiedyś trzaskali kasę na kursach tarota teraz chcą odwrócić to na lewą stronę . Będą organizować kursy jak nie korzystać z tarota - żenujące to bo chodzi tylko o to by zarobić. Chrzanowska w linku , który wkleileś ( pod kolejnym nikiem) sama pisze ,że w Polsce nie da się zarobić bo mało ludzi przychodzi na kursy ale w Rosji są tłumy. U nas zrobiła sobie już antyreklamę więc czemu jest tym zdziwiona? Nagle na potrzeby rosyjskie" stała się Ałłą. Usilnie szuka zarobku na naiwnych ludziach. I dziwi się,że w Polsce jest ich tak mało . W Rosji ludzie nie są przyzwyczajeni do samodzielnego myslenia, muszą mieć przywódcę.
          Jak będziesz tak powtarzał za nią a nie myślał sam , nigdy z problemów nie wyjdziesz , myśl co ty możesz dla siebie sam zrobić a nie co Ałła twierdzi bo ona ci nie pomoże.
          Przeczytałam te linki. I po prostu jeszcze bardziej utwierdziłam się że piszę bzdury- lecący kruk czy ptak jest wróżbą, owady które przeszły po mące też . Chodzi o nowe teorie, nowe kursy i nowych naiwnych. Ja takich ludzi nie szanuje .
          • lucyferianin1930 Re: Do Szczepana 28.08.18, 16:30
            Pani asia.33, ten link to nie ja wkleiłem, to pani azjaa, znowu piszesz bez sensu. Czy ty wiesz, że w średniowieczu papieże rzymskokatoliccy wydali dekrety, by żywcem spalić tych ludzi, którzy mieli wiedzę hermetyczną. A ty czekać na instrukcję od Watykanu, jak należy postępować by mieć bliżej do nieba. Pani Chrzanowska, mimo wad, wyprzedza od Ciebie w rozwoju duchowości. Z tobą to nie ma sens, idź do księdza i zapytaj czy mogę zajmować ezoteryką, a on odpowie, niewiastko czemu chcesz przedłużyć drogę do nieba. Pozdrawiam
            • asia.33 Re: Do Szczepana 28.08.18, 19:44
              Cóż rozumiem teraz twój nick , oddałeś się od Boga i idziesz w złym kierunku a jednocześnie dziwisz duze ,że masz problemy.
              W kwestii mojej wiary w Boga nie wybiegam aż tak daleko jak życie wieczne po śmierci , zależy mi by wszyscy wokół mnie byli szczęśliwi i zdrowi tu i teraz.
              Lucyfer da tobie cukierek by cię zachęcić ale później zabierze więcej , wszystko co najważniejsze dla ciebie. Szkoda mi ciebie ale rozumiem teraz skąd taka nienawiść do innych ludzi o której pisaleś.
              • lucyferianin1930 Re: Do Szczepana 28.08.18, 20:39
                Pani asiu.33, znów piszesz bez sensu, pozjadałaś wszystkie mądrości i masz patent by osądzić osobie, że jesteś w błędzie.
                Jedno mnie się to nie podoba, twoje nastawienie do religii katolickiej. Oni zginęli z rąk katolików za podtrzymywanie i przekazaniem z pokolenia na pokolenie wiedzy hermetycznej. Watykan brutalnie wytępił w całej Europie co miało związek z ezoteryzmem. Ty masz w ręku karty, a oni zginęli i zgodziłabyś się wyrokiem z Watykanu. Mam pytanie, zrobiłem rozkład krzyż celtycki na konflikt linii asia.33 i lucyferianin1930. Bez twojej zgody nie mogę tworzyć nowy wątek.
                Pozdrawiam
                • lucyferianin1930 Re: Do Szczepana 28.08.18, 20:44
                  Na temat Lucyferianizmu nie ma nic wspólnego ze złem. On uosabia jako niosący światło. Przecież to jest syn Boga. Ja nie oddałałem się od Boga, po prostu jestem zły na niego.
                  Pozdrawiam
                  • lucyferianin1930 Re: Do Szczepana 28.08.18, 21:34
                    Po jakimś czasie, lepiej nie tworzyć nowy wątek, bo mogę manipulować, by mieć korzyści dla mnie, ktoś z forumowiczów-konflikt na lini asia.33 i lucyferianin1930. Pozdrawiam
                    • asia.33 Re: Do Szczepana 28.08.18, 23:09
                      Gdzie Szczepanie , chodziło tylko o to że jeśli chcesz o czymś rozmawiać twórz swoje wątki bo jak podczepisz się pod czyjś to twój wątek ginie w tłumie i mało kto ma go okazję przeczytać.
                  • asia.33 Re: Do Szczepana 28.08.18, 23:05
                    Widzę że jesteś zły ale pomyśl ..... bo nie dał Ci tego czego oczekiwałem? Wiesz jak ludzie cierpią, umierają malutkie dzieci , ludzie mają poważne problemy aTu się na Boga obraziłeś bo nie żyje na takim poziomie jakbyś sobie tego życzył. Pisałeś ,że wróżką obiecywała Ci fantastyczne życie czy to nie na nią powinieneś się obrazić a nie na Boga, który nie obiecał Tobie tego?
                    Od samego początku wiedziałam ,że możesz mieć coś wspólnego z satanizmem, miałam znajomego ,któremu się w życiu nie układało s raczej to była jego wina niż losu bo do wszystkich miał pretensje. Życie jemu dało w kość ale sam sobie zasłużył na to , teraz zrozumiał i wie że pielęgnowanie nienawiści szkodziło jemu samemu. Był sam i wszyscy się od niego odsunęli.
                    Nie posiadał rozumu, mam swoje lata i nie jedno w życiu widziałam i przeżyłam ale nie odejdę id Boga bo On wie co dla mnie najlepsze . Zapewne słyszałeś,że gdy człowiek się rodzi sam sobie wybiera swoje życie bo otrzymuje kilka wersji. Wybrałeś swoją wersję widać będzie jeszcze coś pozytywnego.
                    Nie chcę się z tobą kłócić , naprawde , nikomu to nic nie da. Masz swoje poglądy a i ja swoich nie zmienię.
                    Krzyż celtycki zupełnie niepotrzebny , to są błahe sprawy i ja ci ustąpię. Pisz sobie co chcesz o ile znajdziesz kogoś kto będzie chciał dyskutować. Pozdrawiam.
                    • lucyferianin1930 Re: Do Szczepana 29.08.18, 00:27
                      Witam pani Asiu.33, na pewno nie mam wspólnego z satanizmem, muszę ci postawić oceną jedynkę w zakresie diagnozowania osobowości, pan Bóg nie dał mi co to chciałem. Nie chodzi o bogactwo, wiedzę, zdrowie, nie mogę znaleźć bratnią duszę i na pewno nie znajdę. Widocznie nie jest mi pisana miłość. Pan Bóg podrzuca mi ludzi, których ja nie chcę tego. Dał mi wybór i mogę skorzystać wyboru. A on robi swoje i postępuje mi złośliwie. Liczy tylko moja praca i muszę dobrze żyć ze współpracownikami. Oni bardzo mnie szanują, że jestem wymagający i odpowiedzialny. A z innymi ludźmi odwróciłem się, bo nie widzę wpółinterakcji. Nie robię to na siłę. Bo wiem, że nic tego nie wyjdzie. Nie jestem dumny tego, że wybrałem takie wcielenie i do tego Bóg mnie jeszcze mnie karci. Dziękuje, że pani sporo poświeciła czasu by napisać do mnie. Wiem, że pani jest wart, ale co to religijną to już nie w porządku. Pani stała po stronie Watykanu, a nie bestialsko zamordowani ludzi, którzy byli niosącymi światło. Proszę to przemyśleć. Od dłuższego czasu mogę nie być na forum. Rezygnuje założenie wątku, po to jest drastyczny układ. Pozdrawiam
                      • asia.33 Re: Do Szczepana 29.08.18, 00:53
                        Masz bardzo dużo , nawet nie zdajesz sobie sprawę ile. Nie wiem ile masz lat ale wyobraź sobie młoda 23 letnia dziewczynę z malutkim dzieckiem, która 10 lat nie była z nikim po rozstaniu z mężem, a baaardzo bardzo wtedy chciałam kochać i być kochaną. Ponad 10 lat najpiękniejsze lata. Wiem co to znaczy. Po tych ciężkich latach trafiłam na kogoś o kim marzyłam. 10 lat miałam tylko obowiązki, pracę i wychowywałam dziecko. Gdy poznałam teraźniejszego męża zaczęłam się uśmiechać , zobaczyłam co to znaczy życie , zobaczyłam świat. Nie powiedziane Szczepanie ,że nie znajdziesz. Jest bardzo dużo samotnych kobiet . Może masz duże wymagania , ma być piękna, młoda i bogatawink ? Czy to samo możesz jej ofiarować? Nie trafiłeś na żadną , która byłaby choć w małym procencie zbliżona do twojego ideału, bo wiesz ideału to naprawdę nie ma i o tym trzeba zapomnieć na starcie.
                      • asia.33 Re: Do Szczepana 29.08.18, 01:03
                        Watykan to urzędnicy , zobacz co robi teraźniejszy Papież . Bardzo Go za to szanuje i dzięki Niemu wierzę jeszcze bardziej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka