asia.33
27.08.18, 23:47
Po pierwsze nie będę pisać w wątku magdaleny.1230 , po drugie wszystko uznajesz jako sprzeczki gdy tylko ktoś ma inne poglądy od ciebie . Wiara w Boga jest moją prywatną sprawą. Tres... Owszem wróżę tu ale nigdy nie wzięłam od nikogo pieniędzy Szanowny Panie. Kolejna sprawa przestań prowokować bo robisz to celowo . Jaki masz cel?
Czego właściwie chcesz gdy tak personalnie wywołujesz do odpowiedzi, gdy kończyłam rozmowę , prowokowałeś posługując się Suligą aby ciągnąć wątek. I tak za każdym razem, jak ktoś nie chce z tobą dyskutować to nie przyjmuje do wiadomości tylko celowo " rzucasz rękawice" . Napisze wprost masz problem ze sobą , jesteś rozchwiany, wszystkich tu krytykujesz, a to zły rozkład a to nie tak być powinno bo Chrzanowska tak kazała a Suliga kazał tak. A czy nie rozumiesz,że ktoś nie chce korzystać z poradników pani Chrzanowskiej czy Suligi? Później jesteś zdziwiony ,że ostro odpieram twoje ataki. Jak Ci nie wychodzi wywołujesz do odpowiedzi Misbooa bo też ma swoje zdanie. Szukasz zwady tu i kłótni , manipulujesz tu wszystkimi.