Dodaj do ulubionych

administrator

04.03.16, 11:56
mam pytanie co ze zmianą "lepszą zmianą" zmiany administratora tego forum... Oczywiście nikt jak członek (bez skojarzeń) mały członek z PiS-u będzie najlepszym strażnikiem naszej moralności na tej stronie... Głos będą mieli ci co życzą dobrze (i dobrze robią cudzym żoną) jak i żoną które dobrze robią cudzym mężą. Świad obłudy, nepotyzmu i kolesiostwa niech będzie na ty forum i zagości tu spokój... i dobrobyt. Tak więc już niemogę się docczekać wywalenia sęklera z tego forum jak z facebooka parafi św. Szczepana i Anny do której należę, ale nie na FB... Jak wywalicie seklera to na forum będzie spokój bo wszak wiadomo, że śekler pisze jako każdy... I to będzie dopiero porządek. Wyobraźcie sobie jakby tak z Polski wyrzucić wszystkich i zostawić tylko Jarka Prezesa, Beatkę Broszkę, Zbyszka Dyktafona, Beatkę z Saskiej Kępy, Sasina który w Raszynie straszono, żarłoka z sejmu... jaki byłby spokój w kraju nadd Wisłą...
Obserwuj wątek
    • stoper57 Re: administrator 04.03.16, 15:30
      Chłopie, granicę swojej śmieszności już dawno przekroczyłeś, teraz forsujesz następne - głupoty, nieuctwa, lanserstwa, taniej popularności....?
      • sekler Re: administrator 04.03.16, 22:54
        lepiej jak ma być śmieszno czy straszno...? Bo straszno już będzie niebawem
    • tuurodzony Re: administrator 05.03.16, 20:36
      Zachodzę w głowę, jak długo można zachwycać się własną bylejakością i dyskusją sam ze sobą? Czas chyba aby wykluczyć tego oryginała a tego forum?!
      • sekler Re: administrator 05.03.16, 23:11
        a proszę bardzo... już to widzę jak mnie wyrzucicie. Na jakiej podstawie, "lepszej zmiany"? Bo co bo prawdę mowię, ta więc już czekam na wykluczenie. Ciekawe czy tak się stanie... Oczyście zamilknie sękler zamilkną wszystkie niki tuurodzony też.
      • mieszkaniec_dawid Re: administrator 06.03.16, 14:22
        Pewnie ja też będe okrzykniętym, że jestem Sęklerem. Nie widzę problemu wink więc i mnie pewnie usta będzie chciał tuurodzony zamknąć. Można wszystko oczywiście, bo wyeliminowanie Sęklera to będzie "najlepsza zmiana" jaką może Zaręba zrobić nam w Raszynie. Sękler pewnie by powiedział że zrobił nam dobrze. wink a Kucharski dodał że w kościele.
        A gdy już go ktoś zablokuje by nie pisał to skryje nam się pod jakimś nikiem i za cholerę się nie dowiemy kto on. Tak więc apeluję pozostawmy Sęklera sęklerem bo tak przynajmniej mamy go pod kontrolą
        • sekler Re: administrator 08.03.16, 13:29
          no to jak jest z tym zamykaniem mi ust tuurodzony? Będzie ta "lepsza zmiana" czy nie... oj już niedługo będzie ciekawie.
    • sibeliuss Re: administrator 15.03.16, 08:50
      Napiszę Ci coś ciekawego.
      Otóż to ja jestem założycielem tego forum, w tym celu założyłem login raszyn_raszyn.
      Po trzech latach na wniosek pewnych osób odebrano mi prawa administratora. Śmieszne i żałosne.
      • sekler Re: administrator 15.03.16, 09:12
        kurcze za każdym razem gdy wychodzę z forum, blogu "w tym sęk..." facebooka rto muszę się wylogowywać (tak na wszelki wypadek) ponieważ pewna dama gdy tylko znikalem z pola komputera bardzo intereswoala się moimi wiadomościami A więc zawsze chwilę to trwa. No i dla bezpieczeństwa co tydzień zmieniam hasła (uciążliwe, ale pożyteczne).
        sibeliuss możesz ujawnić jakieś szczeguły?... może tu, może na blogu, czekam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka