Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    08.03.02, 15:22
    Niestety taka odpowiedz FIRMY -Coca cola- jak przy "błąd za błędem" jest
    zupełnie niezrozumiała nie w tym tkwi sens mojej wypowiedzi.Popełniliście bład,
    do którego zresztą sie przyznaliście - patrz "błąd w regulaminie".Gdybym był
    zainteresowany tym konkursem po przeczytaniu pierwszej wersji regulaminu dałbym
    się wprowadzic w błąd i przyjął mylne założenia.Oczywiście ,że nie chodzi mi o
    kasę ale o słowo i wizerunek firmy tym bardziej w świetle głosówna forum. Może -
    choc nie musi - zrodzić się w skrajnym przypadku i takie podejrzenie ,że np
    za miesiąc uznacie że 100 USD to też dużo szczególnie od takiej firmy, a
    właściwie to może by tak uczestnicy dopłaacili?. Ciekawe co na ten temat ma do
    powiedzenia drugi z organizatorów czyli AGORA?????
    Obserwuj wątek
      • coca_cola Re: BŁĄD 08.03.02, 16:33
        elbagraint napisał(a):

> Niestety taka odpowiedz FIRMY -Coca cola- jak przy "błąd za błędem" jest
        > zupełnie niezrozumiała nie w tym tkwi sens mojej wypowiedzi.Popełniliście bład,
        >
        > do którego zresztą sie przyznaliście - patrz "błąd w regulaminie".Gdybym był
        > zainteresowany tym konkursem po przeczytaniu pierwszej wersji regulaminu dałbym
        >
        > się wprowadzic w błąd i przyjął mylne założenia.Oczywiście ,że nie chodzi mi o
        > kasę ale o słowo i wizerunek firmy tym bardziej w świetle głosówna forum. Może
        > -
        > choc nie musi - zrodzić się w skrajnym przypadku i takie podejrzenie ,że np
        > za miesiąc uznacie że 100 USD to też dużo szczególnie od takiej firmy, a
        > właściwie to może by tak uczestnicy dopłaacili?. Ciekawe co na ten temat ma do
        > powiedzenia drugi z organizatorów czyli AGORA?????

Nie było zamiarem organizatorów wprowadzanie kogokolwiek w błąd. Firma
        przeprosiła za zaistniałą sytuację i błąd został natychmiast poprawiony.
        Insynuacje co do innych zmian, które mogą się pojawić w przyszłości są nie na
        miejscu i oczywiste jest, że nikt nie uzna 100 USD za kwotę pozwalającą na
        przeżycie miesiąca na praktykach. Firma pokrywa koszt przelotu uczestników i
        przeznacza minimum 1000 USD miesięcznie wynagrodzenia na utrzymanie uczestnika.
        Mamy nadzieję, że tym razem odpowiedź jest wystarczjąco zrozumiała i rozwiewa
        wszelkie wątpliwości.
        • Gość: tomek Re: BŁĄD IP: *.chello.pl 08.03.02, 18:57
          oprócz honoru firmy no i samej coca-coli- to wszystko jest jasne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka