oyinnaya 25.10.07, 18:52 Witam mieszkam w polsce z dzidziusiem a moj maz nigeryjczyk mieszka w austriI.Takie zycie jest smutne i przytlaczajace........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciekawe2 Re: ZWIAZEK NA ODLEGLOSC 25.10.07, 20:39 Ja nie jestem zwolenniczka zwiazkow na odleglosc. A dlaczego Ty i Wasza Corka nie mozecie byc razem w Austrii? Ps. Czy Twoj maz to Yoruba czy Igbo? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
oyinnaya Re: ZWIAZEK NA ODLEGLOSC 25.10.07, 22:48 witaj moj maz pochodzi z igbo.mozemy byc w austri ale to nie takie proste mam corke 16 letnia z poprzedniego malzenstwa nie chce ze mna jechac ma chlopaka i ja nie wiem co zrobic.Narazie maz stara sie tu na odwiedziny przyjechac.Wiem ze to smieszna ja mam w planach w grudniu moze w styczniu wyjechac do ausrtri potem chcemy sie przenies na stale do angli.Duzo pisania.Coreczke juz widzial bylam raz z nia u tatusia.ale to nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawe2 Re: ZWIAZEK NA ODLEGLOSC 25.10.07, 23:02 Skoro jest Igbo, to powiedz mu "Ke du?" (nie wiem czy tak sie pisze) ode mnie. Sytuacja rzeczywiscie troche skomplikowana wiec zycze Wam duzo szczescia i napewno wszystko bedzie tak jak sobie planujecie. Pozdr. Aga Odpowiedz Link Zgłoś