03.07.12, 10:59
Witam serdecznie
z góry przepraszam że się "wpycham" może nie tu gdzie powinnam ale jeśli któraś z pań przedszkolanek udzieli informacji będę bardzo wdzięczna..
Powiem wprost - zastanawiam się nad tym czy przedszkola były by zainteresowane kupowaniem wszelkiego rodzaju dekoracji ściennych/tematycznych i innych do sal, na korytarze itp?
Czy takie dekoracje wykonujecie we własnym zakresie (bo wiem że potencjał panie przedszkolanki mają! oj mają tylko może czasu brak?)
Czy Dyrekcja byłaby zainteresowana takim tematem? Z góry dziękuję i raz jeszcze przepraszam ze a takim tematem w takim miejscu..
mama
Obserwuj wątek
    • przedszkolanka_anka Re: dekoracje 19.07.12, 09:19

Wykonujemy we własnym zakresie.
      • eevvaa Re: dekoracje 19.07.12, 14:23
        wykonujemy we własnym zakresie, bo tak jest taniej smile
        • kiwukiwu Re: dekoracje 19.07.12, 15:18
          baaardzo dziękuję za odzew, już straciłam nadzieję że ktoś coś skrobnie smile

taniej na pewno z tym się nie kłócę ale czas też kosztuje smile
          • eevvaa Re: dekoracje 20.07.12, 11:18
            Bardzo często wykorzystuję do dekoracji prace dzieci, a pieniądze wolę wydać na zabawki i pomoce smile, a tych funduszy jest bardzo mało.
            • mojemieszkanie24 Re: dekoracje 29.07.12, 12:04
              oczywiście że dużo nauczycielek byloby zainteresowanych kupnem dekoracji ale nie kupujemy ich bo są za drogie.
              • kiwukiwu Re: dekoracje 02.08.12, 22:31
                dziękuje za odpowiedz. a co to znaczy "za drogie"? tak szczerze mówiąc trudno mi znaleźć gdzie takowe można nabyć smile
    • ewaamam Re: dekoracje 21.08.12, 10:44
      Może ja niedzisiejsza jestem...ale moim zdaniem najwdzięczniejsze i najmilej widziane w przedszkolu dekoracje to te wykonane z udziałem dzieci. Owszem estetycznie wyeksponowane ale jednak rączką dziecka robione. Mikołaj - głowonóg ma znacznie wiekszą wartość estetyczną niż dekor wykonany z oklepanego szablonu.
      • fafasolka Re: dekoracje 21.08.12, 19:20
        tiaaa, szkoda że moja szefowa tak wcale nie uważa
        Jak z naszą plastyczką (Pani od zajęć plastycznych) kiedyś rozmawiałyśmy o dekoracjach, powiedziała, że za te które robimy kilka razy w roku na korytarz plastyk wziął by kilka tysięcy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka