naidar 18.09.07, 00:21 Chcę zorganizować Kurs Dziecięcej Matematyki, I stopień, w Warszawie, termin styczeń 2008, koszt ok.70 zł (uzależniony od liczby osób). Jeżeli któraś z Was byłaby chętna poproszę o kontakt na maila. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beti_deb Re: Kurs Dziecięca Matematyka, ktoś byłby chętny? 18.09.07, 20:55 czy to odbywałoby się w weekend? ile godzin zegarowych? Jakiś dyplom sie dostaje ukończenia kursu? Ja byłabym raczej chętna. Odpowiedz Link
przedszkolanka_anka Re: Kurs Dziecięca Matematyka, ktoś byłby chętny? 19.09.07, 09:06 Takie dobre kursy matematyczne prowadzi w calej Polsce asystentka pani profesor Gruszczyk -Kolczynskiej,pani Ewa Zielinska (mozna ja zaprosic do wybranej placowki).A Ty co oferujesz? Pozdrawiam Odpowiedz Link
wigatoja Re: Kurs Dziecięca Matematyka, ktoś byłby chętny? 19.09.07, 14:59 Jeżeli ma byc to kurs prowadzony przez Ewę Zielińską, to polecam - dwukrotnie uczestniczyłam w kursach przez nią prowadzonych i według mnie są naprawdę godne polecenia. Odpowiedz Link
barbamama Re: Kurs Dziecięca Matematyka, ktoś byłby chętny? 19.09.07, 22:18 Kto prowadzi??? w weekend czy popołudnia w tygodniu?? Odpowiedz Link
naidar Potwierdzam! 27.09.07, 03:17 Kurs odbędzie się 12-13 i 26 stycznia 2008. Prowadzi p. Ewa Zielińska. Po zakończeniu kursu uczestnicy otrzymują zaświadczenia ukończenia kursu I stopnia. Odpowiedz Link
nauczycielka_przedszkola Re: Potwierdzam! 27.09.07, 08:44 Jak pani Ewa Zielińska powadzi to ja bym szla z "zamknietymi oczami" o kazdej porze nocy i dnia -co gorąco polecam kolezankom,ktore jeszcze nie mialy okazji uczestniczyc w spotkaniach z nią. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link
jasminowasia Polecam! 24.10.07, 19:14 Pani E. Zielińska prowadzi fantastyczne warsztaty, po nich mam ochotę dalej uczyć, rozwijać się. Polecam!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
todilla Re: Potwierdzam! 29.09.07, 12:34 Witam! Czy można się jeszcze dopisać do tego kursu ? Jestem z Wrocławia, ale na 2 weekendy mogłabym dojechać do Warszawy. Bardzo mi zależy! Proszę o info na email: todilla@poczta.onet.pl, ponieważ rzadko mam możliwość odwiedzania Forum (brak czasu!!) Odpowiedz Link
panierka1 Re: Potwierdzam! 30.09.07, 13:43 ....ja też jestem chętna na uczestniczenie w tym kursie-wysłałam info na maila a nic nie dostałam-dopisz mnie prosze Odpowiedz Link
nauczycielka_przedszkola Re: Potwierdzam! 30.09.07, 22:00 Pani Ewa jezdzi po calej Polsce,wystarczy sie "skrzyknąc" ,dostosowac termin i ją zaprosic.My "skrzyknelysmy" sie z kolezankami z 5 innych przedszkoli i zaprosilysmy ją w zeszlym roku,koszt wyniosl 50 zl od osoby.Juz gdzies na forum podawalam telefon i namiary,moge powtorzyc jak bedzie taka potrzeba. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link
qdachi Re: Potwierdzam! 08.10.07, 12:44 Ja też chętna -potwierdzam. W razie konkretów info na gazetowy. Iwona Odpowiedz Link
jczar1 Re: Potwierdzam! 08.10.07, 10:24 Ja również jestem bardzo chętna. mail: jczar@o2.pl Odpowiedz Link
meg_2 Re: Potwierdzam! 06.01.08, 08:06 Wysyłałam juz kiedyś maila, że jestem chętna, ale skoro wiadomo już kiedy proszę o informacje na mail: meg2#@o2.pl. (jaki koszt i gdzie?) Odpowiedz Link
pica-pica Re: Kurs Dziecięca Matematyka, ktoś byłby chętny? 03.10.07, 23:26 ja też chętna. A może nawet nas dwie Odpowiedz Link
viki68 Re: Kurs Dziecięca Matematyka, ktoś byłby chętny? 24.10.07, 03:51 czy byłaby to matematyka wg E. Gruszczyk-Kolczyńskiej i kto prowadziłby? pozdrawiam nauczycielka przedszkola Odpowiedz Link
zuldi Re: Kurs Dziecięca Matematyka, ktoś byłby chętny? 25.10.07, 20:23 ja również jestem zainteresowana, poproszę o więcej informacji, Dziękuję Odpowiedz Link
misz098 Re: Kurs Dziecięca Matematyka, ktoś byłby chętny? 26.10.07, 21:18 Ja również jestem zainteresowana evamisztal@tlen.pl Odpowiedz Link
liti Re: Kurs Dziecięca Matematyka, ktoś byłby chętny? 02.12.07, 20:17 Jestem zainteresowana. Poproszę o kontakt na adres: jdwalczak@op.pl Dziękuję Odpowiedz Link
studentka22 Re: Kurs Dziecięca Matematyka, ktoś byłby chętny? 05.01.08, 20:02 Ja jestem zainteresowana.Proszę o info na maila eliza_zuza@interia.pl Odpowiedz Link
zosia8081 Re: Kurs Dziecięca Matematyka, ktoś byłby chętny? 06.01.08, 15:55 Również jestem zainteresowana kursem. Proszę o informacje na maila i.rozecka@op.pl Dziękuję. Odpowiedz Link
hacza1 Re: Kurs Dziecięca Matematyka, ktoś byłby chętny? 11.01.08, 22:56 Kiedy odbędzie się styczniowy kurs , czy mozna się jeszcze zapisac a jesli nie to kiedy będzie następny w Warszawie lub okolicy . Odpowiedz Link
thumbelina.k Re: Kurs Dziecięca Matematyka, ktoś byłby chętny? 17.03.08, 17:52 Kiedy będzie następny kurs matamtyki dziecięcej? Odpowiedz Link