smonisia 27.05.08, 18:10 forum jest naprawde superowe i wszyscy macie niesamowite informacje jestem pod wrazeniem uklony w strone wrozbitamaciej81,musze przyznac ze wiadomosci masz ogromne i zgadzajace sie z moimi. pozdrowionka dla wszystkich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ifyso Re: Witajcie:) 31.05.08, 14:00 Witaj....ja przesyłam ukłony, a szczególnie w stronę Wioli (ezoviola)i Krysi,obydwie panie podziwiam za wiedzę, mądrość i chęć niesienia pomocy...Pozdrawiam Odpowiedz Link
wrozbitamaciej81 Dziekuje za uznanie 01.06.08, 23:23 smonisia napisała: > forum jest naprawde superowe > i wszyscy macie niesamowite informacje > jestem pod wrazeniem > uklony w strone wrozbitamaciej81,musze > przyznac ze wiadomosci masz ogromne i zgadzajace sie > z moimi. > pozdrowionka dla wszystkich Dziekuje serdecznie . Odpowiedz Link
smonisia Re: Dziekuje za uznanie 02.06.08, 15:41 wszycy sie uczymy...ale niektorzy po prostu RODZA SIE Z TYM Odpowiedz Link
smonisia Re: Witajcie:) 02.06.08, 15:38 dopiero WAS odkrylam i staram sie wszystko dokladnie opracowac ...ale jeszcze duuuzo czasu mi to zajmie. pozdrowionka Odpowiedz Link