gibki 28.05.10, 20:19 mimo mojej niechęci do polsatu gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek33 Re: Cyfrowy Polsat zaprezentował nowy dekoder HD 29.05.10, 09:01 Litości, z całej notki można się dowiedzieć o dekoderze, że wygląda ciekawie i tyle! A link do tego ląduje na jedynce, to jakiś zas... twitter jest, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
elpooho Re: Cyfrowy Polsat zaprezentował nowy dekoder HD 29.05.10, 09:07 Ma to nagrywarkę? Usługi internetowe? Może jakieś dane techniczne? Jakiekolwiek? A Targówkowi gratuluję :) Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: Cyfrowy Polsat zaprezentował nowy dekoder HD 29.05.10, 09:11 Żeby chociaż jeden parametr który go wyróżnia od poprzednich! No chyba, że to jakieś badziewie, którego zaletą jest ilość i taniość. Odpowiedz Link Zgłoś
premieryfilmowe Cyfrowy Polsat zaprezentował nowy dekoder HD 29.05.10, 09:38 Polsat nie produkuje to żeby klient mniej zapłacił za dekoder tylko żeby więcej zarobić. Polsat ma tez najmniej kanałów HD z wszystkich platform satelitarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
reexpert Re: Cyfrowy Polsat zaprezentował nowy dekoder HD 29.05.10, 09:48 Jak napisac cos o niczym. "HD500 wygląda ciekawie, ale i tak najbardziej podoba mi się Turbodekoder z telewizji N." "Lubie Anie, ale i tak najbardziej lubie Gosie". Zero konkretów, zero czegokolwiek. - Huurrra, mamy nowy dekoder. - A co on potrafi ? - yyyyyy..... jest nowy..... i ładny.... i nowy...... i polski...... Odpowiedz Link Zgłoś
reexpert Re: Cyfrowy Polsat zaprezentował nowy dekoder HD 29.05.10, 09:49 i jeszcze konsekwencji brak. Raz jest to HD500, raz HD5000. A moze to dwa modele ? Odpowiedz Link Zgłoś
fusion_x Re: Cyfrowy Polsat zaprezentował nowy dekoder HD 29.05.10, 10:23 Panie Mariuszu Koryszewski, gdybym był Pana przełożonym, zwolniłbym Pana za taki gniot, bo artykułem tego nazwać nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbojnick Re: Cyfrowy Polsat zaprezentował nowy dekoder HD 29.05.10, 11:01 O czym jest ten test? Zero specyfikacji, tylko jakiś dyrdymały, że od N-ki lepiej się podoba itp. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbojnick Re: Cyfrowy Polsat zaprezentował nowy dekoder HD 29.05.10, 11:02 ^^^ *tekst Odpowiedz Link Zgłoś
patinito Re: Cyfrowy Polsat zaprezentował nowy dekoder HD 29.05.10, 11:10 gratuluję polsatowi, że produkuje elektronikę w Polsce ale swoją drogą co to za głupia nazwa Polsat Cyfrowy Technology, albo po polsku albo po angielsku, niech się zdecyduje bo kicha lekka Odpowiedz Link Zgłoś
chopys Re: Cyfrowy Polsat zaprezentował nowy dekoder HD 29.05.10, 11:53 Dosyć pastwienia się nad pismakiem. Przecież do trzech (zer na obudowie - patrz zdjęcie) zliczyć nie potrafi. Zgrozę musi budzić fakt, że pismak od tak długiego czasu jest tolerowany przez szefostwo. Czyżby rodzina ? Odpowiedz Link Zgłoś
georgeb Re: Cyfrowy Polsat zaprezentował nowy dekoder HD 29.05.10, 13:04 Mam wcześniejszy wyprodukowany made in China. Zepsuł się i zgodnie z ich procedurą i ofertą gdy zakupię nowy, to będę mógł kontynuować umowę. Gdy zakupię samodzielnie, to muszę płacić za dwie umowy (kontynuować starą i opłacać nową). Szkopuł w tym, że cyfrowy polsat już miesiąc nie kwapi się o przedstawienie oferty celem kontynuowania umowy. Złożyłem już dwie reklamacje, ale zgodnie z regulaminem, mają prawo do odpowiedzi z miesięcznym terminem. Uważam, że jest to złodziejska metoda i naciąganie klientów. W ten nowy dekoder HD teraz już nie uwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefteraz Re: Cyfrowy Polsat zaprezentował nowy dekoder HD 29.05.10, 13:55 dekoder-na plus dbałość o kliena-na minus Odpowiedz Link Zgłoś
karburatorek Re: Cyfrowy Polsat zaprezentował nowy dekoder HD 29.05.10, 14:08 Nastąpił moment, że dekoder Polsatu popsuł się już po raz drugi. Co prawda miałem jeszcze "z góry" zapłacone trzy miesiące abonamentu, ale aktualna oferta Polsatu to taki badziew że przeniosłem się do "n" Jest drożej, ale w końcu mam sporo kanałów HD na czym mi zależało. Złożyłem rezygnację z usług Polsatu, na co Pan do mnie zadzwonił i powiedział, że ma specjalnie dla mnie emocjonującą ofertę. - "A dlaczego pan nie zadzwonił wcześniej? Teraz już jest za późno. Jestem w n-ce" Z dalszej rozmowy wywnioskowałem, że jakbym sam zadzwonił i się spytał - to bym dostał. Oni ze swojej strony nie robią nic - pewnie z uwagi na zmniejszenie kosztów. Co nie zmienia faktu, że pan i tak zaproponował mi wielkie G... Odpowiedz Link Zgłoś
koty_20 Re: Cyfrowy Polsat zaprezentował nowy dekoder HD 29.05.10, 14:23 ja to nie wiedziałem, że oni mają jakas fabryke.. :) z wygladu całkiem całkiem, ale wiadomo, że nie o wygląd tu chodzi.. -- www.oto-one.pl - najlepsze dziewczyny z serwisów społecznościowych Odpowiedz Link Zgłoś
blueturbogonzo Re: Cyfrowy Polsat zaprezentował nowy dekoder HD 29.05.10, 21:02 Wiwat Mariusz! Cóż za błyskotliwy, ciekawy i wnikliwy "artykuł". Same konkrety, ciekawe opisy, porównania, opinie i analizy. Zdjęcia też super. Fajnie że widać również tył i wszystkie złącza. Dodanie fragmentów instrukcji w PDF też było fajnym pomysłem. Może trochę za dużo szczegółów technicznych (wszak nie każdy jest elektronikiem) ale dzięki temu i początkujący i zaawansowani znajdą coś w tym "artykule" dla siebie. Ciesze się, że znalazła się też informacja o cenie i dacie rozpoczęcia sprzedaży. Będę mógł sobie dzięki temu zaplanować ten wydatek. ups, zdaję się, że miałem sen, sen, w którym Mariusz zostaje dziennikarzem i pisze ciekawe ARTYKUŁY, które ludzie czytają z przyjemnością. Ale czy ja to jeszcze dożyję? Chyba za stary i zbyt naiwny już jestem. Przecież teraz najważniejsza jest klikalność i odsłony reklam. Czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś