raffus 19.04.07, 00:42 Ciekawe czy im się uda. No chyba że powalczą ostro ceną. ------------------ Myślisz ? Więc czytasz ! kkornolio.googlepages.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Netia to zwyczajne dziady! IP: *.c27.msk.pl 19.04.07, 08:37 Od dawna narzekam na TPSA, bo to złodzieje, jakich mało, ale ta cała Netia wydaje się mało poważna. Gdy dzwoni się do nich na infolinię, aby złozyć zamówienie, to w ogóle nikt nie podnosi słuchawki, tylko co jakiś czas pojawia się informacja, że konsultant jest zajęty (co nieźle nabija kasę tepsie!) Jak już dodzwoniłem się do konsultanta, to mi oświadczył, że na moim numerze usługa jest możliwa i skierował na stronę NOVEM, aby złożyć zamówienie. Tamże, po wypełnieniu odpowiedniego formularza dowiaduję się, że usługa jest niemożliwa. To czysta kpina i burdel jeszcze większy, niż u żabojada. Ja rozumiem, że mają określone możliwości, zwłaszcza że napewno TPSA szkodzi im, jak tylko może. Ale powinni się jasno określić a nie robić ludziom wody z mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Netia wraz z Playem gra o rynek internetu IP: 83.238.11.* 19.04.07, 09:01 Patrząc na promocje Netii to słabo to widzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jake Jakoś nie wierzę w mozliwość fuzji z PLAY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 10:00 Nie przemawia to do mnie, i myślę, że Novator się nie zgodzi na to... Przeceniają swoje siły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami A moim zdaniem Play zostanie sprzedany IP: 62.233.164.* 19.04.07, 11:07 Na razie UKE krzywo patrzy na łączenie internetu z ofertami operatorów telefonii, więc dlaczego tutaj miałoby być inaczej? Poza tym już na starcie działają kiepsko i klientów zrażają, wystarczy poczytać opinie na forach telekomunikacyjnych www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jake Re: A moim zdaniem Play zostanie sprzedany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 13:49 Zrażają klientów? hehe Po prostu niezadowoleni są głośniejsi od zadowolonych, idź do ich pierwszego lepszego salonu... tłumy tam siedzą non - stop... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: United Netia wraz z Playem gra o rynek internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 01:11 Polaczenie obu firm to tylko jedna z koncepcji - czyli na pewno jest ich wiecej ;) Dobrze, ze Netia jakos sie rozwija i wkracza na "nowe pola" do dzialania... A Play - mimo negatywnych opinii nt. kampanii i innych rzeczy - moze okazac sie sporym sukcesem :) Odpowiedz Link Zgłoś