Dodaj do ulubionych

Netia wraz z Playem gra o rynek internetu

19.04.07, 00:42
Ciekawe czy im się uda. No chyba że powalczą ostro ceną.
------------------
Myślisz ? Więc czytasz !
kkornolio.googlepages.com/
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Netia to zwyczajne dziady! IP: *.c27.msk.pl 19.04.07, 08:37
      Od dawna narzekam na TPSA, bo to złodzieje, jakich mało, ale ta cała Netia
      wydaje się mało poważna. Gdy dzwoni się do nich na infolinię, aby złozyć
      zamówienie, to w ogóle nikt nie podnosi słuchawki, tylko co jakiś czas pojawia
      się informacja, że konsultant jest zajęty (co nieźle nabija kasę tepsie!)
      Jak już dodzwoniłem się do konsultanta, to mi oświadczył, że na moim numerze
      usługa jest możliwa i skierował na stronę NOVEM, aby złożyć zamówienie. Tamże,
      po wypełnieniu odpowiedniego formularza dowiaduję się, że usługa jest
      niemożliwa. To czysta kpina i burdel jeszcze większy, niż u żabojada.
      Ja rozumiem, że mają określone możliwości, zwłaszcza że napewno TPSA szkodzi
      im, jak tylko może. Ale powinni się jasno określić a nie robić ludziom wody z
      mózgu
    • Gość: jaro Netia wraz z Playem gra o rynek internetu IP: 83.238.11.* 19.04.07, 09:01
      Patrząc na promocje Netii to słabo to widzę
    • Gość: Jake Jakoś nie wierzę w mozliwość fuzji z PLAY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 10:00
      Nie przemawia to do mnie, i myślę, że Novator się nie zgodzi na to...
      Przeceniają swoje siły.
      • Gość: kami A moim zdaniem Play zostanie sprzedany IP: 62.233.164.* 19.04.07, 11:07
        Na razie UKE krzywo patrzy na łączenie internetu z ofertami operatorów
        telefonii, więc dlaczego tutaj miałoby być inaczej? Poza tym już na starcie
        działają kiepsko i klientów zrażają, wystarczy poczytać opinie na forach
        telekomunikacyjnych

www.foto-tel.pl/
        • Gość: Jake Re: A moim zdaniem Play zostanie sprzedany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 13:49
          Zrażają klientów? hehe Po prostu niezadowoleni są głośniejsi od zadowolonych,
          idź do ich pierwszego lepszego salonu... tłumy tam siedzą non - stop...
    • Gość: United Netia wraz z Playem gra o rynek internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 01:11
      Polaczenie obu firm to tylko jedna z koncepcji - czyli na pewno jest ich wiecej
      ;) Dobrze, ze Netia jakos sie rozwija i wkracza na "nowe pola" do dzialania... A
      Play - mimo negatywnych opinii nt. kampanii i innych rzeczy - moze okazac sie
      sporym sukcesem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka