Gość: nie_złodziej IP: *.csk.pl 25.09.08, 16:15 Może bym sobie kupił ale to ma DRM więc postoję, złodziejem nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Nikt nie kocha Blu-ray'a IP: *.elpos.net 26.09.08, 00:55 Może nie na temat, ale przez cały artykuł raziło mnie ciągłe odmienianie nazwy Panasonic. Po kij? Idąc tym tropem skoro sprzedaż u "Panasonika" wzrosła, to może też powinna wzrosnąć u "Sonego"? Trochę biednie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graza Re: Nikt nie kocha Blu-ray'a IP: 194.168.231.* 26.09.08, 14:23 lol 'Panasonika' to jakis chlopczyna po zawodowce czy podstawowce pisal ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Nikt nie kocha Blu-ray'a IP: 212.114.200.* 26.09.08, 12:04 Dokładnie. W tesn sposób ci, co z reguły kupują nowinki, teraz poczekają. Wiwat DRM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Nikt nie kocha Blu-ray'a IP: *.is.net.pl 26.09.08, 13:14 Jeśli juz miałbym kupować filmy blu-ray to na pewno nie w merlinie najmniejszy wybór , najdłuższy czas oczekiwania (do 40 dni paranoja) najwyższe ceny w Polsce A Pani Agata kompletnie nie ma pojęcia o czym mówi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Nikt nie kocha Blu-ray'a IP: 89.171.100.* 27.09.08, 00:59 Ja mam konsole ps3 z blu-rayem i żadnego filmu bo: a) są za drogie(120zł za 2h oglądania. Dziękuję.) b) nie ma nic ciekawego. Co prawda dawno nie zaglądałem, ale jakoś nie widzę żadnych nowości, tylko reedycje jakiś staroci. c) różnica nie jest aż tak porażająca by warto było się w to bawić. Pamiętam jak byłem w jakiejś galerii handlowej i wystawili an dwóch tych samych tv film na dvd i blu-ray. Dopiero osoba obsługująca sprzęt zmieniła ujęcie [jakiś tłum...] i wtedy zobaczyłem jakąś poprawę xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupujewmerlinie Re: Nikt nie kocha Blu-ray'a IP: *.acn.waw.pl 30.09.08, 11:17 Halo, nie moge się z tobą zgodzić! od lat kupuję w merlinie, od niedawna mam ps3 wiec i blu-ray'owe filmy moge obejrzeć. Z tego co się zorientowałam to sama wyszukiwarka na hasło 'blu-ray' wywala ponad 80 pozycji, co więcej gruba cześć jest dostępna w ciągu 24 h, więc albo dawno tam nie zaglądałeś, albo nie widziałeś jak skromnie wyglądają półeczki np w Empiku z filmami na tym nośniku? jakieś 4 filmy na krzyż. Zanim więc się do kogoś przyczepisz sprawdź swoją wiedzę na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PeGieErek Re: Nikt nie kocha Blu-ray'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 12:54 No, ja jeszcze nie mam jak odgrywać Blu-ray'a, ale dziewczyna w nowym laptopie ma możliwość odtwarzania tych płyt, a jak zerknąłem ile tych filmów na Merlinie jest, to kto wie - może na urodziny jej kupię filmik czy dwa , zobaczymy jak to wygląda... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: Nikt nie kocha Blu-ray'a IP: *.chello.pl 02.10.08, 19:24 No ja już kupiłam, ale warto było, choć saldo się kurcze zmniejszyło dość, hehe, bo 6 kupiłam, jak by darmo dawali;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzid_ Nikt nie kocha Blu-ray'a IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.09.08, 14:46 Jak by odtwarzajki były tańsze to i chętnych więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Nikt nie kocha Blu-ray'a IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.10.08, 22:13 Jakby wytwórniom strasznie mocno zależało na promowaniu tego formatu, to nie wydawałyby żadnych filmów na DVD ;-) No ale to byłoby oczywiście samobójstwo... Odpowiedz Link Zgłoś