Dodaj do ulubionych

Nikt nie kocha Blu-ray'a

IP: *.csk.pl 25.09.08, 16:15
Może bym sobie kupił ale to ma DRM więc postoję, złodziejem nie jestem.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Nikt nie kocha Blu-ray'a IP: *.elpos.net 26.09.08, 00:55
      Może nie na temat, ale przez cały artykuł raziło mnie ciągłe odmienianie nazwy
      Panasonic. Po kij? Idąc tym tropem skoro sprzedaż u "Panasonika" wzrosła, to
      może też powinna wzrosnąć u "Sonego"? Trochę biednie...
      • Gość: graza Re: Nikt nie kocha Blu-ray'a IP: 194.168.231.* 26.09.08, 14:23
        lol 'Panasonika' to jakis chlopczyna po zawodowce czy podstawowce
        pisal ??
    • Gość: ~~ Re: Nikt nie kocha Blu-ray'a IP: 212.114.200.* 26.09.08, 12:04
      Dokładnie. W tesn sposób ci, co z reguły kupują nowinki, teraz poczekają. Wiwat DRM.
    • Gość: pablo Nikt nie kocha Blu-ray'a IP: *.is.net.pl 26.09.08, 13:14
      Jeśli juz miałbym kupować filmy blu-ray to na pewno nie w merlinie
      najmniejszy wybór , najdłuższy czas oczekiwania (do 40 dni paranoja)
      najwyższe ceny w Polsce
      A Pani Agata kompletnie nie ma pojęcia o czym mówi
      • Gość: paul Re: Nikt nie kocha Blu-ray'a IP: 89.171.100.* 27.09.08, 00:59
        Ja mam konsole ps3 z blu-rayem i żadnego filmu bo:
        a) są za drogie(120zł za 2h oglądania. Dziękuję.)
        b) nie ma nic ciekawego. Co prawda dawno nie zaglądałem, ale jakoś nie widzę
        żadnych nowości, tylko reedycje jakiś staroci.
        c) różnica nie jest aż tak porażająca by warto było się w to bawić. Pamiętam
        jak byłem w jakiejś galerii handlowej i wystawili an dwóch tych samych tv film
        na dvd i blu-ray. Dopiero osoba obsługująca sprzęt zmieniła ujęcie [jakiś
        tłum...] i wtedy zobaczyłem jakąś poprawę xD
      • Gość: kupujewmerlinie Re: Nikt nie kocha Blu-ray'a IP: *.acn.waw.pl 30.09.08, 11:17
        Halo,
        nie moge się z tobą zgodzić! od lat kupuję w merlinie, od niedawna mam ps3 wiec
        i blu-ray'owe filmy moge obejrzeć.
        Z tego co się zorientowałam to sama wyszukiwarka na hasło 'blu-ray' wywala ponad
        80 pozycji, co więcej gruba cześć jest dostępna w ciągu 24 h,
        więc albo dawno tam nie zaglądałeś, albo nie widziałeś jak skromnie wyglądają
        półeczki np w Empiku z filmami na tym nośniku? jakieś 4 filmy na krzyż. Zanim
        więc się do kogoś przyczepisz sprawdź swoją wiedzę na ten temat.
        • Gość: PeGieErek Re: Nikt nie kocha Blu-ray'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 12:54
          No, ja jeszcze nie mam jak odgrywać Blu-ray'a, ale dziewczyna w nowym laptopie
          ma możliwość odtwarzania tych płyt, a jak zerknąłem ile tych filmów na Merlinie
          jest, to kto wie - może na urodziny jej kupię filmik czy dwa , zobaczymy jak to
          wygląda... :)
          • Gość: Mysza Re: Nikt nie kocha Blu-ray'a IP: *.chello.pl 02.10.08, 19:24
            No ja już kupiłam, ale warto było, choć saldo się kurcze zmniejszyło
            dość, hehe, bo 6 kupiłam, jak by darmo dawali;)
    • Gość: dzid_ Nikt nie kocha Blu-ray'a IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.09.08, 14:46
      Jak by odtwarzajki były tańsze to i chętnych więcej
    • Gość: Robert Nikt nie kocha Blu-ray'a IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.10.08, 22:13
      Jakby wytwórniom strasznie mocno zależało na promowaniu tego formatu, to nie wydawałyby żadnych filmów na DVD ;-) No ale to byłoby oczywiście samobójstwo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka