jaka.to.melodiaa 05.09.09, 07:54 Czy to się może komuś podobać: Reszta w mojej galerii DeviantART pod tym adresem: Moja Galeria na DeviantART SORRY za tak duuuży rozmiar - ale nie wiedziałem, że tak się strona rozjedzie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaka.to.melodiaa Re: Moja GRAFIKA 3D i co z tego wynika... 05.09.09, 07:55 SORRY za tak duuuży rozmiar - ale nie wiedziałem, że tak się ta strona forum.gazeta.pl rozjedzie. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Melodio... 05.09.09, 10:51 Witaj Melodio. Bardzo mi się podobało to, co napisałaś o wykorzystaniu talentu, gdy grafik jest zdany tylko na własne możliwości. Dziękuję za zamieszczenie tutaj przykładu Twojej grafiki. Podobają mi się Twoje prace, masz duże wyczucie piękna, empatii, emocji, a w dodatku ciekawość świata i świadomość jego nieprzewidywalności, tak jak zestawienie budynku zbudowanego z kamieni z wieżowcami w tle, i jeszcze ten wóz, jakby ten budynek(czemu nie ma okien?) był dla niego garażem. Aha, już wiem, to świadomy kontrast do oszklonych wieżowców. Te samotne postacie w Twojej grafice to uosobienie tęsknoty, może samotność. W starterze, chyba przez duży rozmiar, zbyt widoczna jest linia łączenia drzew i zamku, może w ramach kosmetyki dopracować klonem lub smudge. Masz już duże doświadczenie i pewnie znajomość wielu programów graficznych. To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest takie fascynujące - oby w ten weekend choć część marzeń Melodii się spełniła. Gratuluję i życzę sukcesów w komercji, jeśli to Twoja przyszłość. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Melodio... 05.09.09, 20:28 Uwierz w siebie Melodyjko,to może się podobać,dla mnie fascynujące! Gratuluję i podziwiam Odpowiedz Link