Dodaj do ulubionych

Moja GRAFIKA 3D i co z tego wynika...

05.09.09, 07:54
Czy to się może komuś podobać:

http://fc08.deviantart.com/fs25/f/2009/243/8/0/The_Late_Afternoon_Wal
k__by_Imaginatos.jpg

Reszta w mojej galerii DeviantART pod tym adresem:

Moja Galeria na
DeviantART

SORRY za tak duuuży rozmiar - ale nie wiedziałem, że tak się strona
rozjedzie. sad

Obserwuj wątek
    • jaka.to.melodiaa Re: Moja GRAFIKA 3D i co z tego wynika... 05.09.09, 07:55

SORRY za tak duuuży rozmiar - ale nie wiedziałem, że tak się ta
      strona forum.gazeta.pl rozjedzie. sad

• bogatka1 Re: Melodio... 05.09.09, 10:51
      Witaj Melodio.
      Bardzo mi się podobało to, co napisałaś o wykorzystaniu talentu, gdy grafik jest zdany tylko na własne możliwości.
      Dziękuję za zamieszczenie tutaj przykładu Twojej grafiki. Podobają mi się Twoje prace, masz duże wyczucie piękna, empatii, emocji, a w dodatku ciekawość świata i świadomość jego nieprzewidywalności, tak jak zestawienie budynku zbudowanego z kamieni z wieżowcami w tle, i jeszcze ten wóz, jakby ten budynek(czemu nie ma okien?) był dla niego garażem. Aha, już wiem, to świadomy kontrast do oszklonych wieżowców. Te samotne postacie w Twojej grafice to uosobienie tęsknoty, może samotność.
      W starterze, chyba przez duży rozmiar, zbyt widoczna jest linia łączenia drzew i zamku, może w ramach kosmetyki dopracować klonem lub smudge. Masz już duże doświadczenie i pewnie znajomość wielu programów graficznych.
      To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest takie fascynujące - oby w ten weekend choć część marzeń Melodii się spełniła.
      Gratuluję i życzę sukcesów w komercji, jeśli to Twoja przyszłość.
      • del.wa.57 Re: Melodio... 05.09.09, 20:28
        Uwierz w siebie Melodyjko,to może się podobać,dla mnie fascynujące!
        Gratuluję i podziwiamsmile
        • an.ta Re: Melodio... 06.09.09, 00:40
          Bardzo ciekawe prace. Dojrzałe. Podziwiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka