nikanik 15.10.09, 21:00 zimno mi jak byk mimo herbaty z sokiem malinowym. kota się zbutnowała i nie chce na pole wyłazić jutro chyba zrobię zupę warzywno serową na rozgrzanie. czym się grzejecie???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fettinia Re: zimno.... 15.10.09, 21:24 jeszcze dzisiaj i jutro miloscia..a potem to znowu chyba winkemP Odpowiedz Link
nikanik Re: zimno.... 15.10.09, 21:31 to mi ino wino na dzis zostało ale to już by była jak równia pochyła pozostane przy herbacie;D Odpowiedz Link
pani.serwusowa Re: zimno.... 15.10.09, 21:31 Dzis mialam znowu rosol, pachnacy, esencjonalny z odrobina swiezego imbiru. A potem rozgrzal mnie telefon z salonu samochodowego, ze w srode moge odebrac nowa zabawke. Znowu nie przespie pol nocy z ekscytacji. A tak w ogole to mam na sobie skarpety, ktore Babcia kupila mi z Zakopcu. Odpowiedz Link
nikanik Re: zimno.... 15.10.09, 21:37 gadaj o zabawce poekscytuję się z Tobą mnie wczoraj babsko wdupiło w zderzak... %&^^$%##@@!!!!!! Odpowiedz Link
pani.serwusowa Re: zimno.... 15.10.09, 21:43 He he! Mi naprawde sie snilo, ze juz nim jezdze, a wszystko przez wczorajsza jazde probna. Dzis bedzie pewnie jeszcze gorzej, bo ja taka wariatka jestem. Nissan X-Trail, juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Prowadzi sie pieeeeeeknie! Odpowiedz Link
nikanik SERWUSOWO!!!!!!!!!!!!! 16.10.09, 22:28 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a raczej AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ależ piękny o ja cie piko! gratuluje!!!!! o dzizas jaki piekny)))))) no to masz się czym gzać ale emocje chyba nie umiem sobie wyobrazić))) Odpowiedz Link
pani.serwusowa Re: SERWUSOWO!!!!!!!!!!!!! 16.10.09, 22:57 No mam nadzieje, ze mnie te emocje beda grzaly jeszcze, bo zostaje slomiana wdowa w przyszlym tygodniu na pare dni. Dziekuje slicznie, jeszcze nie wierze, ze udalo mi sie to tak szybko sfinalizowac. Ale co z tym Twoim zderzakiem? Jak do tego doszlo? Odpowiedz Link
nikanik Re: SERWUSOWO!!!!!!!!!!!!! 17.10.09, 23:39 daj znać jakie wrażenia i ostrożnie;D a moj zderzak.... juz po ogledzinach w ubezpieczalni zamowione czesci jak przyjdą to będą dzwonić a jak doszło... ano w środę sypnęło niespodziewanie śniegiem październikowym; i stalimy se w korku grzecznie jak wszyscy i chyba niuni noga ze sprzęgła spadła albo się zagapiła i pojechała.... masakra... Odpowiedz Link
pani.serwusowa Re: SERWUSOWO!!!!!!!!!!!!! 18.10.09, 11:31 Juz Ci moge powiedziec jak wrazenia, bo mialam w srode jazde probna, po ktorej zdecydowalam sie na ten samochod (pierwotnie patrzylam na Quasquai). Prowadzi sie gladko, siedzisz wysoko, wiec swietna widocznosc. Ma duzy silnik (2.2 w dieslu) i jak na taka moc, to w srodku przy 100km na godzine jest cicho i w ogole sie nie odczuwa predkosci. Ma 7 biegowa skrzynie biegow i na trasie spali tyle co nasze stare, wysluzone audi. Jedyne do czego sie musze przyzwyczaic to wchodzenie w zakrety przy mniejszej predkosci, bo to jednak duzy samochod i na innym zawieszeniu, wiec troche nim buja. No i bede miec obiekcje przed prakowaniem ta kobyla, ale w koncu sie naucze. Nie jestem pewna, czy nie ma czujnika parkowania... No i jest jeszcze jedna rzecz, ktora strasznie mi sie spodobala - ma wielkie okno (cos jak szyberdach) w suficie, ktore moge zaslonic, a w ladna pogode odslonic i otworzyc. No i lubie jego "meska" sylweke. Juz go kocham, chociaz zarzekalam sie, ze audi nie zdradze. Odpowiedz Link
nikanik Re: SERWUSOWO!!!!!!!!!!!!! 18.10.09, 21:48 cudny cudny cudny jest ja tyz go kochom parkowanie poćwiczysz i nauczysz się - spoko a czujniki pewnie ma tylko będziesz musiała się nauczyć obsługi Odpowiedz Link
mrockata Re: SERWUSOWO!!!!!!!!!!!!! 19.10.09, 14:10 i to jest rozmowa kobiet grzanie w samochodzie...no nie!!! ;o)))) Odpowiedz Link
pani.serwusowa Re: SERWUSOWO!!!!!!!!!!!!! 19.10.09, 14:54 A co! Nie sama kuchnia czlowiek zyje. Odpowiedz Link
pani.serwusowa Re: zimno.... 15.10.09, 21:44 Za szybko enter... Co z tym babskiem? Nie wyrobila na sniegu? Odpowiedz Link
aaaguniaaa Re: zimno.... 16.10.09, 08:22 soczkiem malinowym tez bym sie grzala ale niestety nie mam domowego. alkohol tez mnie nie rozgrzewa. na szczescie w mieszkanku cieplutko. gorzej poza - juz tylko w zimowych ciuchach. a po powrocie goracy rosol. dzisiaj mial byc barszcz na wedzonych kosciach ale mi z zamrazalnika wyparowaly. a w de jeszcze nie widzialam w zadnym sklepie. chyba sobie o tym barszczyku bede marzyla az do swiat... Odpowiedz Link
koniczynka777 Re: zimno.... 16.10.09, 10:29 Polecam kawke z cynamonem ispienionym mlekiem,rozgrzewa..albo zupke gulaszowa Odpowiedz Link
czarna9610 Re: zimno.... 16.10.09, 16:00 Gulaszem i herbatką "Naturalna ochrona" z Vitaxu Odpowiedz Link
mrockata Re: zimno.... 16.10.09, 16:21 likier porzeczkowy, od kolezanki z Litwy! mniaaaam! ale jednak co wisniowka to wisniowka! Odpowiedz Link