Dodaj do ulubionych

Watek wspierajacy duchowo dla Alinki i Olusinskiej

14.05.10, 10:49
smile
Obie panie maja niedlugo wazne egzaminy.Terminy niepewne,wiecsuwaczka zrobic
sie nie dabig_grin
Ale bedziemy myslec cieplo nie?smile
Tu Alinka podala ewentualne daty
forum.gazeta.pl/forum/w,48129,111355657,111444003,Re_gdybyscie_na_chwile_mogli_sie_cofnac_w_czasie.html
czekamy jeszcze na Olusinskasmile
Obserwuj wątek
    • alinka_li Re: Watek wspierajacy duchowo dla Alinki i Olusin 14.05.10, 15:52
      Ale miło!smilesmile Dzięki kochana, nie wiem skąd u Ciebie te pokłady życzliwości, ja
      przy Tobie to wredna zołza, w kompleksy wpędzaszwink
      • fettinia Re: Watek wspierajacy duchowo dla Alinki i Olusin 14.05.10, 18:03
        Alinko-ja tez bywam czasami zolzabig_grin
    • olusinska Re: Watek wspierajacy duchowo dla Alinki i Olusin 14.05.10, 16:59
      Dziękuję bardzo, przyda się takie wsparcie duchowe, bo ja zawsze
      stresuję się egzaminami. I chociaż tyle ich już było w moim życiu to
      jakoś nie umiem przywyknąć. Szczerze mówiąc wolałabym napisać kilka
      kolejnych prac wink
      Moja praca jeszcze nieskończona, ale chciałabym ją oddać do końca
      maja, bo wtedy rozpoczynam drugą turę rehabilitacji i nie będę miała
      głowy do tego.
      Alinko a Twoja już gotowa? I tylko już oczekujesz na obronę ?
      Trzymam za Ciebie kciuki!
      • alinka_li Re: Watek wspierajacy duchowo dla Alinki i Olusin 14.05.10, 17:17
        A skąd! Mam może połowę? Ale to jest mój styl - wszystko na ostatnią chwilę, ale
        zawsze z dobrym efektemsmile

Dzięki, też trzymam kciukismile

Ps. Jak rozumiem też kończysz studia?
        • olusinska Re: Watek wspierajacy duchowo dla Alinki i Olusin 14.05.10, 18:36
          Tak, zgadza się wink
          No ja już mam w zasadzie, brakuje spisu treści i streszczenia. Póki
          co czekam tylko na sprawdzenie. A potem pozostanie nadanie temu
          formy itp.
    • wedrowiec2 Re: Watek wspierajacy duchowo dla Alinki i Olusin 14.05.10, 21:10
      Będe trzymac kciukismile
    • roseanne Re: Watek wspierajacy duchowo dla Alinki i Olusin 14.05.10, 21:38
      duchowo bede trzymac,
      dodam siebie do listy potrzebujacych trzymaczy-czeka mnie egzaminow 6, w tym dwa
      praktycznie przez czerwiec
    • alinka_li Re: Watek wspierajacy duchowo dla Alinki i Olusin 23.05.10, 23:53
      No jak tam współtowarzyszki egzaminacyjnej niedoli? U mnie jeden egzamin z
      głowysmile I to ten najgorszy - j. angielskismile Hurraaaaa!!!!!
      • fettinia Re: Watek wspierajacy duchowo dla Alinki i Olusin 24.05.10, 09:50
        Oo to gratulacje!
        • alinka_li Re: Watek wspierajacy duchowo dla Alinki i Olusin 24.05.10, 12:47
          smile
          • olusinska Re: Watek wspierajacy duchowo dla Alinki i Olusin 28.05.10, 19:36
            Gratulacje!
            Ja egazminów na szczęście nie mam już, ale to dlatego, że poniekąd
            zrobiłam przedmioty z dwóch lat w rok. Praca już poszła ostatecznie
            do promotora i czeka na ostatnią lekturę.
            Wierzcie lub nie, ale najwięcej czasu zajęło mi przez ostatni
            tydzień nadawanie temu wszystkiem formy i wymyślenie w jaki sposób
            zrobić tak, żeby numery stron wyświetlały się dopiero od którejś z
            kolei strony wink
            • alinka_li Re: Watek wspierajacy duchowo dla Alinki i Olusin 29.05.10, 11:19
              No i następny egzamin z głowybig_grin
              Co do pracy: szczerze zazdroszczę, ja nadal "piszę", a z rzeczy technicznych to
              zastanawiam się, jak tu zrobić, by przypisy w każdym rozdziale zaczynały się od
              1....Pewnie banał, ale nie mogę tego w wordzie znaleźć!
          • achulaw Re: Watek wspierajacy duchowo dla Alinki i Olusin 29.05.10, 11:47
            TRZYMAM MOOOOCNO KCIUKI!!!! Wiem co to za stresiksmile Za tydzien też
            mały egaminek kończący podyplomówkę i "obronka" winkWspieram i
            podpieramtongue_outnauka to potęgi kluczwink smiletongue_out
            • fettinia Re: Watek wspierajacy duchowo dla Alinki i Olusin 29.05.10, 11:50
              O nastepna do kciukowbig_grin
              Trzymam za wszystkiesmile
              • olusinska Re: Watek wspierajacy duchowo dla Alinki i Olusin 03.06.10, 21:55
                Ja trzymam też!!!
                Nie wiem jak Wy, ale ja się za naukę zabrać nie mogę. Niby coś
                otwieram, ale jakoś zupełnie nic mi nie chce do głowy wchodzić.
                • alinka_li Re: Watek wspierajacy duchowo dla Alinki i Olusin 04.06.10, 00:30
                  Witaj w klubiesmile Ja właśnie mam pisać wstęp do swojej dyplomówki, ale jak widać,
                  łażę po necie...
                  • achulaw Troszkę mi się poprzestawiało:) 04.06.10, 22:02
                    Egzaminy 12.06. nie jutro uffffwinkwięc...Solennie obiecuję..... jutro
                    umyję okna ( po ulewach), zrobię naleśniki z truskawkami, młodą
                    kapustkę na niedzielę, pojadę po gwarancję do odkurzacza, a potem
                    będę się uczyćtongue_out okroooopnie nudne wodolejstwo! Dlacego wszystko co
                    stosoawane na codzień musi być obudowane tysiącem definicji???sad
                    • alinka_li Re: Troszkę mi się poprzestawiało:) 12.06.10, 11:38
                      No i jak tam?! Napisz jak Ci poszło, konieczniesmile
                      A Olusińska i Roseanne? Kiedy u Was egzamin? Ja mam 21, a nic się nie uczę, no
                      nie mogę się zmobilizować, ostatecznie na opinii pojadę;D Dziś po pracy wreszcie
                      składam dokumenty i pracę w dziekanacie...
                      • achulaw Re: Troszkę mi się poprzestawiało:) 12.06.10, 15:54
                        Jest smile smile z obrony pracy Bdb, z egzaminu końcowego Bdbbig_grin
                        Ciężko było sie mobilizować, a i oczywiście strach większy niż to
                        byłó konieczne!
                        Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny no i za Ciebiebig_grin
                        • olusinska Re: Troszkę mi się poprzestawiało:) 12.06.10, 16:02
                          Gratulacje i zazdraszczam!
                          Ja to chyba umrę ze strachu. Uczę się od dwóch tygodni, ale na daną
                          chwilę to nie umiem nic.
                        • alinka_li Re: Troszkę mi się poprzestawiało:) 13.06.10, 16:54
                          Gratulacje! I zazdraszczam, że już po wszystkim...
                          • olusinska Re: Troszkę mi się poprzestawiało:) 20.06.10, 13:08
                            Alinko trzymam jutro mocno kciuki!!!
                            • fettinia Re: Troszkę mi się poprzestawiało:) 20.06.10, 13:17
                              Ja tez trzymam mocno!
                              • alinka_li Re: Troszkę mi się poprzestawiało:) 20.06.10, 15:30
                                Dziękismile Od przedwczoraj wiem, ze idę na pierwszy ogień, co mnie trochę
                                zestresowało, przyznaję. Komisja będzie wypoczęta i pełna oczekiwań...
                                • olusinska hm... 20.06.10, 20:32
                                  No to mnie teraz trochę zbiłaś z tropu, bo ja się zaoferowałam, że
                                  wejdę jako pierwsza. Kierowałam się tym, że będę miała szybko z
                                  głowy, bo ja z tych co to się denerwują do nieprzyzwoitości.
                                  • fettinia Re: hm... 20.06.10, 20:35
                                    A moze lepiej,ze komisja wypoczeta?Beda miec lepszy humor i pierwszej "ofiary"
                                    nie beda meczycbig_grin
                                    • alinka_li Re: hm... 20.06.10, 22:57
                                      Członkowie komisji bardzo sympatyczni i z historii wiadomo, że pozytywnie
                                      nastawieni do dyplomantów. Ale tacy niezmęczeni to i pytanie mogą dodatkowe
                                      zadać, podrążyć temat niepotrzebnie, a powypytywać o to i owo. I jeszcze czymś
                                      się zbłaźnię, gafę jakąś strzelę...
                                      • fettinia Re: hm... 20.06.10, 23:07
                                        Alinko-idz zrob sobie aromatyczna kapiel,nie mysl o niczymsmile
                                        Bedziem kciuki trzymackiss
                                        • alinka_li Re: hm... 22.06.10, 12:17
                                          Dzień dobry, wita się z Państwem licencjat(tka?)smile Trzymanie kciuków
                                          poskutkowało, dyplom na 5smilesmilesmileDziękujęwink
                                          • fettinia Re: hm... 22.06.10, 12:23
                                            brawo!!!! ide watek stosowny zalozycbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka