ajer2 15.07.10, 13:25 Czy to prawdaforum.gazeta.pl/forum/w,77,114191934,,W_najnowszym_Twoim_Stylu.html?v=2Kto chce zobaczyć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani.serwusowa Re: Liska w Twoim Stylu. 15.07.10, 13:33 Liska o tym pisala na FB, wiec prawda. Na oczy wlasne nie widzialam, ale jej wierze. Chetnie bym zobaczyla, jesli ktos bedzie dysponowal skanami. A jesli nie, to moze mi sie uda w Cork kupic. Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: Liska w Twoim Stylu. 15.07.10, 17:39 ja widzialam i czytalam w kiosku, ale nie mam gdzie zeskanowac. poza tym sa jeszcze postaci dwoch innych gotujacych pan. Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: Liska w Twoim Stylu. 15.07.10, 18:05 Nie znam. Kupie jutro ten Twoj Styl, ale wczoraj nie mialam przy sobie pieniedzy...to wtedy Ci napisze Odpowiedz Link
ajer2 Re: Liska w Twoim Stylu. 15.07.10, 21:48 Ja też nie kupiłam tego czasopisma,bo w tej chwili nie mam głowy do czytania i tak naprawdę jestem do niczego.Jak przyjdę do siebie to wtedy poczytam,no i muszę wpierw kupić. Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Liska w Twoim Stylu. 16.07.10, 01:28 za jakis czas artykul pewnie bedzie dostpny w necie Odpowiedz Link
buka007 Re: Liska w Twoim Stylu. 22.07.10, 22:18 dzisiaj przegladalam ten nr Twojego Stylu, Liska to bardzo atrakcyjna kobietka Odpowiedz Link
pietnacha40 Re: Liska w Twoim Stylu. 23.07.10, 22:34 czytałam parę dni temu,nie wiedząc ,że o forumce czytam Atrakcyjna kobieta - zgadzam się.Wszystkie zresztą fajne babki Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Liska w Twoim Stylu. 25.07.10, 01:32 przeca to "Twoj Styl" na "Playboy" Krycha Nie tylko Liska sie w prasach publikuje Odpowiedz Link
krysia2000 Re: Liska w Twoim Stylu. 25.07.10, 11:37 "Twój Styl" czy "Plejboj" - co za różnica? Chyba tylko w wystroju scenografii. Twój Styl roztacza nieco kobieciejską bardziej aurę, żeby nie powiedzieć babcińsko-hrabińską. Dla dam to i o damach generalnie czytadło. Za to Plejboj stwarza pozór skierowania do marnotrawnego tych dam syna. Oba są coś jak Barbara i Tomaszek Niechcicowie. A jakże inaczej stwierdzić, że Liska to laska, jak nie na golaska? Przecież to tylko po pępku poznać można. Tak mię Zenek poznał przecież, że jestem super lufa. Jak nie było rozbieranej sesji, to się nie liczy. Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: Liska w Twoim Stylu. 25.07.10, 12:43 Krysia ty tez powinnas zaczac prowadzic jaks blog. Z Twoim kuchmistrzowskim doswiadczeniem i dowcipem pisarskim byloby to naprawde warte swieczki.... Odpowiedz Link
fettinia przeczytalam caly artykul 10.08.10, 12:31 i szczerze mowiac mam troche mieszane uczucia..jest taki..luksusowy..nie dla przecietnego czlowieka.. pisze o calym-czyli o wszystkich 4 bohaterkach Odpowiedz Link
alinka_li Re: przeczytalam caly artykul 10.08.10, 14:26 A ja przeczytałam tylko to o Lisce, chyłkiem, w saloniku prasowym Liska faktycznie śliczna dziewczyna, widać to bez rozbierania. Ale całość typowo "twójstylowa": ona piękna, mądra i z pasją, idealny mąż i dziecko, dostatnie i błogie życie jak z reklamy, plus głębokie uduchowienie gratis. Wiem, że nikt nie ma takiego życia tak naprawdę, ale co z tego, i tak mnie to frustruje i czuję się jak nieudacznik, przyznaję się bez bicia;D Odpowiedz Link
fettinia Re: przeczytalam caly artykul 10.08.10, 15:31 No wlasnie podobnie sie poczulam uff dobrze,ze nie tylko ja Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: przeczytalam caly artykul 10.08.10, 16:24 wlasnie dlatego nie kupuje czasopisma TS, a artykul przeczytalam w kiosku. Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: przeczytalam caly artykul 10.08.10, 16:25 i koniec koncow posepilam pieniedzy nawet na ten numer Odpowiedz Link
ajer2 Re: przeczytalam caly artykul 10.08.10, 16:39 Też się muszę przyznać,że poskąpiłam kasy na czasopismoKiedyś kupowałam co miesiąc,ale jak się zrobiło nudne to przestałam kupować.Czasem córa mi podrzuca Odpowiedz Link
fettinia Re: przeczytalam caly artykul 10.08.10, 16:44 Ja dostalam od BukiByla w PL i kupila dla mnie Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: przeczytalam caly artykul 10.08.10, 17:31 Bo "Twoj Styl" ma taki stajl kazdy ma byc piekny, mlody i bogaty odradzajac sie niczym feniks z popiolow Hmm, ale w sumie we "Wrozce", czy ba "Zyciu na goraco" tez podeszli podobnie Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: przeczytalam caly artykul 10.08.10, 18:47 piekny, mlody, bogaty i zdrowy Odpowiedz Link
krysia2000 Re: przeczytalam caly artykul 10.08.10, 18:19 Zamiast po cichu zazdrościć w ramach walki klasowej na odcinku kulturalnym możemy pocieszyć się tym, że może stylu nie mamy, za to mamy doświadczenie. I to takie, którego pieniądze żadne nie kupią. Bo nic nie doświadcza tak jak bieda (najlepiej strukturalna i dziedziczna, lecz w pewnym momencie przezwyciężona, choć tylko na moment - takie zerknięcie chłopa z sieni w pański salon, if you get my drift), emigracyjna tułaczka, przemęczenie, niewyspanie i świat wywrócony do góry nogami. Bez odprasowanych firanek w kryształowych oknach. O! A kto jeszcze nie jarzy niech przypomni sobie postać Izabeli Łęckiej i jej mokre "koszmary" z osmalonymi robotnikami w roli głównej. ;o) To oczywiście w żadnym wypadku nie odnosiło się do Liski i jej umiejętności prowadzenia oglądalnego bloga. Oj, tak se lubiem po robocie pofilozować. Bez roboty także. Bo ja fizolof jestem najpierw, następnie spauperyzowana arystokratka (albo może i snobka z blokowisk - w każdym razie typowa wschodnioeuropejska inteligencja), a na sam koniec pracownica najemna z dwiema lewymi ręcyma. Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: przeczytalam caly artykul 10.08.10, 19:28 Krycha, nie widze tu zazdrosci, a i filozofii zadnej w tym nie ma Ot, zdecydowana wiekszosc czytelniczek pism babskich wszelkiego rodzaju lubi takie historie, jest wiec zapotrzebowanie spoleczne. A jak jest zapotrzebowanie to sie tworzy SAma sprawdzilam, ze mmie tez zrobili piekna i bogata Odpowiedz Link
fettinia Re: przeczytalam caly artykul 10.08.10, 19:36 AnoTego zdjecia to nie widzialamDostalam wlasnie dzisiaj zycie na cieplo heheReszta to skrot z Wrozki Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: przeczytalam caly artykul 10.08.10, 19:45 Nie dosc, ze skrot to reszta skopana! w ogole nie wzieli pod uwage moich poprawek. Dwa koty? Jakie dwa koty? Odpowiedz Link
krysia2000 Re: przeczytalam caly artykul 10.08.10, 20:42 No jeden na sofie, a drugi w głowie. Odpowiedz Link
fettinia Mysiulku znalazlam artykul w Wrozce internetowej- 11.08.10, 11:17 czy moge go tu wkleic? Odpowiedz Link
alinka_li Re: przeczytalam caly artykul 11.08.10, 10:59 Mysiulku, to o Tobie też "piszą" w gazetach? Aktualnie w kioskach jesteś? Lecę szukać Odpowiedz Link
fettinia Re: przeczytalam caly artykul 11.08.10, 11:04 Hehe-ale ten artykul troche skopany jak Mysiulek napisalaW styczniowej Wrozce byl caly i dokladny Odpowiedz Link
fettinia Alinko nie biegaj po kioskach-prosze:) 11.08.10, 14:04 www.wrozka.com.pl/archiwum/2010/01/5195-lot-po-szczescie a skan z tej drugiej tez zrobie Odpowiedz Link
alinka_li Re: Alinko nie biegaj po kioskach-prosze:) 11.08.10, 14:59 Dzięki! Już czytam... Odpowiedz Link
alinka_li Re: Alinko nie biegaj po kioskach-prosze:) 11.08.10, 15:18 Świetna historia, ciekawe życie Pozdrawiam Mysiulka, gwiezdną siostrę (ja z 9, chociaż tak naprawdę w astrologię nie wierzę ani trochę Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Alinko nie biegaj po kioskach-prosze:) 11.08.10, 23:31 Pozdrawiam Mysiulka, gwiezdną siostrę (ja z 9 , chociaż tak naprawdę w astrologię nie wierzę ani trochę Lwice wszystkich krajow laczcie sie ! Ja wierze Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: Alinko nie biegaj po kioskach-prosze:) 11.08.10, 23:50 super! dopiero teraz miala okazje przeczytac Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Liska w Twoim Stylu. 27.08.10, 04:29 Dla tych, ktorzy "Twojego Stylu" kupic nie mogli. Artykul jest juz dostepny w sieci: www.styl.pl/kuchnia/mistrzyni-kuchni/news-przepis-na-zycie,nId,293058 Odpowiedz Link
alinka_li Re: Liska w Twoim Stylu. 27.08.10, 11:48 Dzięki, mam teraz okazję przeczytać całość Odpowiedz Link
jacek1f :-) Liska z sołtysową rządzą! Ale czytelników TS 27.08.10, 12:30 to nie zazdraszczam, przeskanowałem komentarze... Odpowiedz Link
alinka_li Re: :-) Liska z sołtysową rządzą! Ale czytelnikó 27.08.10, 13:38 O sołtysowej, powidłach i Kole Gospodyń już gdzieś czytałam, ale pojęcia nie mam, gdzie... Odpowiedz Link
alinka_li Re: :-) Liska z sołtysową rządzą! Ale czytelnikó 27.08.10, 13:39 Przepraszam, sołtysce Sołtysowa to żona sołtysa Odpowiedz Link
krysia2000 Re: Liska w Twoim Stylu. 30.08.10, 20:21 A więc to tak wygląda ta cała Liska! Nawet bez golaska widać, że to, jak mawiają starsi panowie, całkiem sympatyczna dziewczyna. Odpowiedz Link