ewa9717 31.05.08, 09:20 Tak, wiem, niektórzy nie trawią, ale mam mnóstwo, chciałabym go nie zamrozić, lecz zasolić na zaś. Jak się to robi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fettinia Re: Solony koperek 31.05.08, 18:57 ekhem z wrodzonej dobroci serca i zyczliwosci podaje ci linka bo z ekranu nie pachniePP www.ksiazka-kucharska.pl/przepis/1048/Koperek-Solony/ www.poradydomowe.pl/koperek-solony www.poradydomowe.pl/ Odpowiedz Link
aniaiewa Re: Solony koperek 31.05.08, 22:29 A ja ze ciekawskie babsko jestem, prosze powiedzcie mi jaka jest wyzszosc koperku solonego nad mrozonym? Ania Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Solony koperek 31.05.08, 22:35 Pewnie żadna. Zwyczajnie mam zepsuty zamrażalnik )) Odpowiedz Link
aniaiewa Re: Solony koperek 31.05.08, 23:24 Ewa, Ja absolutnie nie czepialsko sie zapytalam Z babskiej ciekawosci, czy ten solony moze ma jakies inne wlasciwosci/jest lepszy niz mrozony. Czlowiek cale zycie sie uczy a co dopiero kobita w kwestiach kulinarnych W takim razie pozostaje mi tylko zyczyc Ci jak najszybszej naprawy lub wymiany na Brand New jak spod igly zamrazalniczek Dzieki za wyjasnienia Ania Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Solony koperek 01.06.08, 09:00 Teraz będziemy tworzyły brazylijski serial odpowiedzi )) Ja absolutnie czepialstwa nie odczułam, odpowiedziałam tylko dlaczego zapytałam )) Odpowiedz Link