jane-eyre 26.11.07, 16:54 Czy ktos stosowal? Ciekawa jestem czy byly widoczne efekty... Niby to specyfik wspomagajacy prace mozgu, ale czy aby na pewno warto obciazac organizm kolejnym chemicznym preparatem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona.fa Re: gammalon/aminalon 27.11.07, 10:25 my stosowaliśmy , szczerze mówiąc to nie jestem do końca przekonana co do tego leku , ale chwytamy się wszystkiego , stosuje się to seriami , moze warto spróbować dwie trzy serie po miesiącu i miesiąc przerwy , zobaczysz ,znam mamy które zachwalają ten lek , ostrożnie przy epilepsji pozdrawiam Odpowiedz Link
titi2005 Re: gammalon/aminalon 27.11.07, 12:28 Ojej, jak na razie nie znalazlam nic na temat przeciwskazan przy epi... W zasadzie to nawet wyczytalam, ze jest to preparat stosowany szczegolnie przy leczeniu padaczek. Wypytam oczywiscie jeszcze neurologa. Odpowiedz Link
iwona.fa Re: gammalon/aminalon 28.11.07, 15:20 mam pytanie , skąd sprowadzacie ten lek. Ja mialam z Ukrainy , ale są straszne problemy Odpowiedz Link
jane-eyre Re: gammalon/aminalon 28.11.07, 21:18 Nie wiem jeszcze czy sie zdecyduje, ale gammalon jest lekiem japonskim sprowadzanym jakims specjalnym trybem po zlozeniu wniosku w Ministerstwie Zdrowia. Mysle, ze trzeba po prostu wypytac neurologa. Aminalon to jego ukrainski odpowiednik, podobno duzo tanszy, ale z tego co dotychczas wyczytalam sprowadzany jest przez rodzicow tylko "na wlasna reke". Odpowiedz Link