blawatek 16.05.04, 22:29 Trochę tu niewawiści prawicowej ale FAKTY SĄ PRAWDZIWE. Niedaleko pada jabłko od jabłoni. www.republika.pl/gazetawyborcza/smolar.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blawatek Re: Eugeniusz Smolar-rodzina. 16.05.04, 22:36 to wujaśnia wile posunięć Eugeniusza Smolara. FAKTY PRAWDZIWE. Komentarze tendencyjne, ale poczytać warto. Ja bym tu zarzucił TYLKO korzenie komunistyczne, które są niebezpieczne niezależnie od nacji. Odpowiedz Link Zgłoś
blawatek Eugeniusz Smolar-rodzina:link 16.05.04, 22:40 Czytać krytycznie, odrzucić komentarze i głupoty. SKUPIĆ UWAGĘ NA FAKTACH BIOGRAFICZNYCH. www.republika.pl/gazetawyborcza/czerwonarodzinka.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: Eugeniusz Smolar IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.04, 07:30 Możesz z łaski swojej spadać z tymi swoimi tekstami z "Naszej Polski"? Odpowiedz Link Zgłoś
blawatek Re: Eugeniusz Smolar 23.05.04, 18:18 Ja tego szmatławca nie czytam, ale biografia jest niestety prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Eugeniusz Smolar IP: 80.50.5.* 17.05.04, 11:07 My pana Smolara nie lubimy za to jak zreformował Trujkę, a nie za to co ma w spodniach - takie rzeczy są nie na miejscu na tym forum - jeżeli nie lubimy też pana Smolara za inne rzeczy, niech mnie ktoś poprawi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ip Re: Eugeniusz Smolar IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.04, 21:42 A kto to jest,bo o nim nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
blawatek Re: Eugeniusz Smolar 23.05.04, 18:20 Tu pochodznie żydowskie nie ma nic do rzeczy. Ale Panowie SS pochodzą z rodziny komunistów i zdrajców i to niestety musi rzutować na to co robią. Nie przypominam sobie by potępili swoich rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: Eugeniusz Smolar 23.05.04, 19:18 bławatek, proszę Cię... nie wpisuj się już więcej... zrób to jak nie dla mnie to dla Twoich rodziców, żeby nie musieli Cię poźniej potępiać, poostrzać czy jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
blawatek Re: Eugeniusz Smolar 23.05.04, 21:09 Gdyby Pan Eugeniusz zachowywał się godnie nikt nie grzebałby mu w życiorysie. Ale wychowywał się w atmosferze zdrady i czerwonej propagandy. I to niestety widać. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Eugeniusz Smolar 24.05.04, 13:10 blawatek napisał: > Gdyby Pan Eugeniusz zachowywał się godnie nikt nie grzebałby mu w życiorysie. > Ale wychowywał się w atmosferze zdrady i czerwonej propagandy. I to niestety > widać. Blawatku, wredność i głupota nie mają pochodzenia etnicznego ani politycznego, czego jesteś widomym dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator17 Re: Eugeniusz Smolar 24.05.04, 13:50 Zostaw, niech się sam kisi w swoich fobiach i maniach. Raz na rok jakiś taki na forum się pojawia i na szczęście szybko znika. Oby ten też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sata Re: Eugeniusz Smolar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 22:33 Mówcie co chcecie.Ja wiem jedno.Żydowska k.... zabrała mi radio! Odpowiedz Link Zgłoś
blawatek Re: Eugeniusz Smolar 26.05.04, 21:02 Dlaczego ma się nie mówić o zdradzie rodziców Smolara- to prawda historyczna. Pochodzenia etniczne nie ma nic do rzeczy. A Smolar nie powinnien być oceniany za rodziców tylko za siebie. Ale rzetelny biograf powinien opisac rodzinę. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Eugeniusz Smolar 27.05.04, 12:04 blawatek napisał: > Dlaczego ma się nie mówić o zdradzie rodziców Smolara- to prawda historyczna. > Pochodzenia etniczne nie ma nic do rzeczy. > A Smolar nie powinnien być oceniany za rodziców tylko za siebie. > Ale rzetelny biograf powinien opisac rodzinę. > EOT Rzetelna biografia: blawatek, głupek z dobrej krajowej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś