oko_jeza 15.07.03, 23:31 włśnie sobie słucham...bardzo fajne, bardzo... taka kołysząca, fajna muzyka. a wy co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Teresa Re: chillout cafe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.03, 23:50 oko_jeza napisała: > włśnie sobie słucham...bardzo fajne, bardzo... > taka kołysząca, fajna muzyka. a wy co o tym sądzicie? podbiłam Ci wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojmaz Re: chillout cafe IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 10:06 No bardzo mi sie podoba. Serio serio. Pan Miodolubny daje rade. Ta muza jest akyratna i soczysta (moje okreslenie na cos bardzo fajnego, co w skrocie opisuje wszystko co dobre). Wiec pozdrawiam serdecznie mojmaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: chillout cafe IP: 149.156.12.* 16.07.03, 14:57 To może byś zobaczył watek na ten temat, a nie zakładał bezsensowny nowy zaśmiecając forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: chillout cafe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.03, 15:02 Gość portalu: koliber napisał(a): > To może byś zobaczył watek na ten temat, a nie zakładał bezsensowny nowy > zaśmiecając forum. Tak jest generale kolibrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: chillout cafe 16.07.03, 15:24 sorry, nie zauważyłam. chyba nic takiego sie nie stało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: chillout cafe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.03, 15:38 oko_jeza napisała: > sorry, nie zauważyłam. > chyba nic takiego sie nie stało :) Ja jestem pewna , że nic się nie stało :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś