asdzxcvfsrggxdfsd 27.05.23, 15:55 Krytyku, świetnie manipulejsz ludźmi; muszę Ci to oddać; choć nie jest to wyraz szacunku. Reszcie nic nie mam już do powiedzenia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krytyk2 Re: I "do widzenia" 27.05.23, 16:08 Tak,potrafię to robić,dlatego szybko rozpoznaję manipulację u innych. Życie jest nieskomplikowane -albo idziesz prostą ścieżką i przejrzystym torem myslenia ,albo też kombinujesz i szukasz problemów tam gdzie ich nie ma. Manipulacja jest najgorszym rozwiązaniem życia- nie dośc ,że nigdy ostatecznie nie przynosi oczekiwanych efektów,to jeszcze zabiera całą energię,którą można by wykorzystać w pozytywnej samorealizacji. Jesteś mi całkowicie obojętny,wiec wiesz gdzie mam twoje zdanie. Odpowiedz Link
taniarada Re: I "do widzenia" 27.05.23, 18:45 krytyk2 napisał: > Tak,potrafię to robić,dlatego szybko rozpoznaję manipulację u innych. > Życie jest nieskomplikowane -albo idziesz prostą ścieżką i przejrzystym torem m > yslenia ,albo też kombinujesz i szukasz problemów tam gdzie ich nie ma. > Manipulacja jest najgorszym rozwiązaniem życia- nie dośc ,że nigdy ostatecznie > nie przynosi oczekiwanych efektów,to jeszcze zabiera całą energię,którą można b > y wykorzystać w pozytywnej samorealizacji. > Jesteś mi całkowicie obojętny,wiec wiesz gdzie mam twoje zdanie. Trochę przykre .Bo w sumie jestem wybuchowy ,ale pózniej żałuję .Z Tobą Asd rozmawiał i z Kalą na Kawiarence .U mnie był na prywatnym i też fajnie się rozmawiało .To raczej ja zepsułem wszystko .Ma swoje forum i są fajne gadki .Czasami niszczymy wszystko przez swoje zazdrości i wybujałe ego . Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: I "do widzenia" 27.05.23, 18:53 te Bogus, wez ty sie za jakas robote. bo jojczysz jak nachlany hsirk. Odpowiedz Link