29.10.24, 18:47
Kolezanka założyła mi profil na Zrzutce. Jest to zabezpieczona formuła zbierania pieniędzy na dowolny cel.
W tym wypadku chodzi o rehabilitację ale nie tylko. Kto chciałby coś wpłacić- może napisać na moje konto mailowe na Gazecie- krytyk2@gazeta.pl
Po wejściu w link Zrzutki można przesunąć ruchomy suwak zrzutki z 20 % na 0.Pozostawienie suwaka bez zmiany spowoduje, że 20 % wpłaty zostanie odjęte z wpłacanej kwoty i przeksięgowane na konto Zrzutki.
Zrzutka jest złotówkowa a wplaty- anonimowe.
Obserwuj wątek
    • elissa2 Re: Zrzutka 04.11.24, 17:50
      krytyk2 napisał:

> Po wejściu w link Zrzutki można przesunąć ruchomy suwak zrzutki z 20 % na 0.Poz
      > ostawienie suwaka bez zmiany spowoduje, że 20 % wpłaty zostanie odjęte z wpłaca
      > nej kwoty i przeksięgowane na konto Zrzutki.
      >
      Nie, to nie tak, kwota donacji dla zrzutki nie jest odejmowana od zadeklarowanej donacji. Jest doliczana. Np gdy ktoś deklaruje, że robi donację 200zł oraz 10% dla zrzutki, to wysyła 220zł

Z tym suwakiem to tak trochę źle pomyślane. Rozumiem, że to taka krypto-prośba o donację dla zrzutki. I nie mam nic przeciwko takiej donacji, należy im się, ale w przypadku większej kwoty np 1000zł, nawet 5% to 50zł

Lepiej by było, gdyby można było wybierać, ile chce się im podarować, np 5, 10, 15, 20zł itd
      • krytyk2 Re: Zrzutka 23.12.24, 16:52
        Zrzutka dobiegła końca ,
        Dziękuje osobie , która szczodrze mnie obdarowała.

• wilczamia Re: Zrzutka 14.05.26, 21:25
      Znaczy trafilam z tymi sukcesami bylej w sadzie big_grin

A wiec zyczysz mi peknietej czaszki i zmasakrowanej twarzy, poniewaz kibicuje twojej bylej i nazywam rzeczy po imieniu, ze codziennie tu obciagasz Zelenskiemu.

Ciekawe. Ja nigdy nie napisalabym, ze zycze ci peknietej czaszki i zmasakrowanej twarzy - my Polacy tacy nie jestesmy, wy Ukraincy zademonstrowaliscie wlasnie takie zwierzece obyczaje swojego ludu na Wolyniu. Dlatego bede oklaskiwac twoja deportacje. Podobnie jak odebranie paszportu temu wnukowi szwabow. Jakos moi pradziadkowie tez sie urodzili przed niepodlegloscia Polski, ale nikt nigdy w domu nie mowil w innym jezyku niz polski. Ja to mam jednak dobry zmysl powonienia.

Jestes pewna, Szakiro, ze dobrze wydalas kase? Bo mysle, ze to Ty - jezeli w ogole jest prawda, ze ktos tu dal pieniadze temu inwalidzie moralnemu i intelektualnemu. Ktory zreszta jest tak nieprzytomnie zakochany w sobie, ze podaje sie za wysublimowanego intelektualiste, czyli powinien z powodzeniem zarabiac swoim banderowskim, antypolskim i rusofobicznym yntelektem, bez nagabywania Polakow o kase.

I cos ci sie pojebalo totalnie, to ty prezentujesz wulgarne czarno-biale widzenie rzeczywistosci, a to my z Krishem stajemy tu przeciwko waszej kurewskiej kijowskiej propagandzie nt niewiniatek zaatakowanych przez orki. Twoje DNA to oszusci, bandziory i dziwki, a jak zaswiadczaja wypadki 2 maja we Lwowie - takze faszysci.

• shachar Re: Zrzutka 14.05.26, 22:57
        To jak wy ze soba rozmawiacie jest dla mnie nie do przyjecia. Cierpie moze nie katusze, ale powazne naruszenie zdrowia psychicznego czytajac to.
        A teraz prosze panstwa czas na reklame; ten podkast, slucham go w drodze do pracy, w 1h33 min panowie zaczynaja rozmawiac o Jordanie Petersonie, jak hejt zajebal tego czlowieka. Bardzo mi go szkoda, bo szanuje go, jako nie przeklamanego chuja, jako czlowieka, ktory powiedzial wiecej niz pare slow prawdy i wylalo sie na niego gowno calych rzeszy ludzi z problemami psychicznymi. I tak to dzielnie znosil.
        A teraz pora na sponsora tego wpisu, napoj musowany BREZ z grzybem lion's mane i jakims kwiatkiem. Serio, walnelam sobie dwie puszki po tym jury duty i chyba po raz pierwszy w zyciu przestalam nienawidziec ludzi. Fenomenalne dzialanie.
        • wilczamia Re: Zrzutka 15.05.26, 00:30
          Nie znalam gostka, jezu ile na swiecie jest tych coachow, cale szwadrony nie do przerobienia.

Dobrze, ze piszesz o napoju, bo w takim razie moze znowu bede miala hiperrealistyczny sen. Bardzo bym chciala, zeby mi sie dosnil watek tej dziewczyny o lekko kreconych wlosach, tej z samochodu. Mysle o niej prawie codziennie, wiem, kto to jest. Pambuczku, ja mam propozycje: niech mi sie przysnia 4 krzesla w klubie komediowym, jak tak zrobisz, to bede sie modlic o zdrowie tutejszego zasranego banderowca, przysiegam. Znaczy, o zdrowie w Berezie Kartuskiej moze, tak krakowskim targiem sie dogadajmy.

Wracajac na ziemie. Peterson wg mnie nie z powodu hejtu choruje. Znaczy, w pewnym sensie tak. Wybieralam sie zreszta na spotkanie, ale trasa odwolana. Dziwna jest ta jego choroba. Diametralnie zmienilam zdanie na jego temat na przestrzeni ostatnich 2 lat. Zderzyl sie ze sciana hejtu, bo prawde sie krzyzuje od zarania dziejow. Strzezcie sie falszywych prorokow, ktorzy przychodza do was w owczej skorze, a wewnatrz sa drapieznymi wilkami.

Ja jestem tylko reakcja. Avant moi, nikogo tu specjalnie jednostronnie skierowane chamstwo krytyka nie ruszalo. Zeby w strone jakiegos cwoka, to xuj tam. Ale akurat wprost przeciwnie. Po prostu spierdalaj ukrainski bandyto i przestan nas wymieniac z nicka, skoro z-ignorowales rzekomo. Dlaczego tetryk tych holdow antuypolskich nie sklada na jakims ukrainskim forum? Nie ma w sieci banderowskich srodowisk, ktore cenia zoologiczna rusofobie? Od kiedy?

My jestesmy w troche innej sytuacji niz Ty. Tu ukrainskie bomby zabily juz 2 Polakow, usilowano nam wmowic, ze to Putin. Ukrainskie sluzby maja wplyw na warszawskie decyzje, po podkarpackich burdelach sobie pofilmowaly, to maja. Kazdego dnia podejmowana sa decyzje, ktore maja szanse skonczyc sie zle dla Polski, wiec takie prokijowskie narracje powinny przynalezec do pierdla.
      • jan_stereo Re: Zrzutka 14.05.26, 23:05
        Jeszcze jeden taki wyskok i wylatujesz do Izraela stara faszystko.
        • shachar Re: Zrzutka 14.05.26, 23:10
          Mam Cię w dupie, stary trupie, mogę nasrać jeszcze raz, tylko podrap mnie po dupie, bo mi w dupe papier wlazl.
          O! No i co teraz?
          • shachar Re: Zrzutka 14.05.26, 23:11
            Bardzo dobry tytul tego watku! Kto da wiecej?
            • jan_stereo Re: Zrzutka 14.05.26, 23:13
              Ja sie moge zrzucic na leczenie psychiatryczne uczestnikow forum smile
            • krytyk2 Re: Zrzutka 15.05.26, 08:17
              ten twój wpis spowodował ,ze aż żygać mi się zachciało a byłaś jedną z niewielu osób, które szanowałem i dla których tu wchodziłem. Wreszcie dopasowałaś sie do tego syfu moralnego, który tu panuje.
              Ja już nie dogadam się z tobą i przestało mi na tym zależeć
              opuszczam ten wasz
              śmietnik nieodwołalnie
              Pozdrawiam tylko Andrzeja i Elissę- do zobaczenia w innych okolicznościach
              • shachar Re: Zrzutka 15.05.26, 13:15
                To do mnie, krytyku? Bo oprocz wilczarni, tylko ja jestem osoba plci zenskiej wystepujaca w tym watku, choc ktos tam sugerowal jana. Jesli o mnie chodzi, to co spowodowalo taka to ja reakcje? Ktory moment byl taki rzygliwy dla ciebie? Bo cos nie do konca rozumiem.
                • elissa2 Re: Zrzutka 15.05.26, 14:10
                  Oj, to chyba nieporozumienie!
                  Efekt czytania i pisania z telefonu???
        • wilczamia Re: Zrzutka 14.05.26, 23:45
          Jeszcze jeden taki wyskok i wylatujesz do Izraela stara faszystko.

Buahaha...ciociobabciu! Wygrazac to ty mozesz swoim muzulmanskim kochankom! Od Polakow wara lizydupie jego krolewskiego moscia!
          • jan_stereo Re: Zrzutka 14.05.26, 23:54
            Jaka tam z ciebie Polka, stara Zydowka, czosnek obierac mozesz co najwyzej...
            • wilczamia Re: Zrzutka 15.05.26, 00:31
              Zmarszcz czolo, piszczaca teczo, i przestan chlac: nie rozmawiasz z Elissa big_grin
              • jan_stereo Re: Zrzutka 15.05.26, 00:34
                Mylisz mnie z Krishem, to on tu regularnie pisuje po pijaku...
                • wilczamia Re: Zrzutka 15.05.26, 00:43
                  Nie pochlebiaj sobie kochanico czcicieli Allacha i trzymaj sie elementarnej logiki, skoro faktow sie puszczasz big_grin
                  • jan_stereo Re: Zrzutka 15.05.26, 00:49
                    To wedle tej elementarnej logiki piszesz do mnie w formie zenskiej czy zwyczajnie klopoty z jezykiem polskim, a moze alkoholem ?

A jakich to faktow sie puszczam, jesli mozna wiedziec co mialo to kalekie zdanie znaczyc.
                • extramuralruraoccasional Re: Zrzutka 15.05.26, 00:49
                  Krish to w ogóle pijak i złodziej. I ruska onuca. Ścierwo generalnie.
                  • jan_stereo Re: Zrzutka 15.05.26, 00:49
                    Nie pochlebiaj sobie smile
                  • wilczamia Re: Zrzutka 15.05.26, 00:57
                    Dlatego mowie od poczatku, ze jestescie rodzenstwo z Shadowem, tez scierwo generalnie i jeszcze rolniczka Wiktoria sie temu chamu nie podoba, samo zlodziejstwo, pijactwo i prawactwo big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka