29.10.24, 18:47
Kolezanka założyła mi profil na Zrzutce. Jest to zabezpieczona formuła zbierania pieniędzy na dowolny cel.
W tym wypadku chodzi o rehabilitację ale nie tylko. Kto chciałby coś wpłacić- może napisać na moje konto mailowe na Gazecie- krytyk2@gazeta.pl
Po wejściu w link Zrzutki można przesunąć ruchomy suwak zrzutki z 20 % na 0.Pozostawienie suwaka bez zmiany spowoduje, że 20 % wpłaty zostanie odjęte z wpłacanej kwoty i przeksięgowane na konto Zrzutki.
Zrzutka jest złotówkowa a wplaty- anonimowe.
Obserwuj wątek
    • elissa2 Re: Zrzutka 04.11.24, 17:50
      krytyk2 napisał:

> Po wejściu w link Zrzutki można przesunąć ruchomy suwak zrzutki z 20 % na 0.Poz
      > ostawienie suwaka bez zmiany spowoduje, że 20 % wpłaty zostanie odjęte z wpłaca
      > nej kwoty i przeksięgowane na konto Zrzutki.
      >
      Nie, to nie tak, kwota donacji dla zrzutki nie jest odejmowana od zadeklarowanej donacji. Jest doliczana. Np gdy ktoś deklaruje, że robi donację 200zł oraz 10% dla zrzutki, to wysyła 220zł

Z tym suwakiem to tak trochę źle pomyślane. Rozumiem, że to taka krypto-prośba o donację dla zrzutki. I nie mam nic przeciwko takiej donacji, należy im się, ale w przypadku większej kwoty np 1000zł, nawet 5% to 50zł

Lepiej by było, gdyby można było wybierać, ile chce się im podarować, np 5, 10, 15, 20zł itd
      • krytyk2 Re: Zrzutka 23.12.24, 16:52
        Zrzutka dobiegła końca ,
        Dziękuje osobie , która szczodrze mnie obdarowała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka