Dodaj do ulubionych

Anno Domino 2025

31.12.24, 19:56

Ten rok dedykuje grze w Domino.
Szalom.
Obserwuj wątek
    • a_iii_ty Re: Anno Domino 2025 31.12.24, 23:39
      www.onlinedominogames.com
    • a_iii_ty Re: Anno Domino 2025 01.01.25, 11:24
      Kto ma domino, to zagrajcie. Ulozyc kamienie jak na zdjeciu i ruchem skoczka szachowego wystartowac z dowolnego pola, oprocz "mydla". Dodawac punkty po kazdym skoku wliczajac w to punkty z pola, z ktorego sie wystartowalo. Nie wolno skoczyc na pola z czerwonymi kropkami.
      Skakac, az nie bedzie juz mozliwy ruch. Max punktow to 168, i 7 "mydel" pozostanie na planszy, ale to cholernie trudne. Kto uzyska najlepszy wynik?
      Szalom.
    • jan_stereo Re: Anno Domino 2025 01.01.25, 11:41
      Moze dedykuj grom ogolnie.
      • a_iii_ty Re: Anno Domino 2025 01.01.25, 16:38
        Nie moge, bo cale zycie latalem po grach wszelkich. Czas na ustatkowanie sie.
    • shachar Re: Anno Domino 2025 01.01.25, 14:05
      A ja ten rok dedykuje weed edibles! Wczoraj po pracy pojechalam do dispensary i dokonalam odbioru mojego pierwszego w zyciu zakupu edibles online. Moj wybor padl na firme Wyld, sour cherry and boysenberry. Zjadlam 1/4 gumisia boysenberry, po przeczytaniu opinii, zeby nie nazrec sie tego za wiele, no i po moim slawetnym grzybowym doswiadczeniu. Krotko, lepsze, tansze i zdrowsze niz tabletki na sen, czy szampan. Nie czuje sie zmeczona i otepiala, choc obudzilam sie ze 25 razy, co juz jest plusem i ten cudowny stan spokoju umyslowego, co powoduje,ze w tym roku wyprobuje wszystkie specyfiki oferowane w sklepie. Bonus; sklep wykorzystuje jakis system rozpoznawania twarzy przy wejsciu ,bo trzeba zaladowac prawo jazdy ze zdjeciem w ich systemie zakupowym, wiec przy ladzie pani dala mi od razu moje zamowienie. Alta dispensary Tribeca, cudownie pachnie w srodku, jak tropikalny ogrod.
      • a_iii_ty Re: Anno Domino 2025 01.01.25, 16:39
        Cierpisz na insomnie? Mow wiecej o tych gumisiach bo ja nie wiem jak spac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka