a_iii_ty 02.02.26, 22:58 Nie lekajcie sie, i tak was wszystkich wydymamy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_iii_ty Re: Jasiu Kremowka... 13.02.26, 18:48 Tada!!! Drugie miejsce po Wloszech. Tak tzw. Swiety rozprawial sie z Polska. Nic dziwnego, ze tylu durniow zasiada w lawach Sejmu i panoszy sie wszedzie. Pomniki kremowki powinny byc usuniete, podobnie jak Dzierzynskiego, Lenina itp. podobnej bandy. Liczba egzorcystów wzrosła do 150, a dochodziło nawet do tego, że egzorcyzmowano za pomocą skarpetki papieża Polaka. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Jasiu Kremowka... 14.02.26, 20:08 Pojechal raczej do Super 2ki aby oddac czesc mistrzowi innej malo chwalebnej instytucji, taki respekt po fachu. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Jasiu Kremowka... 14.02.26, 20:12 Szukam skarpety jasia na eBay, masz jakies dojscia? Somsiad mi gwozdziami pluje. Odpowiedz Link
wilczamia Re: Jasiu Kremowka... 16.02.26, 18:27 Nie lekajcie sie, i tak was wszystkich wydymamy. Jeszcze musialbys miec czym, suczko preriowa Jestes bezposrednim dowodem na istnienie szatana, jale egzorcysta chyba w tym przypadku nie pomoze, raczej dopiero kolek osinowy. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Jasiu Kremowka... 16.02.26, 18:34 Buahahaha, juz zmienilas pampersa Dziwiszowi? Odpowiedz Link
wilczamia Re: Jasiu Kremowka... 16.02.26, 19:12 Dziwisz nie jest bohaterem mojej bajki, ale zajmij sie raczej swoimi rabinami. Odpowiedz Link
wilczamia Re: Jasiu Kremowka... 16.02.26, 22:00 W ten sposob to to krytyka, tawariszcz! Moi przodkowie tu na tankach nie porzyjechali. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Jasiu Kremowka... 16.02.26, 22:09 Twoi wspolczesni zabijajo Palestynczykow i calujo sciane puaczu. Shalom. Odpowiedz Link
wilczamia Re: Jasiu Kremowka... 16.02.26, 22:11 To Ty masz zydowskie nazwisko, nie ja, wiec sie nie osmieszaj. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Jasiu Kremowka... 16.02.26, 22:24 O przepraszam pani Olena Wilczamskaya.... Odpowiedz Link