17.07.26, 22:03
Juz zeszla na dno.

www.facebook.com/reel/859116780534971/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
Obserwuj wątek
    • shachar Re: Holandia 17.07.26, 23:45
      Imek, chyba za bardzo cie podwedzili w tej Nebrasce czadem z Kanady.
      Facebook, really? Wiesz ilu ludzi MARZY O TYM zeby byc na swietej emeryturze?
      • jan_stereo Re: Holandia 17.07.26, 23:50
        Jak tam powietrze, ponoc w Krakowie za najwiekszego smoga nie bylo tak zle.

Imek by sobie marihuanke pykal i pisal na forum z wizja po holendersku, nie jakies nebraszczane liscie dymi...
      • shachar Re: Holandia 17.07.26, 23:59
        Powietrze jest takie zle, ze napadlo mnie, zeby robic donacje na wszystkie bezpanskie psy na Reddicie. Zatrzymajcie mnie, zanim puszcze czek z dymem. Przedwczoraj cos pomaranczowego wisialo na niebie, nie wiedzialam, czy to slonce, czy ksiezyc. Kiedy wczoraj jechalam Belt Parkway przy samej wodzie, to nie bylo widac ni wody, ni mostu Verrazano, ni nieba, tylko droge.
        • a_iii_ty Re: Holandia 18.07.26, 00:43
          Radze przeczytac ten fejs.
          Jesli to prawda, to koniec swiata juz blisko.
          Elissa, daj glos.
          • shachar Re: Holandia 18.07.26, 04:13
            Logicznie myslac, koniec swiata zawsze bedzie blizej, niz dalej.
            Mowisz o koncu swiata w przenosni, czy o rzeczywistym? Bo ja na tym video zauwazylam jakiegos gostka urody bliskowschodniej, kiedy komentuje on/ pokazuje jakiegos innego gostka, tym razem urody holenderskiej, ktory cos mowi, ale glosu z siebie nie wydaje, bo mimo wlaczonych glosnikow dzwiek sie nie wydobywa. Ten holenderski wydaje sie byc bardziej crazy niz ten bliskowschodni.
            To sa jacys dwaj goscie, ktorych nikt nie zna i nigdy nie pozna, cos tam nadajacy na fejsie, pewnie zaliczaja sie do 5% zjebow w populacji, dorosli faceci, boze ty moj...
            Ego, ego ,ego. A ty, Imek, na czym stanales w swoim buddyzmie? Bo cos cie trzyma i nie daje pojsc w strone nirvany.
            • shachar Re: Holandia 18.07.26, 04:49
              Ale ok, zeby nie bylo, ze jestem jakos tam madrzejsza, chocby tylk ow moim pojeciu. Oto moje ulubione profile, ktore obserwuje:
              Louie
              Keith
              I jakis rybak
            • a_iii_ty Re: Holandia 18.07.26, 14:57
              Mam w dupie caly buddyzm i brednie
              Dalai Lampasa.
              • shachar Re: Holandia 18.07.26, 15:42
                Wcale mnie to stanowisko nie zdziwilo. osobowosc narcystyczna z anxious attachment style, nie sieje, nie grabi, nie piele, wzywa Elisse, Krytyka, Jaska, zeby zareagowali, a kiedy zareaguja, to nie tak, jak trzeba. Wyjdz ze swojej dupy Imek, albo lobotomia, to bylam ja, Siostra Ratched.
                a tymczasem w NY
                • a_iii_ty Re: Holandia 18.07.26, 16:02
                  Zle odczytujesz moje intencje.
                  Ja wcale nie chcialem zebyscie sie zgadzali ze mna, ale posluchali co klient ma do powiedzenia i dopiero wtedy zabrali glos. A tu oczywiscie pomyje na fejsbuk, a to, ze nic nie slychac, a to, ze wyglada na oszoloma, a to ze akcent dziwny.
                  Wielu idiotow nadaje swe mundrosci
                  Na fejsie, nie mam watpliwosci, ale
                  Sugerowanie mi narcyzmu i lobotomii
                  To Twoj stary sposob wymadrzania sie.
                  Heil.
                  • shachar Re: Holandia 19.07.26, 01:35
                    a_iii_ty napisał:

Zle odczytujesz moje intencje.
                    Ja wcale nie chcialem zebyscie sie zgadzali ze mna, ale posluchali co klient ma
                    do powiedzenia

moge cie o cos zapytac? W ktorym momencie uznales, ze ten klient ma cos do powiedzenia?
                    Zastanawiam sie jakby to bylo siasc z toba pod drzewem. Czy zatrulibysmy to drzewo samymi myslami?
                    • a_iii_ty Re: Holandia 19.07.26, 01:42
                      Jak ci dzwiek powroci, to sobie go posluchaj I sama zdecyduj.
                      • shachar Re: Holandia 19.07.26, 01:52
                        Posluchalam i zdecydowalam, ze to nie bedzie czesc mojego weekendu.
                        • a_iii_ty Re: Holandia 19.07.26, 01:56
                          Bravo, niech ci aniolki zatancza na poduszeczce.
                • jan_stereo Re: Holandia 18.07.26, 21:22
                  Siostra Ratched dobra byla ale ten aktor Finn Wittrock ma zajebisty wzrok, troche jak kiedys Bill Pullman.
          • elissa2 Re: Holandia 18.07.26, 12:16
            a_iii_ty napisał:

> Radze przeczytac ten fejs.
            >
            Ale po co to oglądać? To jakieś sakramenckie brednie, bełkot jakiegoś oszołoma, który udaje Holendra.
            [Holendrzy mówią po angielsku (i w innych językach też) z takim specyficznym akcentem. Nawet szef NATO Mark Rutte]
            >
            > Jesli to prawda, to koniec swiata juz blisko.
            > Elissa, daj glos.
            >
            Gdzie Ty znajdujesz takie śmieci?
            • a_iii_ty Re: Holandia 18.07.26, 14:55
              Ustosunkuj sie do tej tresci klienta, nie do jego akcentu, czy jak wyglada.
              Doniesienia o wybrykach Epsteina tez byly i sa wysmiewane. Fakty jednak mowia co innego.
              • elissa2 Re: Holandia 18.07.26, 17:54
                a_iii_ty napisał:

> Ustosunkuj sie do tej tresci klienta, nie do jego akcentu, czy jak wyglada.
                >
                No przecież się ustosunkowałam. Facet plecie 3 po 3. Albo jest tzw. pożytecznym idiotą i wygaduje co, mu kazano albo celowo usiłuje mącić ludziom w głowach.

W NL i w wielu innych krajach taka forma technologii IVG (gametogeneza) w odniesieniu do ludzkich komórek jest surowo zabroniona. Owszem były próby na myszach z myślą o wymierających gatunkach zwierząt.

A za to nawoływanie do Putina, Trumpa i Hamenejego, żeby sprawili, że NL zniknie z powierzchni ziemi, to już powinna spotkać go (i jemu podobnych też) odpowiednia kara.
                A jego wygląd i to jak mówi jest tu bardzo istotny bo udaje Holendra i "przemawia" w imieniu mieszkańców NL.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka