shachar BECK 02.11.07, 14:20 ominelo mnie to zjawisko muzyczne, nie znam nic oprocz loosera, a pewnie jest cos wiecej, prosze o wskazowki Odpowiedz Link
shachar ANIME 02.11.07, 14:52 ignorancja zupelna w temacie,z powodu utkwienia w estetyce kaczora donalda, ale cos mi mowi, ze japonczycy nazmyslali troche fajnych scenariuszy i z checia sie zapoznam. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: ANIME 02.11.07, 16:59 Patrz oba filmy w moim 'o mnie' (jeden juz lyknelas bodaj),a na poczatek warto rzucic okiem na ponizsze, zobaczysz o co biega: 1.Vampire Hunter D 2.Ghost in the shell 1 i 2 3.Steamboy,Katsuhiro Otomo, 2004 Pozycja 2. w brew pozorom, nie jest wcale taka bajkowa, fabula jest w zasadzie bardziej zawila niz w wiekszosci 'normalnych' filmow, a zarazem sa to swietnie zrobione wizualnie obrazy... Odpowiedz Link
jan_stereo Re: ANIME 02.11.07, 17:05 I jeszcze dodam szybko: 4.Blood The Last Vampire 5.Rurouni Kenshin Odpowiedz Link
shachar Re: ANIME 03.11.07, 03:52 dzieki, jasiek a tak w ogole to zajmij sie czyms pozytecznym, recenzowaniem do machiny* czyco * czy machina jeszcze istnieje? Odpowiedz Link
jan_stereo Re: ANIME 03.11.07, 18:50 Nie wiem czy istnieje, chociaz chyba 'ostatnio' widzialem ja gdzies na wystawie, nie czytalem nigdy tego magazynu, wiem tylko ze istnial sobie... ps.sa przeciez jakies czasopisma zajmujace sie recenzowaniem muzyki/filmow, takie przynajmniej odnosze wrazenie, jako ze prasa nie lubi pustek...ja jestem widzem/sluchaczem, nie recenzentem, chociaz czasem pomarudze z nudow :") Odpowiedz Link
jan_stereo Re: BECK 02.11.07, 17:02 No coz, najlepiej posluchac sobie tworczosci solowej Becka... Odpowiedz Link
elissa2 A Jeff Beck? 03.11.07, 19:51 w "Amused to Death" Watersa pl.youtube.com/watch?v=0UV4tH_IK80 Odpowiedz Link