cymanon 10.09.07, 22:24 youtube.com/watch?v=bAGeKWuOY_I&mode=related&search= Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: milczymy? 10.09.07, 22:45 Tej panienki ja nie słucham na produkcje ja jej głucham..;-( Odpowiedz Link
cymanon Re: milczymy? 10.09.07, 23:01 To już nie panienka. A jak jeszcze powije bliźnięta? Odpowiedz Link
alice0553 Re: milczymy? 10.09.07, 23:23 Nieładna piosenka wulgarna panienka tekst głupiutki same smutki. Odpowiedz Link
cymanon Re: milczymy? 10.09.07, 23:52 > Nieładna piosenka > wulgarna panienka > tekst głupiutki > same smutki. _________________ Nie wiem, czy to spowoduje nasze rozstanie, ale się z Wami nie zgadzam, moje miłe panie. Ta „panienka” jest wulgarna? Ona jest nadzwyczaj poprawna. Właśnie ona zasługuje, by każdy z jej utworów bywał tutaj, w „Kulturze”. Jej teksty są świeże jak górskie powietrze, zobaczycie, drogie panie, ona nowe szlaki przetrze. Tak, jak to kiedyś Niemen zrobił. Ponoć był skandalem. W Polsce grosza nie zarobił. A teraz jego utwory są takie grzeczne. Słuchając jego, dzieci bierze się na ręce. Mamy rozbieżne gusta w muzyce. Nie sądzę, by również to miało miejsce w etyce. Przecież te same zasady wyznajemy. Tylko jedni walczą, drudzy mówią: zęby myjemy i spać idziemy. Odpowiedz Link
alice0553 Re: milczymy? 11.09.07, 00:18 Ona już swoje pięć minut miała i wtedy bardziej się podobała. Odpowiedz Link
al.1 Re: milczymy? 11.09.07, 10:06 Piosenka do posłuchania I dobrego rozruszania youtube.com/watch?v=kgQQINCDyo4 Odpowiedz Link
azaheca Re: milczymy? 11.09.07, 13:41 Z piosenki zimą powiało trochę lata by się zdało może poszukaj coś cieplejszego zamiast nastroju zimowego Odpowiedz Link
al.1 Re: milczymy? 11.09.07, 13:57 Toć zima na karku siedzi Wiem to ja, sąsiedzi... Do zimy trza się gotować By z nagła nie zachorować Ale rację też Ci przyznam Niech będzie letnia golizna youtube.com/watch?v=pnoaj8b2bGM Odpowiedz Link
azaheca Re: milczymy? 11.09.07, 14:18 Niech to zimno trafi szlag na klientów cierpię brak zimą jeszcze gorzej będzie przecież piesków mi ubędzie Odpowiedz Link
cymanon Re: milczymy? 11.09.07, 15:07 > Piosenka do posłuchania > I dobrego rozruszania youtube.com/watch?v=zoUEMZnibS8&mode=related&search= Odpowiedz Link
azaheca Re: milczymy? 11.09.07, 16:30 Fajne były w filmie momenty chociaż morderca był wynajęty ale były różne wolty w wykonaniu Johna Travolty Odpowiedz Link
cymanon Re: milczymy? 11.09.07, 15:50 Do posłuchania i pooglądania youtube.com/watch?v=Q-g7Q7hXn7o&mode=related&search= Odpowiedz Link
azaheca Re: milczymy? 11.09.07, 16:37 Janis kiedyś uwielbiałam na "Grundiga"nagrywałam z Hendrixem zawsze ją kojarzę sentymentem wielkim darzę narkotyki oboje zabiły by przerwać branie,nie mieli siły Odpowiedz Link
cymanon Re: milczymy? 11.09.07, 17:05 A co powiesz o Mercedesie. Wyobraź sobie siebie w nim w toplesie. Odpowiedz Link
azaheca Re: milczymy? 11.09.07, 17:26 Na golasa w Mercedesie a do tego jeszcze w lesie.. Odpowiedz Link
azaheca Re: milczymy? 06.10.07, 21:20 Tak cicho dzisiaj,czy mak mam siać? nie ma do kogo rymem zagadać bo wszyscy dzisiaj mają wolne może sprosili damy swawolne albo spragnione ciepła dziewuszki położą głowę na twe poduszki i będą długo w niewiedzy tkwiły że swoją rolę już wypełniły pewnie nazwisko fałszywe podasz jakąś historię do tego dodasz będą szczęśliwe i prawie pewne że twe opowieści rzewne z głębi serca tylko płyną żeś ją wybrał,jest jedyną i tak będzie aż do niedzieli jeszcze doba od wiedzy dzieli że to jest koniec,była na raz już czas do domu,najwyższy czas...;-( Odpowiedz Link