alice0553 05.04.09, 02:43 Moja noga uszkodzona przy kolanie mam balona na ludowo ją kuruję miąższ kapusty obwiązuję ponoć to stłuczenia koi nic,że śmierdzi,niech zagoi. Po cholerę się wspinałam (pajęczyny odkurzałam) twarde było lądowanie teraz wiecie, skąd mam banię. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicho_nor Re: -a mówiłem 05.04.09, 07:14 Trzeba było wynająć dziewczynę nie za ładną by mąż nie chciał trzymać drabinę Odpowiedz Link
alice0553 Re: -a mówiłem 05.04.09, 20:33 Już za późno jest na żale lecz nie cierpię prawie wcale pomógł okład kapuściany na noc przybandażowany zabieg jeszcze raz powtórzę jutro zdrowie sobie wróżę. Odpowiedz Link
tropem_misia1 olaboga,olaboga 05.04.09, 22:51 Twoja noga,biedna noga!!! Choć za późno lamentuję jednak szczerze Ci współczuję Odpowiedz Link
azaheca Re: olaboga,olaboga 13.04.09, 20:09 A mnie Straż Miejska przyhaltowała że nie przestrzegam znaków ,gadała bo w Krakowskie w prawo dałam że to deptak zapomniałam jako że mocno byłam skruszona zostałam tylko dziś pouczona z okazji świąt tak dobrzy byli i mi mandat odpuścili Odpowiedz Link
alice0553 Re: olaboga,olaboga 13.04.09, 20:21 Po co kręcisz się po mieście zamiast odpoczywać wreszcie chyba,że gdzieś w gościach byłaś lub randeczkę zaliczyłaś? Odpowiedz Link
azaheca Re: olaboga,olaboga 13.04.09, 20:52 Całe święta pracowałam pucowałam,odkurzałam aby jutro znów napylić chciałam sobie czas umilić a więc skoczyłam do wpłatomata od jutra znowu termin-zapłata... konto nieco zasilone zaraz rachunki będą płacone Odpowiedz Link
azaheca Re: olaboga,olaboga 26.04.09, 00:07 Harowałam dziś jak wół chodzę teraz zgięta wpół briarda-dreda znów przyjęłam krótko mówiąc,ciut przegięłam siedem godzin strasznej męki nigdy więcej tej udręki bolą ręce,stawy,nogi mój kręgosłup też mi drogi Odpowiedz Link
kicho_nor Re: waga z kudłomierzem 26.04.09, 06:43 Azo spytać nie mam odwagi Czy cennik za u ciebie za strzyżenie Zależy od psa wagi? Kliencie: Yorki i sikorki to we wtorki Ale raz do roku Więc nie rób sobie widoku Odpowiedz Link
kicho_nor Re: dilerka 26.04.09, 10:07 Siedem godzin psa strzygła Coś ta Aza baje Albo jakieś ćpunki Psu z kiełbaską daje A później się chwali Że klientów wiele Bo psy narajane Ciągną i w niedzielę Odpowiedz Link
kicho_nor Re: budzik środkowo amerykański 26.04.09, 11:37 Kto na Azę poleci Śniadania nie dostanie Bo Aza śpi do w pół do trzeciej Odpowiedz Link
azaheca Re: budzik środkowo amerykański 26.04.09, 21:40 To ja mam rano robić śniadanie? rozśmieszyłeś mnie mój panie! obiad zrobię i kolację będą inne też atrakcje ja śniadania oczekuję który z panów reflektuje? Odpowiedz Link
kicho_nor Re: budzik środkowo amerykański 26.04.09, 21:51 Nnno może i reflektuje Ale w kuchni to źle się czuję Odpowiedz Link
azaheca Re: budzik środkowo amerykański 26.04.09, 21:59 Umiesz robić cienkostety to schabowe są kotlety na śniadanko nie pasują z jajecznicą kolidują Odpowiedz Link