tropem_misia1 11.04.09, 12:26 wesołych i radosnych życzy TROPA SPRACOWANA, Święta ...święta -tyle pracy w południe ,wieczór oraz z rana Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: świąt 11.04.09, 12:46 Aby jedzonko nie zaszkodziło aby przy stole wciąż było miło aby słońce przygrzewało i w poniedziałek tylko padało Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: świąt 11.04.09, 17:31 co za sprytny ruch szachowy "d" na "t" skokiem konika- potem jest łamanie głowy. A co z tego tu wynika? Odpowiedz Link
alice0553 Re: świąt 11.04.09, 21:08 Ja do pracy jutro spieszę nie szanuję świąt,więc grzeszę? ale Wy się objadajcie jaj święconych nawsuwajcie żurków,kiełbas i słodyczy Świąt pogodnych Alis życzy! Odpowiedz Link
al.1 Re: świąt 12.04.09, 00:41 Szumią lasy hucza knieje Wielkanoc już ogromnieje Nadlatują też życzenia Wesołego, ale leja Lej wesoło wszystkich wkoło A jajami wal ich w czoło Wszystkim niech będzie wesoło I szynkowo, i wódkowo A we wtorek do roboty Skończą się świąteczne psoty Odpowiedz Link
alice0553 Re: świąt 12.04.09, 07:27 Salwy wielkanocne z łóżka mnie zerwały a mojego Maćka tak zdenerwowały że nawet śniadanka(świeża wołowina) nie zjadł,lecz sierść zjeżył i warczał jak psina koniecznie chciał sprawdzić przyczynę hałasu wyszedł na dwór węszyć, kończę,nie mam czasu. Odpowiedz Link
azaheca Re: świąt 12.04.09, 19:07 U mnie dziwnie było cicho nie strzelali,co za licho? zawsze była kanonada mojej suce słuch wysiada i już tak nie panikuje dalsze strzały toleruje Odpowiedz Link
azaheca Re: świąt 14.04.09, 00:12 Jak ja nie lubię chama z kubłem wody! bo jeden z drugim idą wręcz w zawody a do tego dzieci z wrzaskiem,z butelkami trzeba dziatwę uczyć jak być Polakami... Odpowiedz Link