khinga 15.02.08, 13:17 moją kurtkę zimową.. W Gdyni zima!! ( Dopadło mnie grypsko...siedzę w pracy..echh! Koszmarnie się czuję( Noc prawie nieprzespana... Buuuuu To sobie ponarzekałam.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debest3 Re: Przeprosiłam.. 15.02.08, 13:41 dla przeciwwagi...jestem już po pracy)zacząłem weekend...świeci piękne słoneczko,fajne mroźne powietrze,piję sobie kawę i siedzę przed kompem) Odpowiedz Link
zatrybiony Re: Przeprosiłam.. 15.02.08, 14:15 Ja mam taki katar że nie widzę niczego spoza góry chusteczek Odpowiedz Link
zatrybiony Re: Przeprosiłam.. 15.02.08, 14:29 moze ja troszke bardziej,nie tyle pociagający,bo gdziez mi do Ciebie,ale smarkaty jak najbardziej Odpowiedz Link
khinga Re: Przeprosiłam.. 15.02.08, 15:12 u mnie dopiero się rozwija..ale już zaatakowałam tabletkami, herbatą z miodem, cytryną.. kto wie, może jesteś bardziej pociągający? Odpowiedz Link
tini_1 Re: Przeprosiłam.. 15.02.08, 20:49 U nas dzisiaj tez powialo zima.....ale i pieknym sloncem) ....tylko ten mroz jest okropiczny..brrrrrr Odpowiedz Link