bettina75 Re: KMC 16.09.08, 18:15 Szuklalam necie i znalazlam troche stron, ale nie wie, czy to tylko zart z Twojej strony czy tez powaznie pytasz Wiec powaznie odpowiadam: Das Kompetenzzentrum Maschinenbau Chemnitz / Sachsen e.V. KMC ist ein Netzwerk sächsischer Unternehmen und Partner mit ihrer Geschäftsstelle am traditionsreichen Standort Chemnitz. Es vereint gegenwärtig 30 Unternehmen, Forschungseinrichtungen und Kooperationspartner mit etwa 4.000 Mitarbeiterinnen und Mitarbeiter, bei einem Jahresumsatz von rund 500 Mio. Euro. i takie tez: www.kmconsultants.com/cms/index.php?id=start&L=1 oraz: www.kmc.de/ hmmm.... a teraz napisz mi prosze, co mialas na mysli?))))))))))) KMC = Kto Marzy Czeka ) Odpowiedz Link
khinga Re: KMC 16.09.08, 18:22 Wzięłaś sobie bardzo do sercaale nic z Deutsche Pytam poważnie Wiem, tylko, że to coś w rodzaju "KMC = Kto Marzy Czeka )" Coś w ten deseńskrót myślowy)) Podejrzewam, co oznacza ten skrót, ale pewności nie mam.... Dlatego pytam Was Odpowiedz Link
bettina75 Re: KMC 16.09.08, 18:31 Kiniu, w takim razie nie wiem, bo ja w polskim wspolczesnym i tak slaba jestem( Odpowiedz Link
khinga Re: KMC 16.09.08, 18:38 Dziękuję Oj, ja w niektórych współczesnych skrótach też jestem słaba Poczekam, co reszta wymyśli) Odpowiedz Link
bettina75 Re: KMC 16.09.08, 18:44 Mamy tutaj super specjalistow, zeby tylko chcieli tutaj zajrzec, napewno cos wymysla)) Odpowiedz Link
khinga Re: KMC 16.09.08, 18:56 Pytałam znajomych..nikt nie słyszal o takim skrócie myślowym (smsowym?) Betty, pokombinuj literkami Nie musisz takiego skrótu znać..ja też nie znałam To byłoby od osoby, która baaardzo Cię lubi)) Odpowiedz Link
khinga Re: KMC 17.09.08, 14:04 K i M w jednym wyrazie) pierwsza i ostatnia literka))a C... Więcej nie powiemDD Odpowiedz Link
bettina75 Re: KMC 17.09.08, 14:33 Tzeba bylo tak odrazu mowic) Gratuluje Tobie tej Milosci, a raczej tego milosnego wyznania)) Odpowiedz Link
khinga Re: KMC 17.09.08, 14:47 To moja interpretacja, ale wiem, że to oznacza Kiedy zapytałam autora - odpowiedział - to taki prosty skrót)) hahah ehh, nic nie jest proste Takie tam wyznanie Odpowiedz Link
khinga Re: KMC 17.09.08, 11:14 roborobi napisał: > jak nie zapomnę to córki podpytam ) I podpytałeś?) Odpowiedz Link
khinga Re: KMC 17.09.08, 12:52 ehh, wszystko wskazuje, że to skrót wymyślony przez samego nadawcę Odpowiedz Link
khinga Re: KMC 17.09.08, 11:14 roborobi napisał: > pewnie > Kocham Marzę Czekam Nie czeka, więc raczej nie wchodzi w rachubę Odpowiedz Link
anirat Re: KMC 17.09.08, 17:15 Padnie na kolana i wtedy juz nie bedzie skrótem... bedzie się liczyć. A tak właśnie sobie myśle, ze ktos napisał sktótem, by zostawic sobie furtke na ewentualną zmiane interpretacji. Czyżby istniał plan B? Odpowiedz Link
mylutka77 Re: KMC 17.09.08, 17:48 Kocha, myśli, całuje nie chce, nie dba, żartuje. Tak się kiedyś wróżyło rwąc płatki z kwiatka czy ma się jakieś szanse u kolegi ) Odpowiedz Link
khinga Re: KMC 17.09.08, 18:27 A w ten sposób to nie wróżyłam Jedynie: "kocha", "nie kocha" Odpowiedz Link
mylutka77 Re: KMC 17.09.08, 18:59 To też znam. A dalej: w myśli, w głowie, w sercu na ślubnym kobiercu. Odpowiedz Link
khinga Re: KMC 17.09.08, 18:26 anirat napisała: > Padnie na kolana i wtedy juz nie bedzie skrótem... bedzie się liczyć. Za wcześnie na padanie na kolana > A tak właśnie sobie myśle, ze ktos napisał sktótem, by zostawic > sobie furtke na ewentualną zmiane interpretacji. Czyżby istniał plan B? Nie to raczej obawa przed wypowiadaniem wprost, obawa przed zranieniem, bla bla... Może nie wchodźmy w szczegóły Odpowiedz Link