Dodaj do ulubionych

robot planetarny

21.03.12, 12:11
Witam. czy ktoś może mi doradzić w sprawie kupna miksera/robota kuchennego??;) Tak sobie przeglądam Allegro i w oko mi wpadło takie oto narzędzie allegro.pl/planetarny-robot-kuchenny-kenwood-kmc560-24h-i2194364335.html . czy ktoś posiada cos takiego?? czy rzeczywiście opłaca sie inwestowac niemałą w końcu kasę w taki sprzęt? Mi potrzebny jest w sumie mikser do wyrabiania ciast różnego rodzaju. Większość robotów kuchennych zazwyczaj posiada szatkownice i maszynki do mięs a coś takiego już mam. Zalezy mi, zeby kupić coś na lata. Będę wdzięczna za odp.
Obserwuj wątek
    • jagoda85 Re: robot planetarny 21.03.12, 18:25
      Robot planetarny to świetna inwestycja. Ja mam bosch-mum-86. Jestem z niego bardzo zadowolona. Też długo się zastanawiałam, bo kosztuje niemało. Ale wart swojej ceny. Robię w nim farsze, ciasto na pierogi, naleśniki, makaron, kruche, drożdżowe, i przede wszystkim ciężkie ciasto chlebowe na zakwasie. Robot jest solidny cały z odlewu aluminiowego. Misa duża 5,9 litra, tak, że spokojnie wyrobi ciasto z kilograma mąki, plus dodatki, to jest maksymalna pojemność. Jak masz zamiar kupić, to się nie zastanawiaj. Ja na twoim miejscu kupiłabym w sklepie internetowym, nie wiem dlaczego ale nie mam zaufania do allegro.
      • Gość: Dorota Re: robot planetarny IP: 89.174.58.* 23.11.12, 09:46
        Witam

Czy mieszadła dokładnie zbierają masło czy ciasto z brzegów misy i dna?
        • Gość: jagoda Re: robot planetarny IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.12, 13:35
          Tak zbiera mieszadło dokładnie, bo jest możliwość jego obniżenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka