Dodaj do ulubionych

Wiza białoruska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.13, 19:36
hej

moze ktos wie, czy wniosek o wizę moze zostać złożony nie -osobiście i nie przez wyspecjalizowane firmy, które posredniczą?

Czy mogę po prostu poprosić znajomego, aby zaniósł dokumenty do konsulatu?

Obserwuj wątek
    • Gość: Pawes Re: Wiza białoruska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 09:17
      Pewnie może ale jak coś będzie nie tak to kto to poprawi?
      Ja kiedyś załatwiałem wizę przez bialorus.com.pl. Powiedzieli co ma być, doradzili z ubezpieczeniem, hotelami itp. Czy naprawdę 100 czy 200 pln to dużo za pośrednictwo? Jak coś będzie nie tak (np. na granicy) będziesz 8 razy myśleć po co to było.

ps. Gdzie dokładnie jedziesz na Białoruś? Turystyka czy biznesowe tematy? A może nauka?
    • Gość: przemek Re: Wiza białoruska IP: 89.204.138.* 16.11.13, 21:18
      ja sobie wyrobilem wize przez bialoruskie biuro podrozy www.turyst.by na maile odpisuja po polsku. wystawiaja voucher takie zaproszenie ktore trzeba dolaczyc do wizy, wysylaja tez jakis list do konsulatu ambasady ze wszystko sie zgadza. za kilkadziesiat zlotych ( 65 zl , maja konto bankowe w polsce), wypelniasz wniosek placisz za wize 25 euro i po 5 dniach odbierasz wize, poprzednio wyrabialem wize przez polskie biuro podrozy koszt 250 zl w bialymstoku co i tak tanio bylo bo w szczecinie chcieli 400 zl plus oplata wizowa.
    • hynkowsky Re: Wiza białoruska 10.01.14, 09:45
      W tych sprawach lepiej zaufać profesjonalistom. Korzystałam dwa razy z takich firm i z całym sercem mogę Ci polecić te:
      - [url=http://www.wizarussia.pl/wizy-na-bialorus]www.wizarussia.pl/wizy-na-bialorus[/url]
      - [url=http://www.areatour.pl/1,2,11,27,wizy-na-bialorus.html]www.areatour.pl/1,2,11,27,wizy-na-bialorus.html[/url]
    • iza1-988 Re: Wiza białoruska 02.12.14, 19:14
      Wszystko może załatwić znajomy, ale musi mieć Twój dowód osobisty.
    • Gość: karol Re: Wiza białoruska IP: *.toya.net.pl 14.12.14, 20:52
      Zgadzam się z hynkowsky. Polecam www.areatour.pl/1,2,11,27,wizy-na-bialorus.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka