Gość: Europejczyk IP: *.amwaw.edu.pl 04.07.03, 21:47 "Живчик" www.obolon.kiev.ua/product_classnonalcohol.php Dla mnie pycha, a dla Was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rasta Re: ŻYWCZYK IP: *.one.pl / 192.168.4.* 17.08.03, 15:32 dla mnie tez chociaz niektorzy (na pohybel im) porownuja zywczyka do helleny (na pohybel im 2) pyt.jka sie pisze pohybel?? Odpowiedz Link
Gość: monika Re: ŻYWCZYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.03, 22:25 wlasnie wrocilam z ukrainy i moge smialo potwierdziec ze zywczyk jest dobry na wszystko )) kto raz sprobowal wie o czym tu mowa Odpowiedz Link
Gość: Lacis Haj Żywe Żywczyk!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 15:56 I co ja bidulek mogę tu jeszcze dodać. Wprawdzie zdań na tym wątku napisano bardzo mało - ale w zasadzie wyczerpały one dyskusję - bo wszystko zostało powiedziane. mogę tylko dodać, że nie cierpie napojów ze słodzikami, a z Kijowa udałem się do moskwy. mam zelazna zasadę by nie pijać za granicą napojów "wiodących" swiatowych producentów [Koka kola, PepsiKola] - a w Moskwie trudno było znaleźć cos co nie było albo od "wiodącego", albo ze słodzikiem. I jak wtedy tęskniłem za okrągłą mordką [i smakiem - oczywiście] Żywczyka... Odpowiedz Link
Gość: mmz Re: ŻYWCZYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 10:47 )) gdyby nie Zywczyk pewnie nigdy bym nie ukonczyla splywu Dniestrem. Napoj krzepiący i nieoceniony jako zapitka ci ktorym przypomina hellene powinni sie poddac operacji na kubkach smakowych bo cos z nimi ewidentnie nie tak Odpowiedz Link
Gość: Aga* Re: ŻYWCZYK IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 08:42 ... potwierdzam, był to nasz ulubiony napoj na Ukrainie, szkoda, ze czegos podobnego nie ma w Polsce... Odpowiedz Link
lacietis Re: ŻYWCZYK 03.09.03, 13:11 Najgorsze, że macie rację [z wyjątkiem tego od "Helleny"] i dyskusja sie wyczerpuje... Odpowiedz Link
Gość: mmz Re: ŻYWCZYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 10:09 nieeee temat sie nie wyczerpuje, bo bedac w tym roku na ukrainie pilam tez tkz. "żywczyka nowinke" czyli inowacje o smaku cytrynowym rownie smaczny jak tradycyjny Odpowiedz Link
Gość: waldemar nocoń Re: ŻYWCZYK IP: *.olkusz.pl / 213.17.136.* 15.12.03, 22:57 na początku był żiwczyk jabłkowy i żaden inny mu nie dorówna waldemar www.waldenoc.prv.pl Odpowiedz Link
Gość: JegoMagnificencja Re: ŻYWCZYK IP: *.ae.krakow.pl 20.12.03, 13:09 trzy tygodnie temu wrocilem z praktyki w browarze OBOLON` w kijowie. zywczyk jest niezly i podobno zdrowy (zawiera wyciag z echinacei i witamine c). Mailem okazje pic piwo prosto z tankofermentatora (to to takie duze co stoi przed kazdym browarem. tam piwo dojrzewa). obolon` ma naprawde dobre piwka ipuki co pozostaje najwiekszym browarem na ukrainie, pozostajac przy tym w 100% ukrainskim Odpowiedz Link
lacietis Re: ŻYWCZYK 02.01.04, 12:09 Gość portalu: JegoMagnificencja napisał(a): > trzy tygodnie temu wrocilem z praktyki w browarze OBOLON` w kijowie. Odpowiedz czy produkują jeszcze kwas "Bohatyrśkyj"? Jeszcze rok temu był dostepny nawet gdzieniegdzie w Polsce - a latem, ani w Kijowie, ani we Lwowie nikt o nim nie słyszał... A mi przywieziono butlę 2l Żywczyka jeszcze w październiku i ja sobie w nowy rok otworzyłem... Odpowiedz Link
Gość: mmz Re: ŻYWCZYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 18:51 Nie uwierzylam wlasnym oczom. wchodze z rana do spozywczaka w centrum warszawy (prima w podziemiach kolo dworca centralnego) a tam normalnie wsrod napojow stoja sobie Żywczyki - serio Odpowiedz Link
Gość: rasta Re: ŻYWCZYK IP: *.pl / 193.24.200.* 11.04.04, 21:33 o w morde !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to jest juz powod zeby odwiedzic znajomych w wawce ))))))))))) Odpowiedz Link
romanroz Re: ŻYWCZYK 18.04.04, 12:01 A ja dlugi czas nie wiedzialem co to Zywczyk poki moj przyjaciel ze Lwowa nie nazwal tak mojego psa ...i do dzis on Zywczyk jest,swoja droga zas pozniej we Lwowie Zywczyka probowal i obu szczerze polubil. Odpowiedz Link
Gość: Travel Żywczyk na Centralnym IP: *.acn.waw.pl 18.04.04, 15:52 Właśnie wczoraj zakupiłem trzy bytelki tego wyśmienitego napoju. Jest też kwas chlebowy tej samej firmy OBOLON www.obolon.pl Swoją drogą z niecierpliwością czekam na piwo, nie tylko Obolon, ale i Lwiwskie!!! Odpowiedz Link
Gość: Lacis Kiedy Żywczyk w mej szklance? IP: 62.244.139.* 21.04.04, 16:29 O Kuuurrdeeeeeee!!! Właśnie wlazłem na stronkę! Żywczyk! Kwasik! Kiedyś w moim sklepie był kwas "bohatyrśkyj" z Obołonia - ale ponad rok temu zniknął (choć był drogi 4.50) - a w Kijowie nawet nie wiedzieli,ze Obołoń robi kwas! Daliście mi nową nadzieję - zwłaszcza, ze w sklepach ze zdrową żywnością pojawił się sok brzozowy... Odpowiedz Link