kresokrata 04.12.07, 16:52 Witam, jestem nowy na tym forum ale juz sie mi ono podoba. Mam pytanie poco prezydent Kaczynski jedzie do tego bandyty na ukraine Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mat120 Re: Po co nasz prezydent tam jedzie? 04.12.07, 19:46 Na razie to tajemnica. wiadomosci.onet.pl/1649337,12,1,1,,item.html Być może Juszczenko zaprosi Lecha do "Kryjówki" by wspólnie wznieść toast. Odpowiedz Link
liberum_veto ukraińskie ludobójstwo na Polakach 04.12.07, 21:23 Ten temat raczej na pewno nie będzie poruszany wiadomosci.onet.pl/1,15,11,37838646,102734578,4321378,0,forum.html Ukraińskie ludobójstwo na Polakach z Kresów! Czy ten temat będzie poruszany? Należą się odszkodowania za pozostawiony tam majątek, dorobek WIELU pokoleń Polaków. ZAGRABIONY przez sadystycznych morderców z band UPA! i ich psychopatycznych mocodawców z OUN! ~luxor, 04.12.2007 19:52 Odpowiedz Link
mat120 Re: ukraińskie ludobójstwo na Polakach 04.12.07, 22:26 Tak sobie myślę, że skoro Ukraina się nie poczuwa do zwrotu naszej własności to może od polskich Ukraińców /tych o banderowskiej prowieniencji/ wyegzekwujemy odszkodowanie. Odpowiedz Link
mat120 Tak nas widzą na Ukrainie 05.12.07, 22:28 Kaczor chce chyba poprawić image Polski na Ukrainie: www.myslpolska.org/?article=512 Odpowiedz Link
pole78 Re: Po co nasz prezydent tam jedzie? 04.12.07, 21:52 Kamiński go naciągnął, takie inklinacje, najpierw Pinochet teraz pora na banderowców, lubi chłoptaś ostrą jazdę Odpowiedz Link
mat120 Re: Po co nasz prezydent tam jedzie? 04.12.07, 22:23 Masz rację. Matkę Boską z Jurkiem Pinochetowi zawieźli. Potem się tłumaczyli, że nie wiedzieli. Pewnie mu obiecali darmowy wstęp do Kryjówki. Odpowiedz Link
mat120 Re: Po co nasz prezydent tam jedzie? 05.12.07, 01:01 "Czas zamknąć już kwestie historyczne w naszych relacjach" - prawi Kamiński. Święta prawda, święta prawda. Czas przystąpić do burzenia pomników zbrodniarzy i osądzenia w Hadze "heroji" OUN-UPA. Haga zaprasza. Pan Prezydent powinien pamiętać, że za kilka lat wybory a jego brat zapłacił niedawno rachunek za swoją hipokryzję. www.ukraine-poland.com/news/news.php?id=10394 Odpowiedz Link
liberum_veto kapitulacja 05.12.07, 07:07 Jedzie po to, aby według słów swojego większego brata: "skapitulować przed zbrodnią, zapewnić triumf zbrodniarzom" --- To, co się stało przed 60 laty na Wołyniu, a później w innych częściach Galicji Wschodniej – to było ludobójstwo! To było ludobójstwo w najczystszym tego słowa znaczeniu! To było ludobójstwo na wielką skalę i każdy, kto nie chce tego powiedzieć, każdy, kto tego po prostu nie mówi – kapituluje przed zbrodnią, zapewnia triumf zbrodniarzom... Jeżeli w jakikolwiek sposób relatywizujemy, zmniejszamy wagę, nie określamy w sposób adekwatny właśnie, czyli jako ludobójstwo, masowego zabijania Polaków – to stwarzamy podstawę do powtórzenia tego rodzaju wydarzeń! (Jarosław Kaczyński) Odpowiedz Link
kresokrata Re: kapitulacja 05.12.07, 15:51 I będzie to robił, aż miło będzie popatrzeć. Zapewni "triumf zbrodniarzom", a o ich ofiarach nie wspomni. Może chłopaki zorganizujecie jakiś proteścik przeciwko takiej działalności szefa państwa jakby nie było? Z Siemiatycz do Warszawy niedaleko. Problem jest tylko jeden: siemiatycki akcent w języku polskim, przeszkadzający w nawiązaniu równego dialogu z ludem warszawskim, nie cierpiącym zacjongania. Wot, skazaw szczo znaw. Odpowiedz Link
liberum_veto cioteczka 05.12.07, 22:52 kresokrata napisała: > Z Siemiatycz do Warszawy niedaleko. A żebyś, szmondaku, wiedział. Mój kolega z wioski pod Siemiatyczami był niedawno wiceministrem skarbu w rządzie Jarosława Kaczyńskiego gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4517488.html PS. O, dopiero teraz okazało się, że "werch" to cioteczka "kresokrata" napisała )))))) Odpowiedz Link