liberum_veto 02.07.08, 12:36 Apel do nowych uzytkownikow forum: prosze nie dokonywac wpisow na dwoch watkach z niecenzuralnymi slowami. Wpisy te beda kasowane, jak to tutaj sobie wczesniej ustalilismy. Dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liberum_veto Re: "niecenzuralne" watki 15.04.09, 07:26 Przypominam i ponawiam swój apel z lipca 2008 r. Pojawiło się na forum sporo nowych użytkowników. Niektórzy celują w "odświeżaniu" wątku z niecenzuralnym słowem w tytule, nie pozwalając na jego archiwizację. Zastanawiam się, czy nie wykasować jednak wypowiedzi Klaudiusza. Wulgarnych słów nie powinno być przynajmniej w tytułach wątków. Na naszym forum są dwa takie wątki. Można powiedzieć, że to niewiele na ponad 900 założonych tutaj tematów. Ale też może jednak także to o te dwa wątki za dużo? Co sądzicie na ten temat? Odpowiedz Link
bastion44 Re: "niecenzuralne" watki 15.04.09, 15:45 Jestam za usuwaniem "łaciny".Używanie niecenzuralnych słów nie pasuje do poziomu tego forum. Odpowiedz Link
lokis1271 Re: "niecenzuralne" watki 15.04.09, 19:53 Witam Państwa ! Swego czasu sugerowałem usuwanie tego typu postów (rozumiem gniew Kolegi Klaudiusza, ale można było to ująć inaczej) i podtrzymuję swoje zdanie. Pozdrawiam L. Bodio Odpowiedz Link
mat120 Re: "niecenzuralne" wątki 15.04.09, 21:45 Jestem w nieco niezręcznej sytuacji bo sam zatytułowałem jeden z przedmiotowych wątków. Niemniej jednak - wątki powinny pozostać bo ich tytuły, choć w sposób dosadny, to jednak dokładnie i rzetelnie, bez owijania w bawełnę, nazywają rzeczy po imieniu. W przypadku określenia amoralnej postawy, przysłowiowych już PUK-niętych, było to niestety niezbędne. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: "niecenzuralne" wątki 16.04.09, 07:08 Czyżby Kolega zmienił po roku zdanie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48782&w=76912096&a=77274392 Odpowiedz Link
mat120 Re: "niecenzuralne" wątki 16.04.09, 20:57 liberum_veto napisał: Czyżby Kolega zmienił po roku zdanie? Niekoniecznie. Był to raczej ukłon w stronę Krouka, którego zdanie trudno lekceważyć. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: "niecenzuralne" wątki 17.04.09, 17:31 Krouk właśnie się pojawił po dłuższej przerwie na forum, więc rozumiem że może mieć to wpływ na Twój stosunek do sprawy??? Zapytam wprost, czy jesteś przeciwny archiwizacji Twojego wątku z wulgarnym słowem w tytule? Bo to akurat nie byłoby trudne, wystarczy wykasować trzy posty z września 2008, zgodnie z moją zapowiedzią w tym wątku. Odpowiedz Link
mat120 Re: "niecenzuralne" wątki 17.04.09, 19:29 liberum_veto napisał: Krouk właśnie się pojawił po dłuższej przerwie na forum, więc rozumiem że może mieć to wpływ na Twój stosunek do sprawy??? Nie. Wówczas chodziło o wykropkowanie jednego słowa z tytułu, co okazało się być niemożliwym. Bądźmy jednak tym razem konsekwentni i nie tolerujmy "odswieżania" wątków. Pozwólmy im się "naturalnie" zarchiwizować. PS. Powtórzę jednak raz jeszcze: obydwa dosadne rzeczowniki są jak najbardziej dokładnym i adekwatnym określeniem wszystkich PUK-niętych łącznie z typem bezczeszczącym polską rogatywkę. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: "niecenzuralne" wątki 17.04.09, 19:36 Skoro się upierasz... Moim zdaniem, nic by się nie stało, bo treści zawarte w Twoim wulgarnym wątku powtórzyłem w całości w innym, zatytułowanym "Dlaczego tak mało wiemy o kresowych zbrodniach?", zgodnie zresztą z sugestią Krouka forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48782&w=77585445 Uważam, że wulgaryzmów absolutnie nie należy używać w tytułach wątków!!! Bo wystawia to fatalne świadectwo ich autorom. Odpowiedz Link
pisz_pan_na_berdyczow Re: "niecenzuralne" wątki 17.04.09, 21:02 liberum_veto napisał: > Uważam, że wulgaryzmów absolutnie nie należy używać w tytułach > wątków!!! Bo wystawia to fatalne świadectwo ich autorom. No właśnie - to problem autora, czyli mnie a NIE forum - więc po co się trzęsiesz? Ja to biorę na siebie, te "banderowskie kurwy". I mam w dupie to co ktoś sobie może pomyśleć. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: "niecenzuralne" wątki 17.04.09, 21:07 Ja odpowiadam za forum. I nie życzę sobie na moim forum prywatnym wulgaryzmów, przynajmniej w tytułach wątków. I dlatego robię teraz mocno spóźnione porządki świąteczne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
pisz_pan_na_berdyczow Re: "niecenzuralne" wątki 18.04.09, 01:08 liberum_veto napisał: > Ja odpowiadam za forum. I nie życzę sobie na moim forum prywatnym > wulgaryzmów, przynajmniej w tytułach wątków. I dlatego robię teraz > mocno spóźnione porządki świąteczne. Pozdrawiam. OK Odpowiedz Link
mat120 Re: "niecenzuralne" wątki 17.04.09, 22:49 liberum_veto napisał: Uważam, że wulgaryzmów absolutnie nie należy używać w tytułach wątków!!! Bo wystawia to fatalne świadectwo ich autorom. Od każdej reguły istnieją wyjątki, które ją potwierdzają. Nie podzielam Twego zdania, że tytuły te wystawiają fatalne świadectwo autorom. Trafności i obiektywnej treści tych dwóch zdań nie da się niczego zarzucić. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: "niecenzuralne" wątki 17.04.09, 22:55 Może i "nic", poza ewidentnym naruszeniem Netykiety i kultury. Ostańcie się z Bogiem forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617503.html Nie przeklinaj. Odpowiedz Link