Dodaj do ulubionych

turnus posejdon Kołobrzeg

31.01.10, 16:49
Szukam informacji o jakości usług w Posejdonie w Kołobrzegu.
Obserwuj wątek
    • si-si2 Re: turnus posejdon Kołobrzeg 15.05.13, 13:09
      Dyskryminują kuracjuszy z NFZ oferując im wyłącznie pokoje 3-osobowe. Dziwne , że NFZ podpisuje z nimi umowę i to za nasze, pochodzące ze składek , pieniądze, gdy tymczasem stare, wypróbowane sanatoria w całej Polsce niejednokrotnie świecą pustkami.
    • michal.inaaaa Re: turnus posejdon Kołobrzeg 05.07.13, 10:47
      Poszukującym dobrych turnusów rehabilitacyjnych nad morzem polecam ośrodek Euromedu w okolicach Mielna euromed.pl/. Bardzo profesjonalne podejście do Pacjentów oraz nowoczesne formy terapii, niedostępne w innych ośrodkach.
      • melancholia88 Re: turnus posejdon Kołobrzeg 08.07.13, 10:44
        Byłam i również polecam, najwyższe standardy rehabilitacji i efekty widoczne już po jednym turnusie.
        • michal.inaaaa Re: turnus posejdon Kołobrzeg 09.07.13, 12:06
          Mogę jeszcze dodać, że wiem z doświadczenia, że prowadzą tam rehabilitację takimi metodami jak PNF, NDT-bobath, Vojty, terapia manualna oraz bardzo efektywna terapia z kombinezonem EuroSuit. A terapeuci pomagają dobrać odpowiednią terapię, zależnie od potrzeb Pacjenta. Polecam!
          • marzena36 Re: turnus posejdon Kołobrzeg 13.07.13, 16:03
            Czy tam tez przyjmuja pacjetow ze zmianami w plucach?
            • michal.inaaaa Re: turnus posejdon Kołobrzeg 15.07.13, 09:15
              Przyznam, że Pacjentów z takimi problemami tam nie spotkałem, ale to nic nie znaczy, najlepiej jak sama zadzwonisz i zapytasz. Ludzie są tam przemili, więc na pewno powiedzą Ci jakie są propozycje terapii na Twoją dolegliwość. Pozdrawiam!
    • boleczest Re: turnus posejdon Kołobrzeg 15.07.13, 17:31
      Posejdon jest nieprzystosowany dla osób niepełnosprawnych ruchowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka