modlicha 22.02.04, 13:14 lecze sie od osmiu lat i nie wiedac jakiego kolwiek efektu... a powili choroba poraz kolejny zaczyna przybijac mnie do wzoka bo nogii odmawiaja posluszenstwa ... ja niechce znowu na nim usiasc... pomozcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zen42 Re: RZS... 24.02.04, 01:11 Ja zachorowalem w wieku lat 8.Potem były szpitale,sanatoria gdy mialem lat 18 przestałem sie leczyc całkowicie.I trwa to do dziś.mam lat 42.W tym czasie był okres ze przestałem wogóle chodzic.Ale potem nastąpiła poprawa i od ładnych paru lat moge sie poruszac na własnych nogach po mieszkaniu.Teraz znowu mnie łapie i postanowiłem cos na to poradzić.Odwiedził mnie lekarz i zapisał prochy (Methotrexat)Nie chce znowu zostac leżeć,a moj stan jest dośc cięzki.Mam zajete wszystkie stawy.Lekarz ktory mnie odwiedzil(kierownik przychodni reumatologicznej)stwierdzil ze widzi dopiero drugi taki przypadek w swoim zyciu.Dlaczego Ci to pisze?Byś wiedziała że zdażaja sie rzeczy dziwne,choroby tak jak przychodza ,tak tez czasami same ustepują.Głowa do góry!Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
modlicha Re: RZS... 24.02.04, 11:01 ja wiem, ze zdarzaja sie rozne rzeczy bo sama sie lecze i byly wzloty a pozniej tragiczne upadki. W tym momecie mam zajete prawie wszytskie stawy i straszliwy nawrot boli i obrzekow...za tydzien czekaja mnie blokady w kolana (mam nadzije ze to powstrzyma chociaz bol, chociaz na jakis czas) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zen42 Re: RZS... 24.02.04, 12:41 Jezeli bys chciala pogadac ,to zapraszam na moje gg.1302417..Wiem co to znaczy ,jak rozmawiasz z kimś o swojej chorobie a ten ktoś nie wie o czym Ty mówisz.na szczęscie poznalem przez net 2 dziewczyny ktore sa chore na RZS ,tak ze moge z nimi pogadac o naszych sprawach..po prostu rozumieja co do nich mówie..Pozdrowienia.. Odpowiedz Link Zgłoś
beabeabea Re: RZS... 05.03.04, 22:42 witajcie dolanczam do was choruje od 5lat na RZS chetnie porozmawiam szukalam takiego miejsca gdzie moglibysmy porozmwaic poradzic sibie wzajemnie czasmi podniesc sie na duchu wiem jak wiele to znaczy pozdrawiam serdecznie wszystkich beata Odpowiedz Link Zgłoś
modlicha Re: RZS... 06.03.04, 12:28 witaj Beatko! zapraszam do siebie na GG 2858290, jesli bedziesz miala ochote porozmawiac to moje Gg jest zawsze otwarte :D Odpowiedz Link Zgłoś
byu371a1 Re: RZS... 02.04.04, 07:33 Moja "przygoda" z tą chorobą zaczęła się miesiąc temu, a już nie wiem jak dam sobie radę z tym bólem przez całe życie!Ale myśle że grunt to nie załamywać się.Gdybyś mi mogła cos więcej opowiedzieć o tej chorobie, metodach leczenia itp byłabym Ci bardzo wdzięczna. Pisz na adres byu371a1@gazeta.pl Pozdrawiam serdecznie Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
modlicha Re: RZS... 02.04.04, 15:16 Wiesz ciezko mi co kolwiek powiedziec na temat tej choroby, bo nie wiem w jakim jestes stadium i co by dokladnie Ci interesowala.. wyslalam CI meila z przebiegiem mojej chorobi i jej leczenia mam nadzieje ze Ci to w czyms pomoze, jak nie to czekam an pytania pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
no1teresa do wszystkich 26.04.04, 22:29 czy ktos z Was jest z Warszawy lub bliskich okolic? Odpowiedz Link Zgłoś
zen42 Re: do wszystkich 09.05.04, 01:25 Ja,Katowice..ale dlaczego to takie ważne? Odpowiedz Link Zgłoś
byu371a1 Re: do wszystkich 13.05.04, 12:51 Ja jestem z Warszawy.Jeśli bys chciała do mnie napisać to na adres byu371a@poczta.fm Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
martamaria23 Re: RZS... 17.03.23, 09:53 #rzs #Kraków #Warszawa #Łódź #Wrocław Usłyszeliście diagnozę RZS i chcielibyście poznać nowe możliwości terapeutyczne? Rozważacie udział w badaniach klinicznych? Badania kliniczne zapewniają bezpłatną opiekę wykwalifikowanego personelu medycznego (badania i konsultacje), bezpłatne leczenie oraz bezpłatny dostęp do nowoczesnych możliwości terapeutycznych. Jeśli macie macie diagnozę reumatoidalnego zapalenia stawów i jesteście zainteresowani poznaniem nowych możliwości terapeutycznych w ramach badań klinicznych, to wyślijcie zgłoszenie na stronie futuremeds.pl/reumatoidalne-zapalenie-stawow/. Oddzwonimy w celu umówienia bezpłatnej konsultacji lekarskiej w Centrum Medycznym FutureMeds. Odpowiedz Link Zgłoś