praca_22
21.07.18, 16:09
Chciałam się z Wami podzielić dobrą informacją. Jestem z Gliwic i mam wyższe wykształcenie ekonomiczne. Mam orzeczenie o umiarkowanym stopniu niepełnosprawności (02-P) i od sierpnia 2017 mam pracę w Grupie LIMES z Opola. Czy ktoś z Was może słyszał o tej firmie? Są to - PANDA pożyczki. Zatrudniają oni osoby z orzeczeniem.
www.pandapozyczki.pl/index.html
Sprzedaję pożyczki-chwilówki z Pandy oraz jestem pośrednikiem w sprzedaży kredytów bankowych i pozabankowych w Sieci Pośrednictwa Finansowego HELIKON z Mikołowa. Na razie przepracowałam rok, ale powiedzcie mi czy są jakieś szanse zdobycia pracy z takim doświadczeniem? Na razie nikt nie zamierza mnie zwolnić ale wiecie, zawsze może nadejść taki dzień... Dodam że bardzo długo bo ponad trzy lata pracowałam w ochronie i mam dość takiej pracy (strażnik ochrony mienia) - po prostu udało mi się z tymi chwilówkami. Otrzymuję także rentę z ZUS z tytułu całkowitej niezdolności do pracy. A ostatnio moje wynagrodzenie dobiło prawie 3000 brutto tak więc nie chciałabym przekroczyć tej magicznej kwoty ogłaszanej co 3 miesiące powyżej której ZUS zawiesi mi rentę (na razie ta kwota to 3236 brutto - od 1 września 2018 będzie znów inna). Moja choroba (jak widać po symbolu) jest chorobą psychiczną. Choruję od 2009 roku ale ostatnio mój lekarz coś wspominał o odstawieniu leków... Nie ma po prostu na razie nasileń choroby. A pracodawcy mają na to różne spojrzenie. Powiedzcie mi czy powinnam mieć obawy że ktoś mnie zwolni? A jak mi nie przedłużą orzeczenia i renty?
Czekam na Wasze opinie. A słyszał ktoś może o tej firmie?