dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 02.09.26, 00:33 Ta szmata w szarym peugeocie tyż od was? Dokładnie tam gdzie w niedzielę gnojek na hulajnodze, gapiła się jak popie...na we mnie. Gdzie idjotka z pieskiem obok przystanka? Wczoraj stara wylazła z innego zakątka...gdzie szmata w jasnym homonto na motorku? Od niedzieli jeździła i już jej nie ma? Dzisiaj po południu w Mysłowicach żadnego fjuta na motorze prymitywny wypalają się Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 02.09.26, 00:40 Trzeciego fjuta nie chce mi się szukać. Jeden po drugim. Gdzie pisda w białym homonto od niedzieli zapie...jąca? Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 02.09.26, 02:32 To ten trzeci... wstawiam.i kolejny.szajba im odpie... Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 02.09.26, 02:38 A tu bliżej ten wcześniejszy ciul Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 05.09.26, 04:36 Widać, że skręca stary łeb w moją stronę... ? No jasne, jak to zdjęcie, że widać. Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 02.09.26, 06:28 Darek fux znów se małego nie strzelałeś dziś znów ? znów #a mną zapie...ł ten tępy fjut Pedałek z Armii krajowej 1a wymyślił sobie debil zakupy przed 6 rano w żabce na ar krajowej, po żubra szedł? wkleję zdjęcie fjuta dziś. Poyeb lazi jak yebniety od ponad roku, co tak słabo na ..motorach tylko dwóch pie...iętych plus koleś któremu staje na katowickiej trzeci dzień z rzedu. Fux pie...iji się w tępy łeb. Inny debil warował po pprzeviwnej stronie żabki i gapił się jak poje...y Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 02.09.26, 06:52 Fukx wypie...j do Gliwic,trzech nieboszczykow czeka tam z otwartymi portfelami i kontami Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 03.09.26, 01:38 Kolejny stary fjut, już trzeci dzień w tym tyg łącznie z niedzielą zapie.... Wcześniej z doskoku też. Fux znów se konia nie zwaliłeś. Wczoraj zapuerdalali chyba w czterech na motorkach jak poyebani. Jezdzą też ciemnozielonym Audi... Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 04.09.26, 11:00 To to autko psa czy podobne? Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 03.09.26, 01:58 Cyk kolejny debil z ar krajowej 1a wymyślił sobie że bedzie wychodził z chaty wtedy gdy ja tam jestem.wczoraj znów z taką z żabki do żabki? Żabkę ma obok swego bloku ale lezie przy stalmacha bo tam większe szanse by być zauważony haha ten koleś o każdej porze łazi gdy wie ze jestem obok. Wstawię jego focie za jakiś czas i kolejnego łysego też. A tymczasem kolejny debilek na jednośladzie nieopodal MSMtam gdzie oznakowane psy niejeden raz. Spaślak do roboty staruchu Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 03.09.26, 02:01 Z Taśką* co tak słabo motorkach z rana haha stare fjuty wypaliły się. Czemu te fjuty ze straży miejskiej już za mną nie jeżdżą? Swego czasu fjuty ze straży uwaga pożarnej też za mną jeździły czerwonymi wozami strazackimi... włączali nawet sygnały dźwiękowe gdy mnie mijali...ułomy ze straży pożarnej Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 03.09.26, 02:14 Czemu stara z pieskiem yorkiem? na wprost przystanku kopalnianego już z rana nie ĺazi? Trzy dni z rzędu. Wypaliła się. Gdzie ta której foto już tu na stronie jest blondi z blondi kulami. Blondi aport Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 04.09.26, 22:32 Dnia kolejnego pokazała się haha debilki czytają mojewpisy i się dostosowują, ci za straży pożarnej Też. Tak te upośledzenie lata pracy wyrabiają Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 03.09.26, 06:30 Darek fux pie...ij się tepy kutaskie e ten pusty łeb. Dziś od szopena przy Kauflandzie zapie...li. Co tsk słabo motorami? Dziś pedały ztaksówek koleżkowie psów spuścili się i ta tępa z blond kudłami wywołana ku... została Kużma liżesz jej starą ci pę naspółę z ..migaczem Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 03.09.26, 21:11 Ta blondi podjechała dziś dusterem pod przystanek autobusowy tam gdzie niejeden raz psy mysłowickie. Wywiłana w wczooraj. Przed nią stała grupka ok 10 osób .wysiadła i na cały glos nagle powiedziała do kogoś z tłumu " cześć". Nikt nie zareagował,nikt jej nie odpowiedział. Tępa Blondi wpadła na genialny pomysły by zasugerować mi, że ona kogoś rzekomo tam zna. Haha ona nawet nie miała czasu by twarzom dię przyjrzec. Szukała lesba mojej. Tępa dzido zestarzałaś się od miesiąca. Zafarbuj se kudły na zielono albo na fioletowo jak ostatnio i idz do fuksa niech ci spermą naoliwi ten szpetny twój pysk Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 04.09.26, 08:24 W ubiegłym roku ta stara schizofreniczka ze zdjęcia stała w kolejce do Poradni w przychodni Rozmawiała z jakąś babką w kolejce przed nią, że rozmawia ze zmarłymi w znaczeniu, że ich widzi i słyszy w danym momencie. Pewnie tępa dzido ze mną też rozmawiasz w swoich urojeniach gdy jesteś sama w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 03.09.26, 20:52 Co tak słabi tępe h uje wieczorem? Mój autobus jechał dziś inną trasą i żadnego głupka na motorku nie było haha do czasu wjazdu z kc do Mc. Tylko trzech ułomków w tym jedna piszą obok komendy. Dziś dzień zrobili piwrdolniętych taksówkarzy nawet staruch z taxi aba zapie...ł Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 03.09.26, 21:39 Na blachach FZ 20...... coś tam Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 03.09.26, 21:03 Całkiem z rana z lekkim poślizgiem to gófno zapierdajało.oraz m.in.dwóch innych. Plus koleś od tyłu co do żabki zapie...ł wczoraj przedwczoraj i w inne dni łaził. I debilek tsy razy spuścił się mijając mnie .. Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 03.09.26, 21:29 Dziś po długim okresie niejedzenia spuścił się debil z TAXi MERC z wojska Polskiego. Niedaleko gdzie mieszka jest zakład Foto Trocha. Jechał od strony Kauflandu w stronę żabki na szopena i odbił na Różyckiego... przypomniał mi o sobie więc wklejam foto domku gdzie mieszka z nazwiskami na domofonie oraz zdjęcie z z wyszukiwarki google.reszta innym razem . Jeden stary który tam mieszka powiedział mi dwa lata temu, że mnie cytuje ,zaje bie, gdy zimową porą narysowałam mu bałwanka na tylnej szybie... inny by mnie rozjechał na pasach matołek Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 03.09.26, 21:30 Tymi mini bucikami też zapie...li za mna Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 03.09.26, 21:34 A dziś ok. godziny 18:50.... Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 04.09.26, 11:11 Wczoraj tepy pies na motorku zapie...ł na motorze w stronę Szkoły podstawowej nr 9. Przejeżdżał tam na a. Krajowej ok 18:40 gdy robiono powyższe focie. Pewnie znów pod boisko podjechał masturbant. Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 04.09.26, 09:54 Wieś idzie i śpiewa... Dosłownie. Łeb we wszystkie strony. Zachowanie tej schizofreniczki.... Wysiadła z auta, uszła zaledwie dwa kroki i tak się zachowuje. Tak jak ona tak samozachowują się wszystkie inne opisane tu stalkujące gwiazdy. Idjotko za jasne mosz kudły i wyglądasz staro. Weź se yebnij pomarańczowe Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 04.09.26, 09:58 Ona tak zawsze. Raz podeszła do mnie gdy się na nią przeciągle gapiłam tak jak ona we mnie i pyta się mnie czego ja od niej chce. Że JA powinnam sobie główkę przebadać haha łazi schizifrenixzka izagaduje ludzi w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 04.09.26, 10:14 Kolejni jeden za drugim. Ten w prywatnym autku też go widuje w innych miejscach gdzie myslowickie psy. Do tego jechał wczoraj lider taxi czerwona taksówka i jeszcze dwóch idjotów tuż po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 04.09.26, 21:44 Dałam tym fiutkom trochę rozrywki wieczorem i wyszłam z domu choć nie musiałam. I co? Prócz paru innych idjotów zapie...ł pod Biedronkę na skotnicy piotruś migacz... i na dodatek tępy dzban ze straży pożarnej ( była tu mowa o nich niedawno) frysztacki fjutek spuścił się i podjechał autkiem wozu strażackiego pod biedronkę haha ty tuku kwadratowy wstawie twoje zdjęcie tu niebawem. A poniżej dzban w białej taksówce stalker znany. Znów się na mnie gapił jakby erekcji dostał a tuz przed nim kolejny... Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 04.09.26, 21:59 PSIARNIA MYSLOWICE GDZIE FJUTY NA MOTORACH? ŻADBEGO DZIŚ HAHA ZNÓW CHLEJĄ W WEEKEND. Zanim weszłam do biedronki na skocie. Postałam z 5 minut by dać tym głupkom z komendy czas na dotarcie, spuścili się z 5 razy...przed domkiem gdzie jest nazwa ulicy Wielka Skotnica 41 odbił kolejny taksówkarz z lider taksi. Szara taksóweczka, zrobił tam piękne kółeczko wokół biedronki i wyjechał głupek znów obok mnie... stojącej na parkingu... na zdjęciu podałam godzinę, wtedy też tepy fjutek podjechał autkiem straży pożarnej haha no i migacz wraz pajacami Z dustera, innych idjotów zachowam póki co dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 04.09.26, 22:04 Piotrek wystaje ci choć pomiędzy tych ud czy musisz pincetą wyciągać? Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 05.09.26, 11:26 Piotrusiu idę znów do biedronki specjalnie dla ciebie byś se piesecku #walił małego stojąc po przeciwnej stronie. Pażdzior- oficer prasowy opisz to wreszcie durniu, co robicie w robocie. Odpowiedz Link Zgłoś