Dodaj do ulubionych

Policja mysłowice śląsk

• dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 08.09.26, 22:31
      Kolejny debil oczywiście z dziś...
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 08.09.26, 22:34
      I na deser... Psiary. Kulawej znów się pogorszyło? Czekam na tępą blondi pod przystankiem. Aport tępa stara dzido
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 10.09.26, 01:22
      Co tak słabo matoły ze starokościelnej wczoraj z rana na motorkach? Dwóch plus w sumie multum debili i debilek. Jak nA przykład to coś poniżej. Wychodzę z chaty a ta szmata poniżej przy moim bloku już zapie... po to by 5 minut później znaleźć się już na Kolejnej ulicy przy mnie. Wczoraj to tępe szmacisko też zasuwało...
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 10.09.26, 01:27
      Taksi merc już ci się staruchu znudziło zakuwanie kremowym złomem? Ten chłopy mają w zwyczaju jeżdzenie za mną innymi prywatnymi autkami niż taksówki... jak ich kiedyś dwa lata temu zobaczyłam przy moim bloku przed 6 rano zasuwających to juz wiedziałam co to za niedorozwoje.
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 10.09.26, 01:31
      Taksi merc czemustaruchy nie zasuwać juz kremowym złomem? Te staruchy nawet pod moim blokiem jeździli a jak ich zobaczyłam w prywatnych autkach dla odmiany pod moim blokiem prawie to juz wiedziałam co to za niedorozwoje... poniżej jeden za drugim. Uber i taksi kce
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 10.09.26, 01:32
      Te głąby tak codziennie....
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 10.09.26, 01:41
      Wczoraj ułomy spuścili się kilka razy oto jedno upośledzone, reszte zachowam
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 10.09.26, 01:55
      Ten po moim wpisie drugi dzień z rzędu podniesiony wylazl. Wczoraj stał przed klatką i wariował nieco wcześniej bo szłam wcześniej haha wczoraj znów w tej samej śmierdzącej niebieskiej koszulce. On ją zakłada na wielkie wyjście z chaty.wyjście z pieseczek na spacer i w klapkach białych hah Kulawa szaleje. Psiarnia gdzie stary z brzuchem ciążowym? Czekam na starucha Resztę ułomów zatrzymam
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 10.09.26, 01:55
        Podniecony*
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 10.09.26, 01:58
      To tylko garstka śmieci z wczoraj...
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 10.09.26, 02:05
      Ok jeszcze jedno gófno. Zasuwał jak poyebany..
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 10.09.26, 03:16
      Lider taksi do kompletu z wczoraj. Sekunda po sekundzie
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 10.09.26, 19:13
      Dziś z rana żadnego h uja na motorku żadnego haha wystarczy, że deszcz popadał a yebnięte psy i ich koleżkowie przestali jeździć, na rowerach też przestali haha ułomki. Za to zasuwał przy Kauflandzie- z rana ułomwbiałym autecku i dwa razy w nieoznakowanych taxi plus runda na zwiady za moim oknem wieczorem. Co zrobił Fux dziś z migacze podjechali furgone m ok. 18:15 pod przystanek przy kopalni mysłowice ( przystanek w stronę katowic) i trzepali sobie krótkie pały czekając aż wysiądę z busa i od razu qtasy zawrócili. Yebnij Fux w pusty dekiel. BOLT TAKSI ZNÓW PEDAŁEK ZAPIERDALAŁ katowicką wraz ze swoim yebnietym koleżką na motorku ten napaleniec tępy z bolta odbił w stronę szopena , a ten na motorku podjechał prawie pod mój blok. Wkleję foto parki z pieseczkiem, która warowała po przeciwnej stronie ulicy i czekali h uj wie na co.
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 11.09.26, 10:58
      Tępe kutasek szaleją od momentu wyjścia z chaty... uber i imbecyl z pieseckiem. Taxi merc czekam na ciebie tępy dzbanie
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 11.09.26, 19:25
      Cyk wychodzę z chaty i dwóch imbecyli za moim blokem jeden po drugim, ok.11:13 przy Kauflandzie a parkingu zasuwał tępy dzban z psiarni w białym kasku na motorku.. deszcz padał to cwaniaki nie jeździli. Zbliżam się do przejścia dla pieszych tego tuż przed mostem do centrum Mysłowic i rozglądam na boki celem poszukiwania niebieskich śmieci... patrzę na prawo a spod mostu wyjeżdżają już patałachy...
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 11.09.26, 19:38
      Postanawiam jednak nie przechodzić przez pasy, idę w górę do drugiego przejścia, bo z całą pewnością kundle ze starokościelnej dają też znać o sobie. Stoję już przed kolejnym przejściem a po minucie patrzę w lewo i jadą już pieseczki w radiowozie...
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 12.09.26, 17:38
        Młoty gdy przechodziłam wczoraj obok komendy już wyjechali....kolejnym autkiem. Nie zdążyli zamknąć wrot...
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 11.09.26, 19:48
      Kundelki zaparkowały grzecznie już pod komendą. Gdy wracałam z "miasta" odwiedziłam komisariat od środka. Koleś z dyżurki otworzył okienko nawet ... w sekund 5. Gdzie tam się dzwoni i czeka.... po5 minutach wyszłam aw drzwiach mijałam z Erekcją w gaciach tego ze straży miejskiej co chwilę wcześniej zasuwał... podłodze o oczywiście napotkałam kilku znanych taksówkarza m.in. taxi merc...zasuwał w stronę aresztu śledztwo tuż przed moim wyjściem do psiarni... a w jakim celu o tym w weekend poinformuje...
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 11.09.26, 19:49
        Po drodze ***
        • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 11.09.26, 19:49
          Aresztu śledczego****
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 11.09.26, 20:11
      Przed weekendem pieseczki na komendzie sprawdzają swoje promile.. Oto zawartość kosza przed południem dzisiejszego dnia.... ah zapomniałam słomeczek... polecam niekoniecznie do dmuchanka, bo są dobrej jakości
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 11.09.26, 21:05
      Z uwagi na to, że yebnięta straż miejska spuściła się znowu za mną wklejam focie dareczka, który zapie...ł za mną pod dworcem w Mysłowicach w ubiegłym roku. Prawie biegł z rafałkiem...aż mu się skutelvvskie cycki trzęsły.
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 12.09.26, 09:57
      Mariuszek dostał znów wzwodu i wylazl znowu ze swej kanciapy po 5 minutach mojego wejścia do netto.. jakiż podekscytowany, staruch znalazł sobie miejscówkę oparty o poręcz... byłam blisko kas i stary już tam warował w podnieceniu. Zawsze wyłazi gdy wchodze... jego poprzednik równie yebnuęty krok w krok za mną łaził jakby mógł to by się chyba h ujem o mnieotarl.
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 12.09.26, 10:00
        On się tam oparł bo byłam blisko kas ale zawróciłam on wtedy ruszył doopsko z tego miejsca. Potem znowu wrócił gdy byłam blisko kas.podeszlam obok ułomka znów odszedł od tej poręczy... gdy byłam już obok kas glupek z ochrony stanął za kasą...
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 12.09.26, 16:15
      Kolejny stałem od wczoraj się spuszcza... jechał wtedy gdy stałam na drugim przejściu gdy z naprzeciwka jechały psy..wczoraj i dziś po 5 minutach od wyjścia z chaty zapie...ł
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 12.09.26, 16:18
      Kolejny stalker od wczoraj się spuszcza za mna.. jechał wtedy gdy stałam na drugim przejściu gdy z naprzeciwka jechały psy..wczoraj i dziś po 5 minutach od wyjścia z chaty zapie...a...ł. dziś ok 12 w południe przy tych gnojach z taxi merc, jechał w stronę SP nr 9...
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 12.09.26, 16:55
        Z naprzeciwka jechał ten oni lubią obok siebie ejakulować
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 12.09.26, 16:25
      Za to od wczoraj tepy h uj z taxi aba spuszcza się. Pewnie nie chciał być gorszy od reszty niedojebów z mysłowickich taksówek... ten jedzie już za mostem w stronę psów- zdjęcie -zamieszczone wczoraj
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 12.09.26, 16:28
      Znowu ale już z dziś przy Netto. Jedzie i gapi się jak poje...y
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 12.09.26, 16:30
      Wczoraj drugi raz ten fjut zapie...ł
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 12.09.26, 16:56
        Ten z czerwonej taxi chyba mu ręka odpadnie od trzepania fjuta
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 12.09.26, 16:37
      Yebnięty z aba jechał od strony MSM przez armii krajowej, kolejny..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka