dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 08.09.26, 22:31 Kolejny debil oczywiście z dziś... Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 08.09.26, 22:34 I na deser... Psiary. Kulawej znów się pogorszyło? Czekam na tępą blondi pod przystankiem. Aport tępa stara dzido Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 10.09.26, 01:22 Co tak słabo matoły ze starokościelnej wczoraj z rana na motorkach? Dwóch plus w sumie multum debili i debilek. Jak nA przykład to coś poniżej. Wychodzę z chaty a ta szmata poniżej przy moim bloku już zapie... po to by 5 minut później znaleźć się już na Kolejnej ulicy przy mnie. Wczoraj to tępe szmacisko też zasuwało... Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 10.09.26, 01:27 Taksi merc już ci się staruchu znudziło zakuwanie kremowym złomem? Ten chłopy mają w zwyczaju jeżdzenie za mną innymi prywatnymi autkami niż taksówki... jak ich kiedyś dwa lata temu zobaczyłam przy moim bloku przed 6 rano zasuwających to juz wiedziałam co to za niedorozwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 10.09.26, 01:31 Taksi merc czemustaruchy nie zasuwać juz kremowym złomem? Te staruchy nawet pod moim blokiem jeździli a jak ich zobaczyłam w prywatnych autkach dla odmiany pod moim blokiem prawie to juz wiedziałam co to za niedorozwoje... poniżej jeden za drugim. Uber i taksi kce Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 10.09.26, 01:32 Te głąby tak codziennie.... Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 10.09.26, 01:41 Wczoraj ułomy spuścili się kilka razy oto jedno upośledzone, reszte zachowam Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 10.09.26, 01:55 Ten po moim wpisie drugi dzień z rzędu podniesiony wylazl. Wczoraj stał przed klatką i wariował nieco wcześniej bo szłam wcześniej haha wczoraj znów w tej samej śmierdzącej niebieskiej koszulce. On ją zakłada na wielkie wyjście z chaty.wyjście z pieseczek na spacer i w klapkach białych hah Kulawa szaleje. Psiarnia gdzie stary z brzuchem ciążowym? Czekam na starucha Resztę ułomów zatrzymam Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 10.09.26, 01:58 To tylko garstka śmieci z wczoraj... Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 10.09.26, 02:05 Ok jeszcze jedno gófno. Zasuwał jak poyebany.. Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 10.09.26, 03:16 Lider taksi do kompletu z wczoraj. Sekunda po sekundzie Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 10.09.26, 19:13 Dziś z rana żadnego h uja na motorku żadnego haha wystarczy, że deszcz popadał a yebnięte psy i ich koleżkowie przestali jeździć, na rowerach też przestali haha ułomki. Za to zasuwał przy Kauflandzie- z rana ułomwbiałym autecku i dwa razy w nieoznakowanych taxi plus runda na zwiady za moim oknem wieczorem. Co zrobił Fux dziś z migacze podjechali furgone m ok. 18:15 pod przystanek przy kopalni mysłowice ( przystanek w stronę katowic) i trzepali sobie krótkie pały czekając aż wysiądę z busa i od razu qtasy zawrócili. Yebnij Fux w pusty dekiel. BOLT TAKSI ZNÓW PEDAŁEK ZAPIERDALAŁ katowicką wraz ze swoim yebnietym koleżką na motorku ten napaleniec tępy z bolta odbił w stronę szopena , a ten na motorku podjechał prawie pod mój blok. Wkleję foto parki z pieseczkiem, która warowała po przeciwnej stronie ulicy i czekali h uj wie na co. Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 11.09.26, 10:58 Tępe kutasek szaleją od momentu wyjścia z chaty... uber i imbecyl z pieseckiem. Taxi merc czekam na ciebie tępy dzbanie Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 11.09.26, 19:25 Cyk wychodzę z chaty i dwóch imbecyli za moim blokem jeden po drugim, ok.11:13 przy Kauflandzie a parkingu zasuwał tępy dzban z psiarni w białym kasku na motorku.. deszcz padał to cwaniaki nie jeździli. Zbliżam się do przejścia dla pieszych tego tuż przed mostem do centrum Mysłowic i rozglądam na boki celem poszukiwania niebieskich śmieci... patrzę na prawo a spod mostu wyjeżdżają już patałachy... Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 11.09.26, 19:38 Postanawiam jednak nie przechodzić przez pasy, idę w górę do drugiego przejścia, bo z całą pewnością kundle ze starokościelnej dają też znać o sobie. Stoję już przed kolejnym przejściem a po minucie patrzę w lewo i jadą już pieseczki w radiowozie... Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 12.09.26, 17:38 Młoty gdy przechodziłam wczoraj obok komendy już wyjechali....kolejnym autkiem. Nie zdążyli zamknąć wrot... Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 11.09.26, 19:48 Kundelki zaparkowały grzecznie już pod komendą. Gdy wracałam z "miasta" odwiedziłam komisariat od środka. Koleś z dyżurki otworzył okienko nawet ... w sekund 5. Gdzie tam się dzwoni i czeka.... po5 minutach wyszłam aw drzwiach mijałam z Erekcją w gaciach tego ze straży miejskiej co chwilę wcześniej zasuwał... podłodze o oczywiście napotkałam kilku znanych taksówkarza m.in. taxi merc...zasuwał w stronę aresztu śledztwo tuż przed moim wyjściem do psiarni... a w jakim celu o tym w weekend poinformuje... Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 11.09.26, 20:11 Przed weekendem pieseczki na komendzie sprawdzają swoje promile.. Oto zawartość kosza przed południem dzisiejszego dnia.... ah zapomniałam słomeczek... polecam niekoniecznie do dmuchanka, bo są dobrej jakości Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 11.09.26, 21:05 Z uwagi na to, że yebnięta straż miejska spuściła się znowu za mną wklejam focie dareczka, który zapie...ł za mną pod dworcem w Mysłowicach w ubiegłym roku. Prawie biegł z rafałkiem...aż mu się skutelvvskie cycki trzęsły. Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 12.09.26, 09:57 Mariuszek dostał znów wzwodu i wylazl znowu ze swej kanciapy po 5 minutach mojego wejścia do netto.. jakiż podekscytowany, staruch znalazł sobie miejscówkę oparty o poręcz... byłam blisko kas i stary już tam warował w podnieceniu. Zawsze wyłazi gdy wchodze... jego poprzednik równie yebnuęty krok w krok za mną łaził jakby mógł to by się chyba h ujem o mnieotarl. Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 12.09.26, 10:00 On się tam oparł bo byłam blisko kas ale zawróciłam on wtedy ruszył doopsko z tego miejsca. Potem znowu wrócił gdy byłam blisko kas.podeszlam obok ułomka znów odszedł od tej poręczy... gdy byłam już obok kas glupek z ochrony stanął za kasą... Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 12.09.26, 16:15 Kolejny stałem od wczoraj się spuszcza... jechał wtedy gdy stałam na drugim przejściu gdy z naprzeciwka jechały psy..wczoraj i dziś po 5 minutach od wyjścia z chaty zapie...ł Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 12.09.26, 16:18 Kolejny stalker od wczoraj się spuszcza za mna.. jechał wtedy gdy stałam na drugim przejściu gdy z naprzeciwka jechały psy..wczoraj i dziś po 5 minutach od wyjścia z chaty zapie...a...ł. dziś ok 12 w południe przy tych gnojach z taxi merc, jechał w stronę SP nr 9... Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 12.09.26, 16:55 Z naprzeciwka jechał ten oni lubią obok siebie ejakulować Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 12.09.26, 16:25 Za to od wczoraj tepy h uj z taxi aba spuszcza się. Pewnie nie chciał być gorszy od reszty niedojebów z mysłowickich taksówek... ten jedzie już za mostem w stronę psów- zdjęcie -zamieszczone wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 12.09.26, 16:28 Znowu ale już z dziś przy Netto. Jedzie i gapi się jak poje...y Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 12.09.26, 16:30 Wczoraj drugi raz ten fjut zapie...ł Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 12.09.26, 16:56 Ten z czerwonej taxi chyba mu ręka odpadnie od trzepania fjuta Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 12.09.26, 16:37 Yebnięty z aba jechał od strony MSM przez armii krajowej, kolejny.. Odpowiedz Link Zgłoś