capribb 21.04.05, 20:39 Czy jest takie forum? Potrzebuję wsparcia w rozwiazywaniu problemów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gluby Re: Szukam forum dot. Choroby Parkinsona. 21.04.05, 20:47 capribb napisała: > Czy jest takie forum? Potrzebuję wsparcia w rozwiazywaniu problemów. > zobacz na tej stronce www.forum.parkinson.bydgoszcz.pl pozdrawiam gluby Odpowiedz Link Zgłoś
capribb Re: Szukam forum dot. Choroby Parkinsona. 22.04.05, 20:00 Dziekuje, zagladalam tam ale to niestety "martwe" forum. Szukam czegos gdzie aktywnie pisza. Odpowiedz Link Zgłoś
ewax100 Re: Szukam forum dot. Choroby Parkinsona. 27.05.05, 20:35 Ja tez chciałabym sie cos dowiedzieć-czy znalazłaś coś na temat tej choroby? Moja mama ma prawdopodobnie tą chorobę/poczatki/Otrzymała leki ale po miesiacu nie ma zadnej zmiany na lepsze.Jej objawy to minimalne drżenie jednaj reki i jakby zachwianie równowagi w chodzeniu,potka sie/czasem/Oprócz tego nie wiem jednak czy to ma cos wspólnego ostatnio słabiej słyszy.Słyszałam ze trudno ta chorobę jednoznacznie zdiagnozować i własnie jesli po przepisanych lekach na Parkinsona jest poprawa to znaczy ze diagnoza była trafna.Nie wiem co o tym mysleć.Czy Ty masz jakiś doświadzcenia w tej chorobie? Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnieta5 Re: Szukam forum dot. Choroby Parkinsona. 03.06.05, 13:58 moja babcia choruje na parkinsona,zdiagnozowano ją rok temu.Pobiera Madopar 125 Hbs i madopar 62,5 raz jest z nia lepiej a raz gorzej..tak to juz bywa z ta chorobą Odpowiedz Link Zgłoś