Gość: Kacha IP: *.cidernet.pl 28.02.03, 14:09 Czy ktoś coś wie na ten temat? Może komuś pomógł?Prosze o uwagi ! Mam chore dziecko i polecono mi te zabiegi.Czy ktoś korzystał z tych zabiegów i z jakim skutkiem? Z góry dziekuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janiczki Re: Elektrostymulacja dr.Zenni 25.10.03, 04:40 jeden.swiat.ipon.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=486&postdays=0&postorder=asc&start=0 Kasiu poczytaj o panu Zenni, Trochę się już uspokoiłam, więc Ci napiszę więcej - jeśli masz guzki na tarczycy nigdy nie wolno stosować elektrostymulacji (już teraz jestem mądra) bo ona pobudza do wzrostu Może to właśnie było przyczyną mojej, tak szybkiej operacji tarczycy - ja głupia baba dałam sobie zrobić temu panu wodę z mózgu Miałam mu nie robić antyreklamy, bo liczyłam na to iż przestanie działać, ale w tym wypadku nie mam innego wyjścia, uważam to wręcz za swój obowiązek poinformować wszystkich którzy chcą skorzystać z usług tego pana. Ten człowiek chcąc zarobić pieniądze proponował zabieg nawet - kobiecie stojącej jedną nogą w grobie, a walczącej z całych sił z nowotworem. Jak już wcześniej napisałam, te prądy stymulują, tzn. pobudzają, więc jak chciał ją wyleczyć z raka jeśli zamiast niszczyć komórki rakowe pobudzał je do życia????? Nie mogę też nikomu zabronić korzystać z usług tego pana, ale BŁAGAM o bardzo solidne przemyślenie tego kroku Pozdrawiam Elżbieta Wysłany: Pon Paź 20, 2003 3:33 pm Temat postu: ------------------------------------------------------------------------------- - Moi drodzy - to jest jedna wielka bzdura, nie jest mi łatwo o tym pisać i jest mi niezmiernie głupio i wstyd, że dałam się nabrać facetowi na tą kurację. Myślę, że większość rodziców chorych dzieci mnie zrozumie - łapiemy się czasem bardzo głupiej deski ratunku, chcemy ratować nasze dzieci za każdą cenę, często piękne słowa, kulturalne dyskusje prowadzone z nami przez "cudotwórców" potrafią zrobić nam wodę z mózgu. Na to właśnie liczą ci ludzie, oni na naszym i naszych dzieci nieszczęściu robią pieniądze. Napewno wielu rodziców już bezskutecznie próbowało różnych metod, aby ulżyć w cierpieniu swojemu dziecku, ale nie mówią o tym obawiając się opinii innych. Niestety jak widać, należy o tym mówić głośno ku przestrodze innym. Należy tym wszystkim żerującym na naszym nieszczęściu zamknąć drogę łatwego zarobku. Pozdrawiam Elżbieta Olenka Odpowiedz Link Zgłoś
janiczki Re: Elektrostymulacja dr.Zenni 25.10.03, 04:45 jeszcze raz odpowiadam Ci, zalezy co jest Twojemu dziecku, bo o tym nie piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
trigo Re: Elektrostymulacja dr.Zenni 25.10.03, 20:05 Na Forum Jednego Świata trwa dyskusja na temat tej metody, wywołana artykułem w tygodniku "Przyjaciółka". Ponieważ trudno tu podać nawet w wielkim skrócie wszystkie wątki poruszone przez osoby zainteresowane metodą, podaję link do dyskusji: www.ipon.pl/jeden_swiat/phpBB2/viewtopic.php?t=486&postdays=0&postorder=asc&start=0 Być może znajdziesz, Kasiu, odpowiedź na swoje wątpliwości. Ja się muszę przyznać, że gotowa byłam poddać się tej metodzie, dlatego poruszyłam ten temat. Reakcja Forumowiczów była zaskakująca. Nie wiem, co dolega Twojemu dziecki, myślę jednak, że lektura wypowiedzi ludzi, którzy osobiście zetknęli się z osobą propagującą metodę oraz które metodę stosowały. Zapraszam do lektury. Odpowiedz Link Zgłoś