Dodaj do ulubionych

Student dofinansowanie

18.03.07, 10:49
Witam

Pierwszy raz złożyłem wniosek o studenta.. I dlatego chciałbym się zapytać jakie kwoty są przyznawane z tego programu?? Wiem że to zależy od wielu czynników.. ale pieniądze te są wypłacane pod koneic semstru a umieściłem tam takie wydatki że musze sam je pokryć.. więc nie wiem czy będę miał jakąkolwiek dopłatę na to...
Obserwuj wątek
    • ktos.czyli.ja Re: Student dofinansowanie 18.03.07, 18:27
      gdybyś w ogóle nie złożył wniosku to nie miałbyś nic... więc chyba jednak warto
      starać się nawet o część dofinansowania kosztów nauki.
    • tenshii Re: Student dofinansowanie 18.03.07, 19:00
      Witaj!

Wszystko zależy od Twoich dochodów..

Ja korzystam ze Studenta od wielu semestrów i zawsze dostaję 1600 zł na czesne o od 800 do 1300 zł na inne wydatki :)

Pozdrawiam
    • niepelnosprawni.info Re: Student dofinansowanie 19.03.07, 13:50
      Dofinansowanie tak jak piszesz uzależnione jest o wielu czynników i wyliczane jest według algorytmu. Pieniązki wypłacane są w terminie 14 dni od podpisania umowy. Ze wszystkich pieniędzy należy rozliczyć się na podstawie faktur vat.
      W związku z tym bywa tak, że najpierw trzeba wymienione we wniosku rzeczy np. czesne czy akademik opłacić z własnych środków. Jednak ważne jest to by wykonane opłaty miały miesce w czasie trwania semestru - datę tę wpisuje się zawsze we wniosku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka