anetaryd 31.12.08, 22:56 Właśnie dostałam bana z forum borelioza, gdyż poleciłam arturowi psychiatre, wszystkie moje wypowiedzi kasował, co za niepoważny człowiek, zamist zająć sie powaznymi sprawami to terroryzuje ludzi na forum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataszkam Re: Dostałam bana 31.12.08, 23:04 Aneta, bardzo Ci współczuję, bo wydaje mi się, że udzial w forum BORELIOZA był Ci bardzo potrzebny.... Jesteś jeszcze zielona jak szczypiorek na wiosnę, więc takie zachowania artura mają prawo Cie dziwić Starych forumowiczów już nie dziwią Ale nie martwij się tak Jestes tu w fajnym gronie Geodete tez zbanował Ciekawe, kto jeszcze dołączy albo sam się wypisze Wszystkiego dobrego w Nowym Roku I nie przejmuj sie arturem- naprawdę nie ma sensu trwonic na niego zdrowia i czasu. Odpowiedz Link
grzegorzek_76 Re: Dostałam bana 31.12.08, 23:38 Aneta, bardzo Ci współczuję, bo wydaje mi się, że udzial w forum > BORELIOZA był Ci bardzo potrzebny.... Nataszko ilekroć prosiłam o pomoc, błagałam o odpowiedź nikt mi nie odpisywał, artur jest zapatrzony tylko we własny tyłek jego również kilkakotnie prosiłam o pomoc, wypinał sie na mnie. Jak to pewna osóbka stwierdziła "na forum panuje koło wzajemnej adoracji"!!! Odpowiedz Link
irena2112 Re: Dostałam bana 31.12.08, 23:15 Anetaryd, akurat dzisiaj śledziłam Twoje usuwane wpisy i czekałam kiedy dostaniesz bana - no i już masz. Dziewczyny trzymajcie się - na tym świat nie kończy się. A jak i czy można można wypisać się z forum i usunąć swoje wpisy? Wszystkiego dobrego w Nowym Roku i wiele sił w zmaganiu się z chorobą. Pozdrawiam serdecznie. Irena. Odpowiedz Link
anetaryd Re: Dostałam bana 31.12.08, 23:32 Hihihihi ale numer wiedziałam że go dostane czekałam tylko w którym momencie, tak bardzo mnie diabełek podkusił zeby mu dopiec ile wejdzie, nie znam goscia ale odrazu jakoś za nim nie przepadałam, zachowuje sie jakby był najważniejszy i najmądrzejszy. Sama sie prosiłam o bana wiec go dostałam mam nadzieję że wy mi teraz pomożecie, w mojej walce z tym swiństwem. wszystkiego najlepszego w nowym roku, a najważniejszego to oczywiscie zdrówka!!! Odpowiedz Link
anetaryd Re: Dostałam bana 31.12.08, 23:58 Kochane pani doktor zaleciała zrobienie wymazu z języka mykologiczny i ocenić ewentualnie wrażliwość grzyba, gdzie mozna zrobić to w Poznaniu? Odpowiedz Link
cez777 Re: Dostałam bana 01.01.09, 11:33 Cześć, takie badania robią chyba w wielu miejscach, pytanie tylko o jakość - z tego, co wiem materiał powinien być pod obserwacją odpowiednio długi czas, a nie wszystkie laby tego przestrzegają. Ja robiłam w szpitalu im. Strusia, pracownia mykologii oferuje dość szeroki wachlarz badań w zakresie grzybic powierzchniowych i układowych - przynajmniej taką ofertę mają na stronie, ja korzystałam tylko z badania jamy ustnej i kału. Kiedyś czytałam, że Szpital MSWiA ma / miał bardzo dobrą diagnostykę mykologiczną, ale nie mogłam się jakoś do nich dodzwonić, żeby sprawdzić co i jak. Odpowiedz Link
anyx27 Re: Dostałam bana 01.01.09, 18:05 Ja sama sie banuje! Anetko, trzeba poszukac dobrego labu, ja znalazlam namiary na forum candida i alergie. tam mamy polecaja dobre laby , w ktorych badaja dzieciaki. Odpowiedz Link
anetaryd Re: Dostałam bana 01.01.09, 20:07 Dzięki kochana jutro zacznę szukać w necie!!! Odpowiedz Link
cez777 Re: Dostałam bana 01.01.09, 21:21 Ja dopiero co przeszukiwałam forum Candida w kwestii namiarów na laby w Poznaniu i nic ciekawego nie znalazłam, ale może będziesz miała więcej szczęścia. Polecane jest Centrum Alergologii, ale tam robią tylko badania przeciwciał, posiewów nie. Gdyby sprawa z grzybem okazała się poważna, to w tym centrum przyjmuje dr. Hoffman, lekarka polecana na forum, zajmująca się m.in. leczeniem grzybic. Odpowiedz Link
cez777 Re: Dostałam bana 01.01.09, 21:35 ul. Bogusławskiego, poniżej link do ich strony: www.centrumalergologii.pl/ Odpowiedz Link