maga.a 27.11.11, 16:28 moze tez byc, plakat. W zwiastunie filmu, listy do m, jest obraz, drzewo. Moze wysle linka tam na poczatku bedzie widac. Jesli wiecie gdzie moge go szukac, to bardzo prosze o namiary www.youtube.com/watch?v=UpZgHE91ES0 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bestraga Re: poszukuje pewnego obrazu 27.11.11, 17:31 no co ty , to nie jest żaden znany obraz , to są takie bezosobowe obrazki jakimi ozdabia się takie niby umeblowane salony w sklepach meblowych.Takie nic , co wygląda a nic nie znaczy. A jeżeli ci chodzi o jakieś ładne kwitnące gałęzie drzew to kilka jest u Van Gogha, i w grafikach japońskich tez dużo gałęzi i takich "rysunkowych" linearnych drzew Odpowiedz Link
maga.a Re: poszukuje pewnego obrazu 27.11.11, 19:31 no wlasnie, szukam takich rysunkowych i nic narazie dla siebie nie znalazlam, a ten mi sie bardzo spodobał. To nie musi byc znany obraz. Odpowiedz Link
mitta Re: poszukuje pewnego obrazu 27.11.11, 20:23 A może Drzewo życia Klimta? images.galeriamartin.pl/images/ReprodukcjeObrazow/KlimtGustav/wizualizacjaDrzewo.jpg Odpowiedz Link
cpt1 Re: poszukuje pewnego obrazu 30.11.11, 08:43 A ja poszukuje plakatu do kuchni - z przyprawami, takie jakby poukladane w pudelku przyprawy. Odpowiedz Link
kocia_noga Re: poszukuje pewnego obrazu 30.11.11, 08:51 Widziałam w empiku kalendarz z takim motywem, ale jest mniejszego formatu niż plakat. Odpowiedz Link
mitta Do cpt1 30.11.11, 15:39 Jeśli to ten, o którym myślę to jest tu: www.allposters.pl/-st/Przyprawy-plakaty_c7069_.htm Odpowiedz Link
cpt1 Re: Do cpt1 02.12.11, 15:18 dokładnie W 2 rzedzie 3 od lewej. Tylko ta cena 116 zl troche mnie przeraza... Odpowiedz Link