Dodaj do ulubionych

tablica samoprzylepna

06.03.12, 19:54
chcę powiesić coś na ścianie na notatki i inne przypominajki
z różnych powodów nie chcę wiercić dziur więc znalazłam coś takiego jak samoprzylepna tablica korkowa,

używa może ktoś i doradzi czy to zda egzamin? nie będzie odłazić od ściany?
Obserwuj wątek
    • kasiak37 Re: tablica samoprzylepna 06.03.12, 20:52
      tablica korkowa jest ok,mozesz do niej przypinac karteczki pinezkami.Ja osobiscie mam inne rozwiazanie na takie rzeczy.Wieszam karteczki samoprzylepne po wewnetrznej stronie drzwi od spizarki.Fajnym rozwiazaniem sa tez kolorowe magnesy na lodowke(no ja mam akurat lodowke w zabudowie wiec nie da sie).
    • sansty Re: tablica samoprzylepna 06.03.12, 22:20
      Osobiście polecam farbę magnetyczną. Świetna sprawa. Używa się jej jako podkład pod farbę akrylową w wybranym miejscu, po pomalowaniu nie widać różnicy gdzie jest nałożona magnetyczna. Ostatecznie magnesy wieszamy bezpośrednio na ścianie smile Mam coś takiego w pracy -sprawdza się rewelacyjnie.
    • pyzzi Re: tablica samoprzylepna 06.03.12, 22:38
      Ja zastanawiam się poważnie nad samoprzylepną folią tablicową ( można na niej pisać kredą) ale nie mogę znaleźć innej niż czarna, a ta nie bardzo mi pasuje do wnętrza.
      • malgosia.w Re: tablica samoprzylepna 06.03.12, 22:48
        sansty i tak normalnie mogłabym kilka kartek A4 przyczepić sobie magnesem do ściany? sero mówisz, nie odpadnie?
        • sansty Re: tablica samoprzylepna 07.03.12, 08:54
          Pracuję w przedszkolu -przyczepiamy na magnesy prace plastyczne dzieci smile trzyma się rewelacyjnie. Jest jeszcze opcja pomalowania jej czarną farbą tablicową (jako kolejna warstwa) i wtedy oprócz magnetycznej masz jeszcze tablicę kredową (takie 2 w 1) smile

serio mówię tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka