Dodaj do ulubionych

help - lodówka...

23.08.12, 07:31
wiem, czego mniej wiecej chcę od lodówki. do zabudowy, standardowe wymiary.
zastanawiają mnie dodatkowe opcje, takie jak "No Frost" i "komora świeżości z systemem Biofresh". czy to się faktycznie sprawdza?

bede wdzieczna za podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • lilyrush Re: help - lodówka... 23.08.12, 09:12
      komory świeżości i inee cuda to ise nie znam, ale no frost to mistrzostwo świata- zwyczajnie nigdy nie masz w lodówce lodu- to najważniejsze dla zamrażarki- nie ma jakiegoś paskudnego rozmrażania
    • hamerykanka Re: help - lodówka... 23.08.12, 16:08
      To drugie, jak sadze to po prostu szuflada na warzywa-chodzi o to ze w czyms takim wolniej wysychaja (oddzielny obieg powietrza )
    • squirk Re: help - lodówka... 23.08.12, 16:32
      Mma lodówkę LG z komorą świeżości, świetna rzecz, jest do niej skierowany dodatkowy obieg chłodnego powietrza, więc wędliny nie robią się ślimate i nie obsychają, sery także, trzymam tam wszystkie produkty mogące szybko się zepsuć, jeszcze żaden nie zdążył. To zupełnie co innego, niż komora na warzywa, która jest duża i zastępuje jedną ze standardowych półek. U mnie komora się sprawdza, No Frost też bardzo lubię.
    • piegoosek Re: help - lodówka... 25.08.12, 01:02
      jak dla mnie rowniez, jedno i drugie rewelacja!
    • kaga9 Re: help - lodówka... 25.08.12, 12:17
      Tylko sprawdź, czy komora świeżości ma RZECZYWIŚCIE oddzielny obieg powietrza, bo jakiś czas temu oglądałam sporo lodówek, w zależności od firmy osobna szuflada nazywała się inaczej i...na nazwie się kończyło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka