22pagoda 07.05.17, 20:47 Gdzie można kupić taką plastikową buteleczkę z atomizerem? Słyszałam w audycji radiowej o tym jak z olejków eterycznych można skomponować skuteczny odstraszacz na kleszcze i chciałabym to zmieścić w "torebce" pozdrowienia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaga9 Re: buteleczka mała z atomizerem 07.05.17, 20:49 W Rossmannie na przykład. Albo w marketach. Szukaj w działach chemii, w podsekcjach "kosmetyki podróżne". Odpowiedz Link
dzedlajga Re: buteleczka mała z atomizerem 08.05.17, 15:59 A z czego ta mikstura? U nas sprawdza się wyciąg z wrotycza. Miałam problem z atomizerem więc kupiłam olejek chyba arganowy, przelałam, umyłam buteleczkę i mam. Odpowiedz Link
22pagoda Re: buteleczka mała z atomizerem 08.05.17, 17:31 w radiu polecili hasło "Zielarz kleszcza nie rozpieszcza" o powołali się na autorkę Inez/Ines znalazłam to: www.herbiness.com/zielarz-kleszcza-nie-rozpieszcza-przepis-na-znikacza-kleszczy/ składników co nie miara ale skoro jestem fanką olejków i tak, to pora ubogacić kolekcję Odpowiedz Link
mirelka2290 Re: buteleczka mała z atomizerem 09.05.17, 11:00 W rossmanie są takie, ale w innych drogeriach też pewnie znajdziesz. Odpowiedz Link