wkretarka1234 12.08.08, 14:41 zdecydowałam ze nie bede wypożyczała ale chce kupić własny odkurzacz piorący .czy możecie cos poradziac? karcher ? jakiś model? jakie pluny etc, dzieki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tweety_28 Re: jaki odkurzacz piorący polecacie? 18.09.08, 13:39 Wkretarka kupilas odkurzacz? Jezeli tak to jaki? Moze jednak ktos poleci fajny sprzet Odpowiedz Link
wkretarka1234 Re: jaki odkurzacz piorący polecacie? 18.09.08, 18:55 nie kupiłam, wypożyczyłam karchera - bylo ok , niestety karcher za drogi na kupno . poodbno philips thriatlon jest niezły i sie przymierzam ale za mało mam opinii i sie lekko boje....eh.. Odpowiedz Link
tweety_28 Re: jaki odkurzacz piorący polecacie? 18.09.08, 20:12 A wiesz moze jaki to byl model tego karchera, ktorego pozyczlas? Odpowiedz Link
wkretarka1234 Re: jaki odkurzacz piorący polecacie? 18.09.08, 20:27 karcher zabytek... a na poważnie strasznie stary model wiec nie pomogę, jesli jesteś z warszawy wypożyczałam przy puławskiej. Odpowiedz Link
prymulia zdecydowanie NIE polecam 19.09.08, 00:32 "Wodnika" Zelmera. Wielkie to to jest, ciężkie, głośne i w zasadzie wcale nie pierze, tylko błoto na dywanie robi. Brrrr! Odpowiedz Link
tweety_28 Re: zdecydowanie NIE polecam 19.09.08, 12:14 Dzieki za info na temat Wodnika Odpowiedz Link
wkretarka1234 Re: zdecydowanie NIE polecam 19.09.08, 14:09 PODOBNO philips thriatlon jest niezly ale nie wiem...a co do wodnika tez slyszakam marne opinie to samo o mpm czy jakos tak Odpowiedz Link
gosiakol30 Re: jaki odkurzacz piorący polecacie? 03.12.08, 19:50 Witam! Chciałam pociągnąć dalej ten wątek. Mnie też to interesuje. Moja siostra Już od kilku lat ma Philipsa. Jest z niego bardzo zadowolona. Nieraz go sobie od niej pożyczałam ale ostatnio nawaliła pompka i nie ma kto jejnaprawić. Postanowiłam kupić sobie taki odkurzacz, natrafiłam na nowszy model i jedną opinię o nim, że się bez przerwy psuje. Mam mętlik w głowie. Byłoby fajnie gdyby ktoś kto ma ten odkurzacz odpisał. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jagoda85 Re: jaki odkurzacz piorący polecacie? 04.12.08, 17:58 Ja ma już upatrzony odkurzacz piorący i dla alergików TWINN TT, ale tak do końca nie jestem przekonana. Ponieważ przymierzam się do zakupu wiosną, to szukam informacji na ten temat. Może ktoś ma taki odkurzacz i mógłby napisać jak się sprawuje i czy warto toto kupować? Odpowiedz Link
agnes1704 Re: jaki odkurzacz piorący polecacie? 05.12.08, 12:57 Kiedyś myślałam o takim odkurzaczu, co to i dywan wypierze i okna umyje\ Ale jakoś odpuściłam temat, więc nie pomogę. Polecam za to stronę ceneo, tam wpisujesz czego szukasz i czasem masz do poczytania opinie użytkowników. Odpowiedz Link
syso Re: jaki odkurzacz piorący polecacie? 06.12.08, 18:07 Ja polecam zdecydowanie odkurzacze piorace Vax, sa doskonale,my mamy od roku taki pionowy model i jest latwy w uzyciu, bezproblemowo wylewa i uzupelnia sie wode. Natomiast przed laty mielismy bardzo dlugo Phillipsa Thriatlona i szczerze mowiac byl dosc slaby, zwlaszcza jak teraz porownuje z Vaxem. Odpowiedz Link
wkretarka1234 podaj prosze konkretnie model badz link 06.12.08, 22:02 nie masz moze doswiadczenia ktory do czego? pioracy jest kilka roznych modeli i cen i zagubiona jestem... Odpowiedz Link