monpol1 23.02.09, 12:20 Proszę podpowiedżcie mi jakie mogę jeść,robić sałatki,gdy jestem na Diecie?Proszę o przepisy.Z góry dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosia.w Re: DIETA-jaka sałatka 23.02.09, 12:51 moja baza to najczęściej sałata lodowa+ogórek+pomidorki koktailowe+cebulka lub szczypiorek to tego zamiennie pierś z kurczaka (na parze lub grillowana, tuńczyk, feta, mozarella, jajo, polane sosem ziołowym na bazie jogurtu lub vinegretem Odpowiedz Link
malgosia.w Re: DIETA-jaka sałatka 23.02.09, 12:52 a w ogóle to większość sałatek możesz jeść, postaraj się je tylko odchudzić, żadnych majonezów. Odpowiedz Link
truscaveczka Re: DIETA-jaka sałatka 23.02.09, 12:57 Z surówek moją ulubioną jest marchewka na drobnej tarce, jabłko na grubej, mandarynka pokrojona i jogurt naturalny, mniom Poza tym jak zastąpisz majonez jogurtem naturalnym (ew. z łyżeczką majonezu lajt) to każda sałatka jest cool. Nawet tłusta ryba jest słuszna dietetycznie Z drugiej strony - gotowane buraki, marchewka, ziemniaki i coś tam jeszcze jest Grzesznym Produktem Odpowiedz Link
budzik11 Re: DIETA-jaka sałatka 23.02.09, 12:59 A co to za dieta (w sensie co możesz jeść)? Odpowiedz Link