zawle 26.05.12, 22:44 Gdy byłam mała, mieszkaliśmy w starej kamienicy. W sypialniach bywało chłodno. W sobotę budziły mnie odgłosy z kuchni i zapach gotującego się rosołu. Widzę też biel wielkiej pierzyny Ciekawa jestem jakie wspomnienie będą mieć moje dzieci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krol-czy-krolik Re: Matka 27.05.12, 19:08 zawle napisała: > Gdy byłam mała, mieszkaliśmy w starej kamienicy. W sypialniach bywało chłodno. > W sobotę budziły mnie odgłosy z kuchni i zapach gotującego się rosołu. Widzę te > ż biel wielkiej pierzyny Ciekawa jestem jakie wspomnienie będą mieć moje dzie > ci. Eee dzisiaj pierzyny niemodne. A jakie będą miały wspomnienia? Zależy jakie gry im kupiłaś na playstation... Odpowiedz Link
dziwny_ten_swiat Re: Matka 01.06.12, 10:26 Gadzetomania, gry to wszystko nie zastąpi wiezi emocjonalnych Odpowiedz Link
krol-czy-krolik Re: Matka 03.06.12, 12:22 Może i nie zastąpi. Ale jak dzieciakowi nie kupisz gry, to więź emocjonalna osłabnie Odpowiedz Link
w.ell Re: Matka 08.06.12, 22:03 Nikt nie jest prorokiem we własnym domu. Gdy mieszkaliśmy razem mama wnerwiała mnie na maksa, może to nadopiekuńczość, czy potrzebę dominacji. Jak się wyprowadziłam najpierw odczułam ulgę, jakieś poczucie wolności, a potem dopiero zaczęłam dostrzegać jej zalety , mądrość i troskę, czego teraz mi brakuje i z radością myślę o spotkaniu o rozmowie z nią. Odpowiedz Link
pomer_anya Re: Matka 09.06.12, 16:28 Nad-opiekuńczość można jeszcze znieść. Najgorsza matka zaborcza, która traktuje dziecko jako swoją własność. Odpowiedz Link
krol-czy-krolik Re: Matka 19.06.12, 16:24 Ale jeszcze gorszy - synuś (albo - córuś), ktory jak się przyssie do mamuśki, to nie może się odessać do późnych lat, aż wszystko z niej wyssie Odpowiedz Link